Opisz poprzednika

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Opisz poprzednika

Postprzez Daaaamian So 05.11.2011 15:45

piotrcies napisał(a):
Daaaamian napisał(a):Lubię go.

A Ciebie lubią boty :P

Właśnie zauważyłem. :lol:
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez sbQ Cz 10.11.2011 0:46

Damian, a właściwie Daaaamian jest osobą inteligentną, szlachetną, kulturalną i niezwykle subtelną. Posiada dar zjednywania sobie ludzi, urabiania ich na swój sposób, wciągania ich do wykonywanych wspólnie zadań szkolnych i forumowych. Dzięki tym wszystkim cechom udaje mu się odnosić szybko sukcesy.
Obrazek
sbQ
Moderator
Moderator

Postprzez Emerald Cz 10.11.2011 11:58

sbQ

Staly bywalec domku (w celach poznawczych postanowilem sobie wyszukac jego posty i ciezko bylo znalezc cos spoza Hyde Parku).
Oszczedny w slowach ale jednosczesnie szybko i celnie wrzuca bezlitosnie zlosliwe uwagi.
Po avatarze wnioskuje, ze to fan Golillaz co przy odrobinie dobrej woli mozna uznac za zalete.
Nie mam pojecia jakiemu klubowi kibicuje, ale wiem na pewno, ze wybierze sie na marsz niepodleglosci, lubi piwo i pije duzo wody na kaca!

Generalnie wporzo koles.
Pojawiam sie i znikam
taka rola magika

Visca el BARCA!
Forza Red Hot Chili Peppers
Emerald
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez kaczy N 11.03.2012 16:01

Emerald Zawsze kojarzy mi się z serialową Esmeraldą, ale tylko ze względu na nick. Kibic Barcelony czego przedstawiać nie trzeba. Nie wiem czy się napina czy nie, bo ostatnio zaprzestałem czytania tematów dziale Hiszpania, ale zawsze miałem o nim pozytywne zdanie. Po za tym jest ekonomistą i ostatnio wrócił z delegacji w Londynie :P
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Arwin N 11.03.2012 16:19

Kaczy. Gościu z przepięknego miasta jakim jest Kołobrzeg, kibic Kotwicy i fan Realu, który często wybiera się na SB i wyjazdy jakby chociaż ostatnio do Rosji. Miłośnik zielska, po którym zawsze opowiada jakieś kosmiczne historie na haxie. Spoko ziom, ale odrzucił kontrakt w Damy radę bez Fieldiego i to on jest głównym winowajcom, dlaczego nie jesteśmy w stanie dokończyć sezonu :wink:
Arwin
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Marco_Van_Basten N 11.03.2012 16:20

kaczy

Forumowy Charles Bukowski. Jego posty ociekają alkoholem, narkotykami oraz miłosnymi przygodami. Niewątpliwie jedna z ikon tego forum - człowiek ma talent do plastycznego obrazowania w postach swoich życiowych doświadczeń. Prywatnie fan Kotwicy Kołobrzeg (pewnie wkurwia się teraz, bo Duńczycy mają użytkować ich obiekt na wyłączność do EURO) oraz student. Swego czasu jego perypetiami żyło całe forum, a na kolejnego posta czekało się co najmniej jak na nowy odcinek Dextera. Pozdro k3.
Marco_Van_Basten
Kapitan
Kapitan

Postprzez lisek_chz N 11.03.2012 19:01

MVB

Bardzo fajny forumowicz, darzę go dużą sympatią ze względu na podobne gusta jedzeniowe, zakupowe i przede wszystkim muzyczne. Słucha prawdziwych klasyków jak i nowych piosenek, jest bardzo na bieżąco. Sympatyzuje z Koroną Kielce, brał udział w Amicowej forumowej akcji. Znany także z tego, że od poniedziałku do piątku budzi z głębokiego snu wszystkich forumowiczów.
"Kiedy mówię Polska, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, które przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie..."
lisek_chz
Kapitan
Kapitan

Postprzez Dr.Football1 N 11.03.2012 19:03

Lisek

Sympatyczny uzytkownik z Poznania. Kibic Nietoperzy z Walencji. Zawsze mozna z nim pogadac na poziomie,nie widzialem jeszcze,zeby wdawal sie na forum w jakas bezsensowna napinke. Postac zdecydowanie na plus,a nawet dwa :wink:
http://footballscout.webs.com/ - NAJLEPSI MLODZI PILKARZE NA SWIECIE. SPRAWDZ TO !!!

ObrazekObrazek
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor

Postprzez piotrcies N 11.03.2012 19:05

Lisek
Bardzo sympatyczny człowiek, jeden z najfajniejszych forumowych ziomów, nie ma żadnych wad, w ogóle ideał. Piszę tak, ponieważ chodzą słuchy, że narzekanie na niego w tym temacie może skończyć się obiciem mordy, jak podczas ostatniej imprezy sylwestrowej :P
A tak serio, spoko ziom, kibic Valencii, Wielkopolanin, student, człowiek na plus :wink:
Obrazek
piotrcies
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Hyypia123 N 11.03.2012 19:08

lisek_chz

20-letni student z Poznania.Lubi oglądać siatkówkę,kosza czy tenis.Jest fanem Valencii i kibicuje Lechowi Poznań.Słucha różnorakiej muzyki, lecz chyba najbardziej odpowiadają mu ostre brzmienia.Ostatnio na forum znany jest z tego, że gdy trzeba nie przebiera w środkach i jest w stanie dać porządny wpierdol.
Hyypia123
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Magnum N 11.03.2012 19:10

Hyypia123

Kogut. Ale się nie napina, więc jest ok :P :lol: Ogólnie nie zauważyłem, żeby często się wypowiadał, chociaż ostatnio zwiększył aktywności (w kilku miesiącach). Użytkownik na plus z powodów wyżej wymienionych. Jest też z Zamościa, w którym to co prawda często nie bywałem, ale jest mi w pewnym stopniu bliskie bo mi się bardzo podoba i jest niedaleko mojego rodzinnego miasta.
Obrazek
Magnum
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Matt. N 11.03.2012 19:55

Barciur

18- letni jankes z okolic Filadelfii. Jest strasznie przesądny, wierzy w zabobony i jakieś strasznie wymyślne fakty :lol: Jeszcze nie przeszedł do końca na dark side, jeśli chodzi o Wengera. Mój najlepszy kolega poznany w internecie. Newsman, swego czasu obrońca Fabregasa, wielbiciel Henry'ego, Campbella i Lehmanna.
Obrazek
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Pawel875 N 11.03.2012 20:11

Matt

Stanowi część naszej quizowej drużyny, choć dla mnie kojarzony głównie z tłumaczeniem newsów na Gunners.com.pl/Arsenalpoland.com - co już wskazuje jego ulubiony klub. Może się pochwalić również znajomością Michała Pola oraz avatarem Doctore'a na twitterze :lol: . Dobry człowiek z niego.
Obrazek
Pawel875
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Magnum N 11.03.2012 20:31

Kibic Chelsea, jeden w sumie z dwóch aktywnych z tego co kojarzę tak naprawdę. Jak sugeruje też sygnatura, wielbiciel Josha McEachrana (?). Głownie się udziela w temacie IFQ i tam działa. Młody jest. :P Chciałem napisać, ze nowy użytkownik, ale jakoś w ostatnich latach miałem taki zastój ze nie zauważyłem, że lata się zmieniają, a tu już 3 lata na forum. Na plus ogólnie.
Obrazek
Magnum
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Daaaamian N 11.03.2012 20:42

Magnum

Lata temu wyemigrował do Filadelfii, gdzie obecnie mieszka, uczy się, sędziuje i - jak sam pisze - biega za 10-letnimi dziewczynkami. Czy z Polańskim czy sam - tego nie chciał zdradzić. Jego rodzinne miasto to Lublin. Chyba jeden z młodszych użytkowników forum (chociaż mentalnie starszy od dużej liczby użytkowników). Kibic Arsenalu i Philadelphii Union. Dobry partner do dyskusji. Do flaszki pewnie też, co w wakacje sugerowały jego wpisy na twitterze. Użytkownik na duży plus.
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry Forumowe