O.L.M czyli...

Football videos czyli bramki, wywiady, skróty, mecze - linki, serwery, torrenty. Mecze przez internet - chcesz obejrzeć jakieś spotkanie? Jeżeli tak to szukaj pomocy właśnie w tym dziale.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Ultras, mlody_

O.L.M czyli...

Postprzez Zaza Wt 12.09.2006 16:50

czyli Onetowa Liga Mistrzów :P Jeśli modzi uznają że nie trzeba było zakłądać tematu to zrobią co trzeba :P

Champions League w ... Onecie - tak, tak wiem poniose kare za to Ale co Wy na to ? Widac koalicja TVN Onet przynosi wieksze kożyscie niż PiS i reszta mafi :P Ciekawa propozycje - kiedy chcesz i jak chcesz - sms i jechana tym bardzie że jak znam życie i tak na nowej platformie ITI bedzie nie najlepiej z wyborem spotkań. :wink: Zawsze są wietnamskie strony czy nawet Izraelskie :P Jednak po bramkach z naszej eliternaj ligi teraz czas na ta o miejszym znaczniu :wink: [ :lol: ]

Grazie Misiaczku :wink:
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Lakier Wt 12.09.2006 17:04

Jak dla mnie to bardzo dobry pomysl. Narazie z niego nie skorzystam, bo w LM nie ma Juventusu, ale w przyszlosci chetnie. Przynajmniej bedziemy pewnie ze obejrzymy mecz naszej ukochanej druzyny. Moze zrobia cos takiego z Serie A? Jaka jest cena za jeden mecz 1.22?
:)
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez fieldy Wt 12.09.2006 17:06

chciałem przetestowac moje łącze, szybkie jak błyskawica :P ale nie działa :? nawet sie nie urichamia, przycisk jest nieaktywny - wie ktoś dlaczego ?
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Zaza Wt 12.09.2006 17:10

Lakier nie ma takiego czegoś jak "za jeden mecz" - płacisz że sesje meczową - a ich to lata czy bedzie przenosił sie z Camp Nou na San Siro czy z Old Traford na Szukluszalazoglu :P :wink: Tylko ani słowa o wymaganiech :? boje sie że moja marszyna nie da rady :? nawet zadzwoniłem do nich :lol: Tam jest biuro obsługi klienta jak w Erze :P ale kobiekta wiedziała mniej niż Ci z ery :?

Ja sądzicie jakie są minimum wymagania ? by to kąsało jak trzeba ?

Fieldy przeciesz jeszcze meczu nie ma :P a po drugie to trzeba zapłacić :P
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez fieldy Wt 12.09.2006 17:12

Zaza napisał(a):Fieldy przeciesz jeszcze meczu nie ma a po drugie to trzeba zapłacić

za kogo ty mnie masz ?
na poczatku masz taki zielony "przycisk" żeby sprawdzić czy działa w ogóle na twoim łaczu, jest rpzykładowy film.
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Zaza Wt 12.09.2006 17:18

fieldy napisał(a):za kogo ty mnie masz ?

Za ... Kanoniera :] Mowa :P źle mnie zrozumiałeś to był "skrót myślowy" :P :lol:
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez fieldy Wt 12.09.2006 17:22

skrót myślowy ..... :D

z tego co tam widać to 11 zeta za jeden dzień. czyli jakby się chciało obejrzeć 1 dziś i jeden jutro - to trza im dać 22 zeta ? dobrze rozumuje ?
choć i tak ja bym wybierał tylko jeden mecz zawsze, więc ...

a jak u was z tym filmem, dzięki któremu macie sprawdzić czy wszytsko od strony technicznej działa ?
uruchamia sie u was ?
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Zaza Wt 12.09.2006 17:27

22 złote za dwa dni - bo ten kod nie pasuje na drugi dzień :wink:

No właśnie dupa - nie chodzi ten filmik :? nie wiem czemu - a wątpie by to była ich wina :P szkoda ale odkuje sie :P

Fieldy pozostaje nam radio :lol: hehe
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez deltinho Wt 12.09.2006 17:32

jak dla mnie niestety kupa - wymagania to Jedyny Słuszny System Operacyjny. I kicha :x

edit:
ok, znalazłem jakiś stary dysk z xp. Oczywiście "działa" tylko na IE, a żadne tam opery czy liski :-/ Poza tym udaje mi się uruchomić, stream się buforuje i .... ODTWARZA SIE! Całe 3 sekundy i zdycha, za każdym razem podobnie :cry: a powinno być tego sampla pewnie z 30s

Do pełni szczęścia powinni zrobić, żeby działało :lol: , pozwolić na zakupienie jednego meczu (za 1,22 - a jak!), wywalić to każdorazowe uwierzytelnianie w wyskakujących okienkach. Nie wymagam nawet żeby działało to na innych systemach niż Windows. Ale żeby wogóle działało.

