Opisz poprzednika

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez fieldy Pn 15.08.2005 13:19

cloner napisał(a):FIELDY - hmm, slucha ostrej muzyki lubi Korna ciekaw jestem czy lubi tez LimpBizkit skoro slucha takiej muzyki to do dzieci go zaliczyc nie mozna pisze dosc inteligentne posty jest z Poznania
nazwalbym go chorzysta (joke, of course )ale nie chce WP

Limp Bizkit słucjhałem z wiadomych względów [kto w temacie - to wie]
ale przestałem to się skomercjalizowali - beee
Jak chcesz wiedzieć czego słucham to napisałem w odpowiednim temacie :wink:

A z Wojtkiem K nie mam nic wspólnego :lol:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Tomusmc Pn 15.08.2005 13:19

Herdek - jeden z młodszych na forum, chętynie bierze udział w grach forumowych i sam zakłada tematy aby inni mogli sie pobawić 8) Fan Barcelony jak wielu na tym forum.
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez BartekTS Pn 15.08.2005 13:19

herdek- fan barcy i R10 oraz Messiego. Kocha barce spoko koles jak pisał posta to mysłaem ze ma z 20 lat a ma ich 11 :twisted: :lol: wyczesany KOLO 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
BartekTS
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Corinthians Pn 15.08.2005 13:23

Bartek12. Mały chłopiec z dużymi ambicjami. Fan Juventusu i Wisły. Nienawidzi Milany i Cracovii
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez Berele Lewartow Pn 15.08.2005 13:23

Herdek-typowa forumowa przewciętność, niczym specjalnym się nie wyróżnia, no chyba, że głupimi postami. Jak na swoje 11 lat nie najgorzej bo przy 18 letnim miqusiu nie wypada źle.
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez bagg Pn 15.08.2005 13:23

herdek :arrow: po avatarze i podpisie widać, że fan Barcy (sam nie wiem jak na to wpadłem :lol: ) Wydaję się być obiektywny ;) Pierwszo składowy zawodnik
bagg
Bianconero

Postprzez herdek Pn 15.08.2005 13:25

Tomusmc :arrow: Pomocny moderator, ma czas na rozmowy prywatne. Lubi Juventus i nawet gdy JUVE przegrywa broni ich. Jest mądry i ma chyba najwięcej postów.

Bartek12 :arrow: Dobrze mi się z nim gada. Jest pomocny, tylko nie które jego posty są krótkie i niestety muszę stwierdzić, że trochę nabija. Po za tym Fan Atletico Madryt...
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Krzysztof Jarzyna Pn 15.08.2005 13:25

bartek12 napisał(a):wyczesany KOLO

Fryzjer? :shock: a mial zniknac :? :lol: :lol:

fieldy napisał(a):Limp Bizkit słucjhałem z wiadomych względów [kto w temacie - to wie]

To tak przy okazji fryzjerow :lol: :lol:

bartek12 nie opisze, bo nie znam go w ogole, wiec po co wkrecac. zostawiam te przyjemnosc nastepnemu, komus kto jest tu dluzej :D
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Postprzez Mefiu Pn 15.08.2005 13:28

Frik23 - zdecydowanie bardziej poprawił merytorycznie swoje wypowiedzi od czasu gdy pisał pod nickiem SMITU. Wtedy mnie denerwował wszędobylstwem i nabijaniem. Teraz jest OK
Krzysztof Jarzyna - wpadł na geniany pomysł utworzenia tegoż tematu. Ogólnie mało o nim wiem...postać z poczuciem humoru
Fieldy - fan Arsenalu :twisted: (no cóż tak wybrał :lol: ) Korna,a szczególnie jego wokalisty. BArdzo pozytywna postać moim zdaniem. Częste kłótnie z diabłem - radekutd :roll: :lol:
Tomusmc - sympatyczny moderator, kibic Lechii...mądrze wlepia WP
Herdek - fan Barcy, mimo dość młodego wieku, ma dość wyszukane wypowiedzi.
Cloner - jego idolem jest Baggio jak nietrudno się domyśleć. Na poczatku mojego pisania na forum wydawał mi się postacią bardzo kontrowersyjną..może jest tak dalej... :roll:
Take me home, United road, to the place I belong...
Mefiu
First love...United

