Znalezione wyniki: 2525

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Polscy kibice

To wyróżnienie dla kibiców z Krakowa, że mogą przyjechać do Warszawy na nasz stadion - twierdzi Michał Wójcik ze Stowarzyszenia Kibiców Legii. O spaleniu Warszawy i apokalipsie nic nie słyszał. - Nie wchodzimy na strony innych klubów. To kibice innych drużyn wchodzą na naszą, żeby wiedzieć, co się ...
przez franz
Cz 19.01.2012 14:50

Dział: Polska
Wątek: Polscy kibice
Odpowiedzi: 3010
Wyświetlone: 110974

Re: Temat historyczny

http://www.youtube.com/watch?v=hnASXckF ... re=related

"Towarzysz generał idzie na wojnę"

Polecam.
przez franz
Śr 18.01.2012 11:44

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Temat historyczny
Odpowiedzi: 72
Wyświetlone: 1986

sprzedała wszystkie bilety. Stara się także o przyznanie dodatkowej puli. 5,5 tysiąca biletów, dodatkowe 1,5 tysiąca wysłano do Śląska i Lechii - tak twierdza odwiedzający nas, ostatnio dość często na naszym kibolskim forum kibice Wisły. Zycze powodzenia przy staraniach o dodatkowa pule. Pewnie będ...
przez franz
Wt 17.01.2012 8:54

Kamil232 na przyszłość ewentualna polemikę dotyczącą bieżących wydarzeń umieszczaj w temacie o polityce. joedoe ewentualna odpowiedz zamieść proszę w polityce właśnie. Jako założyciel tego tematu czuje się w obowiązku pilnować tu porządku. (Nie zdążyłem :( ) Zapraszam: http://www.pilka.pl/forum/kul...
przez franz
So 14.01.2012 18:45

Masz rację. Dzieki :D Treść petycji skierowanej do Rady Miasta Warszawy: Społeczny Komitet Protestu Przeciwko Przywróceniu Pomnika Braterstwa Broni (tzw. „Czterech Śpiących”) wraz ze Światowym Związkiem Żołnierzy Armii Krajowej i Fundacją „Wolność i Demokracja”, przy wsparciu Porozumienia Organizac...
przez franz
So 14.01.2012 16:44

Z całym szacunkiem Marco, ale w kwestiach kibicowskich Korona to nie partner do dyskusji dla Legii. Cytując piwusa: piwus napisał(a):Nie deprecjonujesz, tylko prezentujesz klasyczne spojrzenie legionisty na resztę Polski jako na wieśniaków Ok, rozumiem. Jako kibic Korony nie mam prawa dyskutować z ...
przez franz
So 14.01.2012 16:42

Re: Artykuły prasowe warte przeczytania

W ostatnim numerze "Uważam Rze" znalazłem dwa naprawdę ciekawe artykuły (poniżej wrzucam je w formie zdjęć): Dobra prasę czytasz Marco_Van_Basten :) "Uważam Rze" przebojem wdarło się na rynek tygodników i zdeklasowało resztę stawki, zarówno pod względem jakości, jak i sprzedanyc...
przez franz
So 14.01.2012 16:34

Wątek: Artykuły prasowe warte przeczytania
Odpowiedzi: 309
Wyświetlone: 47820

W siedem tysięcy to Legia jeździ do warzywniaka po marchewkę, ot co. Dziękuje za merytoryczne odniesienie się do wszystkich zagadnień, które wskazałem w postach powyżej. Tak jak napisałem: Do dyskusji z chęcią wrócę po zakończeniu sezonu. Wtedy zobaczymy, kto miał najlepsze wyjazdy: Legia Warszawa,...
przez franz
So 14.01.2012 14:12

Historią polski powinno się lepiej zajmować w szkole. No właśnie. Jakie jest stanowisko naszego państwa, władzy, ministerstwa edukacji w tej fundamentalne dla wszystkich cywilizowanych narodów na świecie kwestii, czy tak jak wszędzie młodzi obywatele dokładnie i rzetelnie dowiadują się jaka jest ge...
przez franz
So 14.01.2012 13:25

Czy w takim razie jak JK w TVN powie, że Jaruzelski jest zbrodniarzem (zdrowa logika, jak ktoś popełnia morderstwo, jest mordercą, czy nie?), to czy Wojtek może mu wytoczyć proces o zniesławienie? Nie istotne, czy będzie to JK, czy Krzysztof Ibisz z partii przyjaciół piwa: Sąd uznał, że Kiszczak, W...
przez franz
So 14.01.2012 9:45

1) wiadomo po ile biletów dostaną Legia i Wisła na SPP? Przewija się tu liczba 7 tys, co jest chyba ilością śmiesznie małą jak na pojemność stadionu. Podobno jeśli zostaną wykupione przyznane liczby, maja być dodane nowe, dodatkowe pule - zobaczymy. Legia w ogóle jest hiper, super, wspaniała. Walcz...
przez franz
So 14.01.2012 9:19

Po pierwsze dzięki za przeniesienie rozmowy do tematu. Po drugie. Jeśli chodzi o Danie, to po prostu zapytałem o Wasza liczbę. Nie znalem jej (wiem tylko, ze była niezbyt imponująca), bo nie ma czasu i chęci, na dokładne śledzenie kibicowskiego światka - wiec chciałem zasięgnąć wiedzy u źródła. Dosz...
przez franz
Pt 13.01.2012 23:42

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Z ciekawości... jak ogarneliście przejazd 9 tys. z Krakowa? Jest PW otenham 4,5k, teraz Fulham oficjalnie 1k Wyspy to inna kategoria. Odpowiedz bardzo prosta - emigracja. Ilu Was było w Odense? :) Serio proponuje ten temat przenieść do super pucharu, a tego rodzaje sprawy do np. Polscy Kibice. Porz...
przez franz
Pt 13.01.2012 21:39

NoName1989 napisał(a):Od moje 90letniego dziadka dostałbyś po prostu w ryj. Od każdego powinien. Nie chciałem być az tak bezpośredni :wink: Jeszcze jeden aspekt (bardzo istotny!) tego wyroku: Sąd uznał, iż w grudniu 1981 r. nie było groźby interwencji radzieckiej w Polsce. Wreszcie mamy sadowe potw...
przez franz
Pt 13.01.2012 21:30

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

9 tysięcy w Rzymie Nie róbmy z tego forum kibice.net - za przeproszeniem. Nie ma się co licytować na liczby pojedynczych wyjazdów. Fakty są takie: Co do wyjazdów Wisła ostatnie pare lat na pewno jest za Legią . Twój kolega po szalu sam to przyznał i nie śmiem nawet polemizować z ta teza. Za jej pra...
przez franz
Pt 13.01.2012 21:17

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl