Ja tam ich nie wyzywam. Doskonale rozumiem, że to ich praca, dlatego zawsze wysłucham zanim grzecznie powiem, że nie jestem zainteresowany. Jeśli dzwoniący nie jest zbytnio natrętny to nie spotkają go z mojej strony nieprzyjemności.
rzeznik napisał(a):KajoFC, ten pan ma niezłe główki, tylko nie wiem czy jest do wyjęcia.
Nawet za darmo. bo kontrakt rozwiązał. A tak na serio z piłkarzy, którzy są do wyjęcia i dobrze grają głową to wskazałbym na Giroud w pierwszej kolejności.
Zmienianie zdania wynika zapewne z negocjacji. Każdy z trzech najbardziej zainteresowanych klubów oferuje mu wysoki poziom gry i może przynieść sukcesy, więc pewnie wybór zależy od tego kto da więcej. Ja akurat nie przepadam za żadną z tych drużyn (może najmniejsza niechęć jest do City), więc jak dl...
W takim razie dam sobie coś takiego: Kopenhaga - Silkeborg 1 Irak - Sierra Leone 1 Celta Vigo - Xerez 1 Marbella - Betis 2 Botswana - Lesotho 1 (mecz jutro)
Rozumiem teraz. Nie śledzę każdego doniesienia po prostu. Czekam na konkrety. Stawiam jednak na kogoś z dwójki Chelsea/City, bo do taktyki United raczej Belg nie pasuje.
Szmaci się na lewo i prawo i zachowuje jakby zdobył kilka złotych piłek to znaczy co? Jak dostał kilka ofert to powinien wybrać pierwszą z brzegu bez namysłu, iść do nowego klubu na kolanach i całować stopy menedżera, że zechciał go kupić? Zainteresowanych jest więcej niż jeden, więc może sobie w of...
Hazard wg agenta zadecydował i oglosi wszystko po meczu z Anglią.Ja się od początku nie łudzę kiedy do gry weszło City żę coś z tego będzie. Ja spotkałem się z nieco inną wersją. Hazard dogadał się z trzema klubami i spośród tych dopiero wybierze jeden, co zrobi przed wyjazdem na urlop (2 czerwca),...
Dziennikarze w formie w sezonie ogórkowym. Ich zdaniem Legia zamierza sprowadzić Dwaliszwiliego, Ntibazonkizę, Jankowskiego, Vukovicia i trenera Urbana. Już widzę jak skąpi działacze Legii wydają kupę kasy na Jankowskiego (latem mówiło się, że Ruch nie puści go za mniej niż 1,5mln euro), Saidiego (0...
jak napiszesz na livechacie i Ci sie zamyka okienko to oczekuj odpowiedzi na maila. Tak na przyszlosć. Wiem, ale nie lubię kontaktu mailowego, gdzie na odpowiedź czeka się czasem godzinami. Wolę normalny dialog. P.S. Muszę się nauczyć patrzeć na daty spotkań, bo znowu mi się kupon rozciąga od wtork...
KajoFC napisał(a):ktokolwiek go zatrudni będzie miał bardzo wiele korzyści z tego transferu.
Zwłaszcza w Chinach, gdzie przyniesie swojemu klubowi wiele korzyści finansowych. Swoją drogą to pojawią się już jakie spekulacje kto może przyjść, żeby go zastąpić?