Ale krok w bardzo dobrym kierunku
Ostatnio edytowano Wt 12.09.2006 17:52 przez deltinho, łącznie edytowano 1 raz
http://deltinho.jogger.pl/ <<<--- Zapraszam!
deltinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Zaza Wt 12.09.2006 17:46

Deltinho chyba nie jestem sam bo to cos za pięknie wygląda :P - bedziemy skazani na Grzegorza Kalinowaskiego o non stop cukrowanie pod Legie :P Jak to on ma w zwyczaju - kto płaci ten wymaga :P - jemu płaci ITI :P Ostatnio TVN wytransferował panią Monike Olejnik - "kupili" Wojewódzkiego może czas na komentatorów ? bo taki Grzesiu Kalinowski to porażka :roll:

Ej a wiadomo już jaka bedzie oferta tej nowej platformy ITI ? Ma ktoś cynki ?
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez THEMANIEK Wt 12.09.2006 17:58

czy to oznacza ze nie bedzie LM na normalnym kanale telewizyjnym :( ? coś na dsf jest wiem tyle :/ ale żeby na tvp nie było to masakra :/

ten filmik mi śmiga ale lekko sie tnie :P widocznie moje neo 640 jest troche za słabe :P:(
FORZA GRANDE ROSSONERI !!
inter !! coo??!! ty wiesz co !!!!!!!!!
THEMANIEK
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez deltinho Wt 12.09.2006 18:00

Z tego co się orientuje to ze sportu oprócz LM mają być takie hity jak np. Maraton Nowojorski :shock:
Jeszcze jakies konkursy WKKW i jazda figurowa na lodzie i biorę pakiet platinium z góry na 2 lata 8)

A poza tym jakieś przyrodnicze kanały w technologii hd. Na razie kompletują ofertę.

Mecze w tvn powinien komentować ten pan w muszcze od strefy 11 :p :
"Czy aby na pewno był karny? czy upadek napastnika nie był spowodowany niewyjaśnionymi siłami przyciągania Plutona lub złą aurą otaczającą miejscowy stadion?"
Ostatnio edytowano Wt 12.09.2006 18:06 przez deltinho, łącznie edytowano 1 raz
http://deltinho.jogger.pl/ <<<--- Zapraszam!
deltinho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez czeher Wt 12.09.2006 18:02

THEMANIEK napisał(a):czy to oznacza ze nie bedzie LM na normalnym kanale telewizyjnym Sad ? coś na dsf jest wiem tyle Confused ale żeby na tvp nie było to masakra Confused

Jest w tv - zarowno na DSF jak i na TVP jest jeden mecz na kolejke :!: zas na TVNTurbo mozesz ozbaczyc do konca fazy grupowej mecze
a reszta to juz na platformie ITI
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez THEMANIEK Wt 12.09.2006 18:04

aha ok :D kurde bo w gazecie nie ma nic :/ i w necie też że mecz jest na tvp :D JEST ! :D troche sie przestraszyłem :P
FORZA GRANDE ROSSONERI !!
inter !! coo??!! ty wiesz co !!!!!!!!!
THEMANIEK
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Zaza Wt 12.09.2006 18:12

deltinho napisał(a):Mecze w tvn powinien komentować ten pan w muszcze od strefy 11 :P

"Czy aby na pewno był karny? czy upadek napastnika nie był spowodowany niewyjaśnionymi siłami przyciągania Plutona lub złą aurą otaczającą miejscowy stadion?"

:lol: Masz racje ! spisał by sie lepiej niż pan Kalinowski :P Już nawet lepiej niż Anita Werner prowadzi to studio :P nawet mówic nie musi :] ale może :P

To nie temat do tego ale Deltinho a nie wiesz jakie ceny beda pakietów ? oferta C+ nie przebiją chyba ceną też :P i czy znikną wtedy TVN - 7 - 24 i inne z pakietów C+ :roll:
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Następna strona

Powrót do Football videos + Mecze przez internet