Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego mój PPStream działa strasznie powoli ?.
Klikam w kanał i u góry pojawia się procent oraz szybkość w KB/s i tam idzie ładnie po 50-60KB/s (mam neo 640), jednak jak juz się załaduje kanał to na dole w środkowym prostokoncie mam pierwszą prędkość mam 40Kbps czyli jakieś 6-7KB/s a drugą prędkość mam rzędu +- 230Kbps to daje niecałe 30KB/s, tylko dlaczego ?, mam nałożoną łate na SP2 by liczba połączeń była większa niż zablokowana przez SP2, i mimo to jakoś PPStream nie kwapi się do tego by osiągać max mego łącza której o tej godzinie jest zupełnie puste.
I do czego są dokladnie te trzy prostokąty jakie kolory są najlepsze ? zielone ?, ja jakoś nigdy nie miałem zielonych, zielony mam zawsze jeden ten po prawej, a pierwy zawsze prawie jest żółty a środkowy czerwony/żółty

, a co to kurde chodzi ?.
Do tego wszystkiego nie mam juz w PPStream w liście kanałowej kanałów CCTV, to samo jest u was ?.
Podobnie sprawa się ma w PPLive tam np w Synacast mam np do kanału NBA liczbe połączeń np 11 z źródel z 20 a szybkość przez jakiś czas stoi w miejscu a jak się podności to od kilku do kilkunastu KB/s żadko powyżej 30

.
Czy to trzeba czekać ileś czasu by załapało dobre źródła które wykorzystają moc łącza czy jak to w ogóle owa sprawa wygląda z sprawnym oglądaniem owego strumienia ?.
Pozdrawiam