Football videos - Jak tworzyć kompilacje piłkarskie

Football videos czyli bramki, wywiady, skróty, mecze - linki, serwery, torrenty. Mecze przez internet - chcesz obejrzeć jakieś spotkanie? Jeżeli tak to szukaj pomocy właśnie w tym dziale.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro, mlody_, Ultras

Postprzez mlody_ N 20.05.2007 12:32

pajacyk2 napisał(a):Ja mam takie małe pytanko, kto wie jak zmienić format wideo w Sony Vegasie na 16:9?

Klikasz prawym przyciskiem na klip, wchodzisz w Pan/Crop i wybierasz na górze 16:9

Obrazek
mlody_
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Stopa92 Wt 20.11.2007 22:14

wiem ze to moze nie najlepszy temat ale...chce stworzyc wlasna komiplacje opierajac sie o to wszystko co tu piszecie tylko ze nie wiem skad wziac materialy. jakby ktorys z was mogl zamiescic jakies stronki ze skrotami spotkan, poszczegolnymi akcjami zawodnikow etc.
z gory dzieki.
Stopa92
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Bwin Wt 11.12.2007 15:56

Ja dzisiaj zrobiłem kilka kompilacji piłkarskich wgram je na youtobe i może wam je pokaże. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek
Bwin
Junior
Junior

Postprzez rafil13 Pn 28.01.2008 15:56

witam! jestem tutaj nowy (jak widać po mojej olbrzymiej ilości postów 8)). jestem początkujący jeśli chodzi o robienie kompilacji, aczkolwiek jedną już zrobiłem w wmm 1(nie mam nowszej wersji). tą kompilację możecie obejrzeć sobie tutaj

teraz chcę zrobić kolejną kompilację, ale już w Sony Vegas 8.0, i mam pytanie: jak mogę usunąć wszystkie napisy który nie chcę (takich jest wiele na moje powyższej kompilacji :oops:)? bardzo proszę o odpowiedź i komentowanie mojej kompilacji

jeszcze jedno pytanie: ktoś wie jak mogę zmienić język sony vegas 8 na polski? i czy wogóle jest to możliwe?

nie pisz 2 postów pod sobą, używaj funkcji "zmień" // fieldy
rafil13

Poprzednia strona

Powrót do Football videos + Mecze przez internet