Znalezione wyniki: 2525

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Parafrazując znane kibicowskie hasło: jeśli interesowała by mnie piłka, to został bym piłką! :lol: Ale, ale czasem trzeba się tym futbolem zainteresować, choć czasu brak i zapal już nie ten: Gdy los na drodze Legii Warszawa w jej przygodzie w Lidze Europy postawił portugalski Sporting Lizbona, więks...
przez franz
Pt 13.01.2012 20:29

Dział: Polska
Wątek: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)
Odpowiedzi: 3111
Wyświetlone: 257583

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Póki co to jest zwykła akcja promocyjna. Mam jednak nadzieję, że mobilizacja jeszcze będzie. Aha. Wiesz dla mnie to jest swego rodzaju novum. Filmiki, plakaciki, grafiki - akcja mobilizacja. Wszystko żeby zebrać zaledwie 7 tys. Gdy my w takiej liczbie wybieraliśmy się na finał do Bydgoszczy, nie mu...
przez franz
Pt 13.01.2012 19:54

Wątek: Polscy kibice
Odpowiedzi: 3010
Wyświetlone: 110974

Re: Artykuły prasowe warte przeczytania

Na konferencji prasowej prokurator strzelił sobie w głowę, wcześniej w rozdzierającej mowie oskarżywszy dziennikarzy o to, że go zaszczuli na zlecenie bliżej nie określonych, ale bardzo wysoko postawionych ciemnych sił, którym nadepnął na ogon śledztwem w sprawie jakiejś straszliwej korupcji w armi...
przez franz
Pt 13.01.2012 16:43

Dział: Kultura, polityka, wydarzenia
Wątek: Artykuły prasowe warte przeczytania
Odpowiedzi: 309
Wyświetlone: 47820

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

http://skwk.pl/ Z Waszej strony pełna mobilizacja. Mocne słowa, duże hasła, szumne zapowiedzi... słowem zwieracie szeregi. Zobaczymy... :wink: Przyznam szczerze, ze nie spodziewam się po Wiśle tzw. "PETARDY". Z rożnych względów, moim zdaniem - nie należycie do wyjazdowej czołówki. Mam nad...
przez franz
Pt 13.01.2012 16:41

Wątek: Polscy kibice
Odpowiedzi: 3010
Wyświetlone: 110974

Re: Czego obecnie słuchacie ?

Ma już być już oświecona i ugruntowana w guście muzycznym w wieku 17 lat, jak dobrze pamiętam Dobra, dobra. Jak miałem 17 lat to "w ramach buntu" słuchałem The Clash,czy Dead Kennedys, a nie Avril Lavigne (litości!) Serio - wiek nie skreśla Twoich szans na słuchanie dobrej muzyki i odrzuc...
przez franz
Cz 12.01.2012 19:31

Wątek: Czego obecnie słuchacie ?
Odpowiedzi: 1612
Wyświetlone: 95292

Rasizm muzyczny Bez przesady, to tylko dobre rady. Lepiej nie epatować tak poważnymi słowami w internecie,bo... Gazeta Wyborcza: Rasistowsko - kibolska bojówka ponad podziałami. Piwus (Wisła Kraków) i Franz (Legia Warszawa) terroryzując małoletnich użytkowników forum Tego byśmy nie chcieli :wink: :...
przez franz
Cz 12.01.2012 19:22

" The Rasmus - The Fight " :ban: Serio: Frida, zacznij słuchać normalnej muzyki Popieram :) Teraz tez na smutno u mnie jakoś: http://www.youtube.com/watch?v=4XMgyibjqgc&feature=related Weird Fishes :!: Blur - No Distance Left To Run http://www.youtube.com/watch?v=5KFIr4SlRGg
przez franz
Cz 12.01.2012 19:00

Re: Temat historyczny

Szanuje Jaruzelskiego Ja tez. Bardziej chyba tylko cenie towarzysza Dzierżyńskiego. Jakub Berman tez był w sumie spoko koleś. A no i jak mi raz sam towarzysz Bolesław Bierut podał dłoń to 8 lat jej nie myłem - tak go szanuje, a co! Trochę tolerancji i zdrowego rozsądku małe ludki z ciemnogrodu! Wię...
przez franz
Cz 12.01.2012 18:37

Wątek: Temat historyczny
Odpowiedzi: 72
Wyświetlone: 1986

Emerald napisał(a): poprostu szanuje jednego z nich

Słowem szanujesz zbrodniarza komunistycznego i członka grupy przestępczej o charakterze zbrojnym. Gratulacje.
przez franz
Cz 12.01.2012 18:12

Po pierwsze: Sąd uznał, że Kiszczak, Wojciech Jaruzelski, Florian Siwicki i Tadeusz Tuczapski stanowili związek przestępczy o charakterze zbrojnym, który wprowadził nielegalnie stan wojenny. :brawo: Nareszcie można ich nazywać zbrodniarzami komunistycznym, członkami grupy przestępczej o charakterze ...
przez franz
Cz 12.01.2012 17:41

Jedna z moich najukochańszych piosenek. Mogę słuchać w nieskończoność. Dzieło sztuki Teraz wyżej na youtube jest jakaś Avril Lavigne - Wish You Were Here :( franz nie wiem o co chodzi W kręgach hołdujących permisywizmowi etycznemu jest znany i ceniony pod pseudonimem... hymen destroyer (połączenie ...
przez franz
Cz 12.01.2012 9:24

Umieszczam w temacie historycznym, bo to najbardziej odpowiednie miejsce. Treść petycji skierowanej do Rady Miasta Warszawy: Społeczny Komitet Protestu Przeciwko Przywróceniu Pomnika Braterstwa Broni (tzw. „Czterech Śpiących”) wraz ze Światowym Związkiem Żołnierzy Armii Krajowej i Fundacją „Wolność ...
przez franz
Cz 12.01.2012 9:13

http://www.youtube.com/watch?v=VT1-sitWRtY :shock: :-o :hardkor: Masz może 15 lat? Uważaj na użytkownika Chłopaczek - może Cie pozbawić czegoś, czego nigdy nie odzyskasz. Serio. Wish You Were Here http://www.youtube.com/watch?v=EAchKt2xjsw Dobra formę chłopaki trzymacie w tym temacie - oby tak dale...
przez franz
Śr 11.01.2012 13:23

Re: ---> Rap <---

Slyszeliscie o BRO? obserwuje goscia od dluzszego czasu i widze progres. Mlody kot lepszy niz Bialas i Solar. Chodzi o tego śmiesznego, bananowego dzieciaka w różowych trampkach, który się jeszcze nie goli? Taki mały typek, co założył sobie fejsbuuczka, dostał parę "lubi to" i myśli, ze j...
przez franz
Śr 11.01.2012 13:12

Wątek: ---> Rap <---
Odpowiedzi: 2603
Wyświetlone: 191477
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl