Znalezione wyniki: 50

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Komu podobaja sie ..................Franka

:D Coz chcial;em was zapytac jak podobaja wam sie buty Tomasza Frankowskiego bo dla mnie sa za malo kolorowe powinien dodac tam wiecej czerwieni pasowalo by mu do stroju :D (ten temat napewno bedzie bardziej ambitny panie Pipen :D
przez hansolo1
So 19.02.2005 13:28

Dział: Polska
Wątek: Zamknięte tematy (zbiorczy)
Odpowiedzi: 728
Wyświetlone: 57608

:D Ja kibicuje Barcelonie graja piekna i widowiskoa pilke jestem tez kibicem Man-u bez obrazy ale jak moza byc kibicem Odry albo Amiki rozumiem Legia ,Wisla ale Odra stary kibicuj im dalej jak bedziesz miec 60 lat moze beda grac w pucharach a no bym zapomnial Amica pozyskla Dawida Banaczka gwiazde B...
przez hansolo1
So 19.02.2005 13:10

Dział: Wracając Do Meritum
Wątek: Jakie kluby kochacie?
Odpowiedzi: 290
Wyświetlone: 41359

Dla mnie najlepsze transfery zrobila Barca Maxi lopez moze byc drugim Bati golem .Wielki Real ma miec Robinho mowi sei o Tottim zreszta kto mial juz nie trafic do Realu :D moze napiszmy kto z tamtad odejdzie to jest ciekawsze dla mnie niedlugo porzegnaja sie z Davidem B,Figo,Casiliasem nie zdziwil b...
przez hansolo1
Pt 18.02.2005 17:04

Dział: Hiszpania
Wątek: Hiszpania - Transfery (zbiorczy)
Odpowiedzi: 1500
Wyświetlone: 145459

No wystarczy popatrzec na bilans bramkowy dla mnie najlepszy jest Cech co do Dudka to sie go nie czepiam bo obrana liverpoolu jest dziurawa jak szwajcarski ser :D :D
przez hansolo1
Pt 18.02.2005 16:53

Wątek: Najlepszy bramkarz Premiership
Odpowiedzi: 113
Wyświetlone: 14790

Tragedia ,porazka ,blamarz, wstyd .Co jeszcze? Ludzie ...

Tragedia ,porazka ,blamarz, wstyd .Co jeszcze? Ludzie co sie dzisiej z nasza pilka to jest poprostu smieszne !!!(a zarazem smutne )uwielbiam ten sport jest moja pasja i widze jak z dnia z na dzien wszystko sie pieprzy >Wisla i Legia mialy walczyc w tym sezonie o Lige Mistrzow ,jednak jakos nie widac...
przez hansolo1
Cz 17.02.2005 19:46

Dział: Polska
Wątek: Zamknięte tematy (zbiorczy)
Odpowiedzi: 728
Wyświetlone: 57608

:D Ja bede malo orginalny , chcial bym zostac trenerem albo menagerem
tak pozatym to mogl bym byc gwiazda Barcelony i strzelac bramki u boku Eto , wiem jedno napewno jestem lepszy od Rasialdo wiec Derby moze mnie kupic oplaci im sie to bo nie chce tak duzego kontraktu jak Rasiak :D
przez hansolo1
Pt 17.12.2004 20:01

Wątek: W jakim zawodzie chcialibyście pracować?????????
Odpowiedzi: 45
Wyświetlone: 4571

:DZdecydowanie Ajax od nich co kilka lat wychodzi nowa fala wychowankow ktorzy puzniej robia kariere w europie dobra szkoloke ma tez PSV i Atletico Madrit :D
przez hansolo1
Pt 17.12.2004 11:07

Dział: Puchary Europejskie
Wątek: Naj
Odpowiedzi: 580
Wyświetlone: 50729

:D Odpowiedz jest prosta oni poprostu sa beznadziejni na Euro wszyscy ich olali , zdobycie przez nich mistrzostwa to byl poprostu przypadek teraz poprostu nikt im nie odpuszcza i wszyszlo szydlo z worka :D (Otto zgubil swoj bat i chlopakom nie chce sie biegac )zreszta druzyna ktora przegrywa z Alban...
przez hansolo1
Pt 17.12.2004 11:02

Wątek: Dlaczego reprezentacja Grecjii tak fatalnie spisuje się E MŚ
Odpowiedzi: 22
Wyświetlone: 3258

:D Juve przydal by sie taki trener jak on moze zaczeli by grac bardziej ofensywniei widowiskowo.Pozatym to jest naprawde bardzo perspektywiczny trener :D
przez hansolo1
Pt 17.12.2004 10:55

Wątek: Dechamps trenerem Juve od nowego sezonu
Odpowiedzi: 15
Wyświetlone: 2766

:D Bo to sa juz stare dziadki ,jedynie Zizu tzyma fason poztym transery ktore robia sa beznadziejne , jeden z lepszych napastnikow w klubie siedzi na ławie a taki grubas Ronaldo gra w karzdym meczu :(
przez hansolo1
Pt 17.12.2004 10:50

Wątek: Gwiazdy Realu Madryt przygasają - Dlaczego ?
Odpowiedzi: 88
Wyświetlone: 12843

:D Kosa jeszcze pokarze co umie ,zycze mu jak najlepiej bo jest naprawde dobry :!: Zreszta od kąd zaczol grac w podstawowym skaldzie jego druzyna zaczela wygrywac ,byl juz nawet w 11 klejki :D
przez hansolo1
Cz 16.12.2004 20:38

Dział: Włochy
Wątek: Kamil Kosowski
Odpowiedzi: 102
Wyświetlone: 25378

:D Kibicuje im bo gra tam Tomek Hajto pozatym ostatnio pokazuja sie z dobrej strony .Oby tak dalej :!: A Bartosz Bosacki niech wraca do zabawy w kolejarza :D :!: Wara od reprezentacji lamusie :!:
przez hansolo1
Cz 16.12.2004 20:34

Dział: Niemcy
Wątek: 1. FC Nürnberg
Odpowiedzi: 38
Wyświetlone: 12561

:D Ta druzyna jest beznadziejna ubolewam nad tym ze gra tam Roy gdyby nie on mogli by sobie pograc w bierki na zużlu :!: :!: Wszystko w tym klubie jest do kitu , nie wiem jak mozna kibicowac druzynie w ktorej dostepu do bramki broni małpa :!: :!:
przez hansolo1
Cz 16.12.2004 20:31

Wątek: bunt w bayernie ......
Odpowiedzi: 35
Wyświetlone: 3988

:D Juventus gra w tym sezonie bardzo dobrze jednak jak dla mnie za malo ofensywnie ,ciagle wygrywaja po 1:0 az starch pomyslec co by sie stalo gdyby nie bylo tan Nedveda bezwzglednie najlepszy piłkarz Juve :!: :)
przez hansolo1
Cz 16.12.2004 20:26

Dział: Włochy
Wątek: Juventus Turyn (zbiorczy)
Odpowiedzi: 3091
Wyświetlone: 232228

Najmłodsze gwiazdy seri A ?

:D Valeri Bojinov ma niespełna 18 lat a jest juz motorem napedowym swojej druzyny :!: dla mnie to bez watpienia najwieksza gwiazda mlodego pokolenia w seri A .Modle sie tylko o jedno zeby ten ruski miljoner nie sciagnol go na stamford szkoda by bylo chlopaka.A wy jakie macie zdanie? :shock:
przez hansolo1
Cz 16.12.2004 20:20

Wątek: Najmłodsze gwiazdy seri A ?
Odpowiedzi: 44
Wyświetlone: 6058
Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania

Pilka.pl