Przychodzi facet ze złotą rybką do onkologa. Wchodzi. Milczy. Onkolog również milczy. Patrzą na siebie pytająco: - Kicha. - wydusza z siebie wreszcie facet. - Słucham? - Kicha. - Jaka znowu kicha? - Rybka kicha. Chora jest znaczy się. - Panie, coś pan! Jak rybka może panu kichać? A w ogóle ja jestem...
Richards lepszy od Walkera na słabszych rywali, gdzie Anglia grałaby bardziej ofensywnie, bo Richards jest lepszy w ataku, ale słabszy w defensywie od Walkera imo. Nie mam jednak watpliwości, że to któryś z nich powinien grać zamiast np Johnsona. W bramce nie ma tematu w ogóle, Hart i dlugo nic. W o...
Titi powinien zagrać !! Wiadomo już, że na Emirates nie zagra, bo 16 wraca do Stanów. Został mu więc mecz z Sunderlandem i Milanem, dzień później wyjeżdża
ja z kolei bym nie oszczedzal nikogo na ligę, w końcu musimy walczyć o pierwszą czwórkę. Jak już to bym wystawił rezerwowych z Milanem, bo szanse na wygranie LM są nikłe i trzeba ustalić jakies priorytety. FA Cup i liga później Liga Mistrzów.