Niby - niczego lepszego się należało po takiej władzy spodziewać, ale sekwencja zdarzeń śmieszy niepomiernie. Kiedy polscy internauci połapali się, że władza po raz kolejny (trzeci już, jeśli dobrze liczę) przymierza się do wzięcia ich za twarze, najpierw wystąpił rzecznik Graś i zapewnił, że w spr...
Ale z Was ………. Szkoda slow. Znajdzie sobie prace/dziewczynę/hobby - albo kupcie pas/kota. Umiera poetka, a Ci o biskupach i ich dupach, JP II, „ruchaniu bratowej” (przepraszam czytające to damy za wulgarność), Gazecie Polskiej, Watykanie, wykształceniu Kaczyńskich (fakcie probiernia stypendiów nauko...
Dziś zmarła Wisława Szymborska... Jaki rozkaz przekazuje nam na sztandarach rewolucji profil czwarty? - Pod sztandarem rewolucji wzmacniać warty! Wzmocnić warty u wszystkich bram! Oto Partia - ludzkości wzrok. Oto Partia: siła ludów i sumienie. Nic nie pójdzie z jego życia w zapomnienie. Jego Parti...
Sekta i kult prezydenta Śmierć ukochanego przez niektórych prezydenta odbiła się ogromnym echem na świecie. W kraju kontrowersyjny, nielubiany, uznania tłumów doczekał się dopiero po śmierci. Za granicą wzbudzał szacunek większy, choć bądźmy szczerzy, do masowego uwielbienia było daleko. Nic dziwne...
A do Grodzkiej jak sie powinno zwracać? Urodziwa nie nachalnie :lol: "Pani" ktora ma urodę trochę trudniejsza, dla wnikliwych, poszukujących. Serio. Pojechać z nią nad Baltyk, to zaraz ekolodzy by ja do morza spychali :lol: Wstyd, ze w tym Krakowie takich poslow wybieracie. PS: Jest 3.19 ...
Posiedzenie dotyczące koncesji dla telewizji Trwam było bardzo burzliwe. Posłanka Ruchu Palikota Anna Grodzka zamiast słów ''ojciec'', czy ''ksiądz'' mówiła ''pan Tadeusz Rydzyk''. - W języku polskim wyrażenie pan nie jest obraźliwe - mówiła Grodzka. - Ma pan rację - zareagował poseł PiS Jan Dziedz...
Śpią chyba tylko studenci i uczniowie zmęczeni oglądaniem głupich filmików/fesjbukiem/najważniejszym w ich życiu "zrywem pokoleniowym" (bunt przeciw ACTA).
Inteligencja pracującą szoruje swój do metra chodnik
http://images37.fotosik.pl/1284/72bf76a202b82608med.jpg Resztę pewnie już to nudzi, ale tego nie można pominąć. [edit] Czy dziennikarze Dziennika Polskiego zdemolują lożę prasową na Stadionie Narodowym? Zdecydowanie TAK Raczej TAK Nie mam pojęcia Raczej NIE Zdecydowanie NIE :lol: :haha: Dziennik Po...
Byleby było jakoś. Bylejakość. Na masową skalę wraca PRL-owski szantaż: zrobi się albo byle jak, albo w ogóle. Na mojej półce z książkami najrzewniej wyglądają te z czasów zdychającego „prylu". Właściwie sam się dziwię, że jeszcze ich nie wyniosłem i nie wymieniłem na porządne wydania. Okładki...