Kamil232 napisał(a):ten wpis Guru to raczej ironia, bo inaczej tego odebrać się nie da
Tak na serio, to patrząc na ławkę United, to tylko z Parkiem mogą od nas rywalizować nasi piłkarza- Arsza i Zydek. Reszta na swoich pozycjach jest poza zasięgiem naszych ławkowiczów.
RealFan , ja go po prostu nie lubię. Właśnie przez takie pieprzenie bez sensu traci w moich oczach. Czepia się Wengera. Ja chciałbym zobaczyć co pokazałby Mou właśnie w Arsenalu, przy obecnym zarządzie, gdzie miałby ograniczone środki na transfery i budżet płacowy. Wtedy trzeba byłoby się trochę wy...
O jak boli, o jak boli. Widzę, że u kibiców Arsenalu kompleks Mourinho wciąż żywy, mimo że nie ma go w Chelsea od kilku lat. No tak, ile to razy Arsenal wygrał w derbach z Chelsea, gdy trenerem tej ostatniej był Mou? Zero? Niech sprawdzę... Tak zero. :mrgreen: Nie boli mnie to specjalnie. Arsenal b...
Myślę, że jakby Pepe zagrał kilka meczów przeciwko Stoke to nabrałby pokory. :wink: Mecz słaby. Ciężko się ogląda te biegające pizdy. Ja jest jakikolwiek faul to zarówno faulujący jak i poszkodowany wyskakują z gębą do sędziego. To jest chore, kwestionowanie każdej decyzji sędziego. :roll: Wielki Mo...