Postprzez RoRo Pn 15.08.2005 13:34

Frik23 :arrow: Pozornie nabijacz, ale naprawde bardzo spoko koles. Ostatnio bardzo poprawil sie pod wzgledem pisania postów i juz chyba nikt nie uzna go za nabijacza. Sadzac po avatarze i sigu mozna wywnioskowac ze jest fanem Blancos ale nie wiem czemu prosil tez o sigi Barcelony :)

TomusMC :arrow: Wedlug mnie jeden z znajlepszych moderatorow na forum. Nie kozaczy swoja ranga i sumiennie wypelnia obowiazki moda nie robiac sobie przy tym wrogow :)

Krzysztof Jarzyna. Kojazy mi sie bardzo z filmem Poranek Kojota :wink: Posiada bardzo gangsterski nick :] jedyne co onim wiem to ze pochodzi ... ze swojego pokoju :lol: i ze ma w avatarze jakiegos sympatycznego taliba :]

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
RoRo
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Bonso Pn 15.08.2005 13:42

RoRo. Człowiek mający photoshopa w małym palcu. Świetne sigi i avatary. Fan Interu, ma blisko 2000 postów, ale na pewno nie jest nabijaczem. Świetny gracz FM'a, gość którego szanuje i chyba lubie najbardziej spośród wszystkich userów :wink:
Obrazek
Bonso
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez wazi Pn 15.08.2005 13:47

Bonso, spoko koles. Kibic Realu. Ma prawie 500 postów ale nie zauwazylem zeby nabijal. Wydaje mi sie ze jest lubiany na forum, czasami lubi kogos ochrzanic.
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Postprzez Berele Lewartow Pn 15.08.2005 13:49

wazi napisał(a):Bonso, spoko koles. Kibic Realu. Ma prawie 500 postów ale nie zauwazylem zeby nabijal. Wydaje mi sie ze jest lubiany na forum, czasami lubi kogos ochrzanic.

ta tylko ktoś mu chciał avatar podpierdolić :?

2WP//Pawel
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez spyrczak Pn 15.08.2005 13:51

Wazi ---> Hmmm bardzo spoko ziomek, ma strasznie wielkiego "+" za to ze kibicuje Bayernowi Monachium, szanuje go za to ze robi naprawde niezle sygnaturki co mozecie zobaczyc ponizej :P 3maj sie Wazi ;)
Pozdro 4 all :)
Obrazek
BAYERN BAYERN ÜBER ALLES... BALLACK FOREVER...
I will never forget You... ;)
spyrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Mefiu Pn 15.08.2005 13:54

RoRo - jego posty widuję w p/w dwóch tematach: sigi, avatary... oraz Football Manager. Z tego co widzę, to robie naprawdę niezłe avatary oraz sigi, choć ostatnio popadł w masówkę :roll: Nie moge powiedzieć o nim ani źle, ani też dobrze.
Bonso - kojażę go z Beckham'em, Realem Madryt oraz Legią Warszawa. Ogólnie nie nabija i pisze posty tylko wtedy kiedy musi.
wazi - Shweinsteiger to jego idol, nie wnosi nic szczególnego na forum...
piotrek256 - czasem nie mogę wyrobic ze śmiechu gdy czytam jego wypowiedzi (w pozytywnym znaczeniu), choć czasem przegina. wydaje się byc sympatycznym userem.
Ostatnio edytowano Pn 15.08.2005 13:55 przez Mefiu, łącznie edytowano 1 raz
Take me home, United road, to the place I belong...
Mefiu
First love...United

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry Forumowe