La Liga Fantasy Football

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: La Liga Fantasy Football

Postprzez RealFan N 18.09.2011 22:51

Jak dobrze liczę 41,3 punkta. [*] Mogłoby być nieco lepiej, bo Rondon strzelił prawidłowego gola, to oczywiście musieli nie uznać. :(

Gdyby nie popisy Falcao i Messiego z tej kolejki byłoby znośnie, bo nie straciłbym dużo, ale w ten sposób to może nawet doktorek mnie wyprzedzi. Dawać mi tu okienko transferowe. Trzeba sprzedać materaca Gabiego, który gra dużo bardziej cofnięty niż w Zaragozie, ba dzisiaj w ogóle nie zagrał i Negredo do ataku kuwa.
"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli - źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii". - Steven Weinberg

Obrazek
RealFan
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Minor N 18.09.2011 23:28

Ehh, cienko. Liczyłem na jakieś gonienie doktora, a tutaj dwie moje karty atutowe czyli Benzema i Ronaldo się nie popisały. Poza tym będzie z 44,7 pkta, muszę pomyśleć nad wymianą Parejo, który nawet do kadry się nie łapie i tego Buannanote z Malagi, bo też często nie gra.
Minor
Skład C
Skład C

Postprzez grzegorzfcb Wt 27.09.2011 9:38

Nie ma to jak się wkurzyć od rana, chciałem wymienić Griezmanna na Agirretxe a wymieniłem Rossiego na Agirretxe :x
Villareal gra z Saragossa więc Giuseppe mógły parę strzelić :(
Rossiego i tak bym wymienił, ale w następnej kolejce , na Cristiano :lol:
Tym samym nie podejmóję wyzwania Realfana i Doktora by nie mieć w składzie Messiego i Cristiano, to nie na moje nerwy :P
grzegorzfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Emerald Wt 27.09.2011 14:27

No ja tam jestem calkiem zadowolony :)

Co prawda jeszcze bardziej jestem zaskocxzony, ale ciesze sie puki moge. Zawodzi mnie Arda no i Canales, ktorego nieopatrznie wsadzilem na pierwsze miejsce na lawie i wlazl na boisko (a z moich rezerwowych nabil najmniej punktow :/)
Pojawiam sie i znikam
taka rola magika

Visca el BARCA!
Forza Red Hot Chili Peppers
Emerald
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia strona

Powrót do Gry Forumowe