Peter do końca sezonu będzie grać w kasku ochronnym, żeby zminimalizować możliwości odnowienia się kontuzji, po której już śladu nie ma, ale strzeżonego pan Bóg strzeże, informacja pochodzi z jakiegoś wywiadu z nim, umieszczonego na jednym z portali o Chelsea. ups... Żeby nie było ot... czy ktoś wie...
The Roots - Do This Well http://img126.imageshack.us/img126/1851/therootsdothiswellbc4.jpg 3 CD Track List: Track List: CD #1/3 ---------------------------- 01. Proceed II (Feat. Roy Ayers) 02. Worldwide (London Groove) 03. Silent Treatment (Black Thought's '87 You & Yours Mix) 04. You Got Me (...
Ja swoje punkciki ciułam (jak Chelsea), w tej kolejce WS United zdobyli łącznie 48 punktów co uważam za całkiem niezłe osiągnięcie, i dzięki temu wskoczyłem na 3 miejsce w tabeli (po 3 kolejkach 127pkt. nieźle jak na debiutanta w fantasy :roll: ) ... po podsumowaniu dokonałem też 3 transferów aby &q...
Sędzia dał się nabrać bez dwóch zdań... cwaniak Malouda , sędzia też człowiek i może się pomylić, ale dwa "suchary" dla Essiena to spore przegięcie... Chelsea nie grając jakiejś ekstra dla oka piłki swoje punkty ciuła, remis na Anfield to świetny wynik...
Wszystko zostało już napisane, z przewagi Diabłów nic nie wynikło, a "Obywatele" co mieli zrobić to zrobili, skromne 1:0 wystarczyło do zwycięstwa. Kibice Utd. mogą pozazdrościć skuteczności graczom Svena (2 sytuacje 1 bramaka). Tragedią będzie jeśli po meczu z Tottenhamem okaże się że Utd...
Faktycznie oglądałem ten gniot z pół roku temu... a u nas ponoć jest teraz w kinach Sama historia ok, ciekawa i wciągająca... za to sposób jej prezentacji pozostawia wiele do życzenia... w tym "wypadku" "De Plama" się nie popisał.
http://bbastek13.w.interia.pl/61qTviOHXkL__SS500_.jpg Lista utworów 1. Just Another Victim - Helmet & House Of Pain 2. Fallin' - Teenege Fanclub & De La Soul 3. Me, Myself & My Microphone - Living Colour & Run D.M.C. 4. Judment Night - Onyx & Biohazard 5. Disorder - Slayer &...
Okropny zastój w tym temacie, więc chociaż to nic nowego, to skrobnę parę zdań. Ostatnio oglądałem Zodiaka i pozytywnie się zaskoczyłem. Wielkim fanem Finchera nie jestem, odgrzewanych historii nie lubię, tymczasem ta historia mnie wciągnęła. Co nowego można opowiedzieć w historii o psychopatycznym...
Widzę, że Manchester City po zwycięstwie 1-0(wow!) nad Derby(wow!) stał się faworytem nr 1 do mistrzostwa. Wyluzujcie. Kupując nawet 10 piłkarzy nie da się od razu zrobić drużyny. Potrzeba czasu, zwłaszcza że poszczególni piłkarze przychodzili do klubu w różnych momentach przygotowań do sezonu. Nie...
Szczerze to tv nie oglądam w ogóle ( "bądź prawdziwy i doceń prostotę bo życie to nie fotel na którym siedzisz z pilotem"), pomijając mecze... a cyrk na Wiejskiej (przynajmniej umiejscowienie odpowiednie do zawartości)... cóż ponoć sami do niego kupiliśmy bilety poprzez wypełnienia odpowie...