Znalezione wyniki: 1427

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Nowa II liga

Duch napisał(a):
cloner napisał(a):Witam w 2 lidze.

Kapa trochę, bo liczyłem na jakiś wyjazd. Chłopaki się w Tychach jarają derbami z Cyganami, a przecież wiadomo, że na stadion kibiców gości nie wpuszczą.

I jeszcze sytuacyjny kwejk :lol:

http://kwejk.pl/obrazek/1175829

Cygana w swoim kwadracie poszukaj :wink:
przez Fishbone
Pn 21.05.2012 9:00

Dział: Polska
Wątek: Nowa II liga
Odpowiedzi: 523
Wyświetlone: 18439

Re: I liga

Kompromitacji ciąg dalszy, jednak utrzymanie jest. Polonię Bytom spuściła ich własna szmata :rotfl:
przez Fishbone
N 20.05.2012 21:36

Wątek: I liga
Odpowiedzi: 17
Wyświetlone: 439

Re: I liga

Dalej nikt nie chce awansować do ekstraklasy :lol: . Zawisza chce, Jurij Szatałow ich tam wprowadzi. Na dole tabeli wygląda na to, że Polonia Bytom pociągnie za sobą Wisłę Płock, czyli polecą dwa kluby, które jeszcze niedawno grały w ekstraklasie :shock: Wisła to już dawno nie grała w ekstraklasie,...
przez Fishbone
Pt 18.05.2012 19:01

Wątek: I liga
Odpowiedzi: 17
Wyświetlone: 439

Re: gdzie typujecie

Mam pytanie, bo nie chciałem rozwalać innych tematów. Puściłem kupon w Fortunie i w zasadzie wszystko mi weszło, jednak zastanawia mnie pewna rzecz. Miałem na kuponie mecz Guadalajara - Celta Vigo. W 85 minucie, przy stanie 0:3 dla Celty mecz przerwano. Teraz mam pytanie, Fortuna mi to zaliczy czy o...
przez Fishbone
Śr 16.05.2012 9:43

Dział: Bukmacherka
Wątek: gdzie typujecie
Odpowiedzi: 206
Wyświetlone: 41415

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Paul Scholes przedłużając kontrakt, na wejściu jest pierwszym wzmocnieniem. Nie koniecznie musi być podstawowym zawodnikiem, ale jest doświadczenie jest niezbędne. Uważam, że po wyleczeniu kontuzji Anderson będzie miał ostatni sezon udowodnienia swojej przydatności, bo Michael Carrick i Darren Fletc...
przez Fishbone
Wt 15.05.2012 10:06

Dział: Anglia
Wątek: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)
Odpowiedzi: 11224
Wyświetlone: 587333

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Przypomniały mi się derby Manchesteru, jak Michael Owen w 94 minucie strzelił gola na 4:3. Teraz wiem, że to jest pikuś przy tym, co fani Obywateli przeżyli w 94 minucie.
przez Fishbone
N 13.05.2012 18:52

Dział: Anglia
Wątek: Manchester City ( zbiorczy )
Odpowiedzi: 1009
Wyświetlone: 54072

Re: GKS Katowice (zbiorczy)

Z Gdyni niespodziewanie wywozimy punkt. Teraz pod względem kibicowskim, to byłby mecz sezonu z Polonią Bytom, jednak mecz w środę i bez fanów z Bytomia, to będzie zwykły ligowy pojedynek...
przez Fishbone
N 06.05.2012 8:37

Wątek: GKS Katowice (zbiorczy)
Odpowiedzi: 471
Wyświetlone: 65287

Jakbyście spadli (czego jednak wam nie życzę), a my byśmy polecieli jeszcze niżej to bym się zdrowo uśmiał. Nie wiem już kiedy ostatnio graliśmy ze sobą mecz o stawkę, bo ciągle się w tych ligach mijamy. Sam kiedyś tym dokładnie się zainteresowałem. Ostatni mecz, gdzie graliśmy między sobą o stawkę...
przez Fishbone
Wt 01.05.2012 18:10

No i niestety dobra lecz krótka passa zakończyła się definitywnie. Wczoraj na Bukowej, po żałosnym widowisku wygrywa Wisła Płock 0:1. Walka o utrzymanie zapowiada się do ostatniej kolejki a terminarz nie będzie tam sprzyjał.
przez Fishbone
N 29.04.2012 10:44

GKS Katowice po wioskach typu: Nieciecza, Stróże czy wcześniej Turek, Janikowo i Zabierzów. Chętnie zamienię się na nieuniknionych rywali takich jak: Swornica Czarnowąsy, Polonia Łaziska Górne lub TOR Dobrzeń Wielki. Dobrze chociaż, że Foto-Higiena Gać to inna grupa. Doping Zagłębia Sosnowiec wróci...
przez Fishbone
Śr 25.04.2012 16:24

Wasze miejsce jest w Ekstraklasie ! ale z czym do ludzi? Jak dla mnie to Gieksa jeszcze dlugo bedzie zimowac w 1lidze. Miala byc Ekstraklasa albo smierc... no coz jest smierc. W sumie nie jestem teraz na biezaco odnosnie tego co dzieje sie w klubie ale raczej ta sama kaszana. W przyszlym sezonie ro...
przez Fishbone
Wt 24.04.2012 20:32

Druga porażka w rundzie wiosennej stała się faktem. Bramki na własne życzenie i brak zdecydowanego dążenia od odrabiania strat. Zawisza Bydgoszcz dostał nowego impulsu w zespole poprzez nowego szkoleniowca. Teraz czas na Wisłę Płock. 3 punkty są jak najbardziej realne.
przez Fishbone
N 22.04.2012 10:59

Boromir napisał(a):Mieliście podobno dużo szczęścia, bo Polkowice zdobyło gola na 2:0, wg kibiców prawidłowego, wg sędziego był spalony. Masz może jakieś wideo z tą sytuacją?

http://www.gieksa.pl/skrot-meczu-w-polkowicach/
przez Fishbone
Cz 19.04.2012 12:31

No i proszę! Polkowice zdobyte i utrzymanie staje się powoli faktem. Jestem strasznie zadowolony, że GieKSa gra nadal skutecznie i szczęście idzie z tym w parze. W weekend czas na Zawiszę Bydgoszcz, który od dzisiaj jest bez trenera. Jak wygramy w Bydgoszczy, to misterny plan niektórym się włączy :b...
przez Fishbone
Śr 18.04.2012 23:47

Fajne zwycięstwo 3:1 w ładnym stylu. Pierwsza połowa, to kopanina, ale dobrze zrobiła bramka wyrównująca na 1:1 dla nas, bo piłkarze zaraz ruszyli do ataku. W tabeli nadal wygląda to fatalnie, ale grunt, że 3 punkty. Mam nadzieję, że w Stróżach co najmniej remis wywieziemy. Wracając do postu. W Str...
przez Fishbone
N 15.04.2012 11:52

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl