Futsal Skills

Football videos czyli bramki, wywiady, skróty, mecze - linki, serwery, torrenty. Mecze przez internet - chcesz obejrzeć jakieś spotkanie? Jeżeli tak to szukaj pomocy właśnie w tym dziale.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Ultras, mlody_

Futsal Skills

Postprzez BUNCH Wt 26.02.2008 9:42

figa z makiem...
Ostatnio edytowano Cz 28.02.2008 17:16 przez BUNCH, łącznie edytowano 1 raz
BUNCH

Postprzez guru Śr 27.02.2008 1:23

Nic nadzwyczajnego. :? Na hali to Cię jadę. 8)

Co do Freestyle, to rozumiem, że to są dopiero początki?
guru
Kapitan
Kapitan

Postprzez Gomez Śr 27.02.2008 1:40

nie no fajnie fajnie... tylko ze na hali jakos nie wydaje mi sie ze za wiele bys tymi trikami zwojowal:) nie mowiac o murawie... wycinalo sie podobnych wirtuozow nie raz nie dwa :P pzdr...
Obrazek
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez MaWiK Śr 27.02.2008 1:41

Otóż odpowiem ci za BUNCH'a :)

To nie są początki :P I on naprawdę dobry jest- pamiętam jego stare filmiki wrzucane tutaj- to Ciebie guru tu chyba jeszcze nie było :)

A co do hali- my też ich jedziemy :) Moja drużyna, tu pochwalę się nazwą- FC Flaschke 0,7 ;P Rok powstania i objętość- ale nie macie szans :PP
United until the end...
Obrazek
MaWiK
malwinka

Postprzez BUNCH Śr 27.02.2008 1:46

Nic nadzwyczajnego. Na hali to Cię jadę.
Co do Freestyle, to rozumiem, że to są dopiero początki?

OK, czekam na twoje Video

SPOKO< wrzucajcie filmiki swojej twórczości :)
BUNCH

Postprzez guru Śr 27.02.2008 2:32

BUNCH napisał(a):OK, czekam na twoje Video

Wrzucę Ci jak zacznę freestajla. Nie chciałem żebyś mnie źle odebrał. Oglądałem wiele filmików i ten freestyle mi niczym nie zaskoczył. Ja nie freestyluje (brak chęci?).

Ja będę grał na hali i jak ktoś ze znajomych to nagra, to wrzucę.
MaWiK napisał(a):I on naprawdę dobry jest- pamiętam jego stare filmiki wrzucane tutaj

:|
guru
Kapitan
Kapitan

Postprzez BUNCH Śr 27.02.2008 13:43

Co do tego filmuku, umiecie czytać? - to jest trening, zwykłą gierka. Zagrajmy mecz, to zobaczymy :)
BUNCH

Postprzez guru Cz 28.02.2008 0:17

BUNCH napisał(a):Co do tego filmuku, umiecie czytać? - to jest trening, zwykłą gierka. Zagrajmy mecz, to zobaczymy Smile

Ja akurat na treningu mam więcej odwagi do robienia trików. Wiesz, w meczu różnie bywa i zazwyczaj się tak nie bawię. Zwykły zwód, balans ciała i mijam gościa. 8)

Dzisiaj z kumplami nakręciliśmy filmik... http://youtube.com/watch?v=OaDSiGQVEBg :wink:
guru
Kapitan
Kapitan

Postprzez BUNCH Cz 28.02.2008 11:38

Dobrze, ale grunt to granie podaniami a nie samolubnie, więc Was nie rozumiem. To jest trening a przy okazji najlepsze rzeczy jakie się działy.

Co do "twojego" filmiku to przestań ładować takie ściemy...
To filmik z kampani EA sports, Fifa Street 3
BUNCH

Postprzez Loczek Cz 28.02.2008 13:54

guru napisał(a):Nic nadzwyczajnego. Confused

też uważam, że nic szczególnego w tych filmikach nie ma. Niektóre zwody są banalne, ale mimo to Bunch musiał je pokazać w zwolnionym tempie. Przeciętny filmik. Jeśli chodziło Ci o rozkręcenie tematu, w którym mamy wrzucać filmiki z hali, to udało Ci się. Guru miażdży :lol: Jeśli jednak chciałeś, żeby wszyscy drzwiami i oknami walili do Ciebie po autografy to trochę Ci nie wyszło. Pozdro :wink:
Loczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez boskigonzo Cz 28.02.2008 14:27

BUNCH co do twoich filmikow to nie powiem nic zlego ani dobrego, tak jak tu kolega wczesniej powiedzial - nie ma tam nic nadzwyczajnego. Ale cenie ludzi ktorzy cos probuja i robia to z pasja , wiec zycze powodzenia :)

A tak nawiasem mowiac...

http://youtube.com/watch?v=COcczatkNP4&feature=related

Chcialbym w to wierzyc :| powiedzcie ze to realne :|
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez BUNCH Cz 28.02.2008 17:14

Kurcze, wkruzyliście mnie, chciałem wrzucić cokowliek by rozruszać to jakze gówniane forum. Nie pisałem, ze są tam nie wiadomo jak boskie zwody i tak dalej... to po prostu kolejny filmik by przybywało stuffu na tym forum i gdy ktoś się nudzi mógł na czymś zawiesić zwrok związanym z piłką nozną, ale widze, że nie ma sensu...
tutaj dowiaduje się o "dawaniu autografów", tym że mi gwiazdorstwo nie wychodzi i tak dalej.

poza tym, to nie było video majace na celu pokazac moje umiejętnośći czy kogokolwiek innego (bo stać w miejscu i się kwiać jak Jermaine Vandenburg, Bouka itp tez potrafię), to byłt rening, inni gracze w polu i gra ZESPOŁOWA a nie gra PODE MNIE czy pod kogokolwiek innego mająca na celu robienie tricków i tym podobnym, więc nie wiem z jakeigo powodu się plujecie Nie o to tu chdoziło... Ale widzę że nadal dużo tutaj mało-rozumnych osób. Postanowiliśmy nagrac przy okazji swój trening - gierkę

Nie zalezy mi na tym forum już wogóle, wracam gdzie moje miejsce i normalne osoby

Wracam na najlepsze piłakrskie forum w całym internecie, oczywiście zagraniczne. Soccer Pulse...

I "guru" ejstem ciekaw, twoja pewnośc siebie jest imponująca... Zazwyczaj kto duża gada mało robi.

NARA

P.S.

boskigonzo napisał(a):http://youtube.com/watch?v=COcczatkNP4&feature=related

PALLE jest lepszy
BUNCH

Postprzez Loczek Cz 28.02.2008 17:43

Nie wiem co zirytowało Buncha :roll: Biedaczek :roll:
A tak swoją drogą, może przenieść ten temat do działu " Football Videos " ?
Loczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Cris7 Cz 28.02.2008 23:16

BUNCH napisał(a):Kurcze, wkruzyliście mnie, chciałem wrzucić cokowliek by rozruszać to jakze gówniane forum.

Mogłeś podać link do konta na filmwebie :roll:
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez guru Cz 28.02.2008 23:57

BUNCH napisał(a):I "guru" ejstem ciekaw, twoja pewnośc siebie jest imponująca... Zazwyczaj kto duża gada mało robi.

Jak na boisku nie będziesz pewny siebie, to nie masz tam czego szukać.
guru
Kapitan
Kapitan

Następna strona

Powrót do Football videos + Mecze przez internet