Jako, ze wyjezdzam i bede pare dni bez kompa (najgorzej, ze pewnie nie obejrze poniedzialkowego starcia z Osasuna

), a troche sie dzieje:
- Diego Costa jest podobno o krok od wypozyczenia do Rayo Vallecano
-Prawdopodobnie Koke zagra zOsasuna zamiast zawieszonego za kartke Diego. Zeszlotygodniowy news o tym, ze zagra Mario Suarez okazal sie zgodny z prawda, wiec oby teraz tez tak bylo

Btw, zawieszony jest tez Gabi, a jesli Koke bedzie zastepowal Diego, to ciekawa jestem kto za Gabiego, o ile sie nie myle,zostaja do wyboru Tiago, Mario i Assuncao. Na treningu ponoc grali skladem Courtois- Juanfran- Godin- Miranda-Filipe- Mario- Tiago- Koke- Turan- Adrian- Falcao. Moze byc, choc srodek Mario- Tiago wyglada troche slabo no i na srodek obrony lepszy bylby Alvaro zamiast kogos z dwojki Miranda- Godin.
- Nasz Adrian dostal nagrode:
http://atleticopoland.com/news/Adrian-z-nagroda-2270Bardzo sie ciesze, z przyjemnoscia patrze na gre tego chlopaka, szczegolnie ostatnio. Oby mu to dalo pozytywnego kopniaka do dalszej dobrej gry
Mam nadzieje, ze po powrocie dowiem sie, ze chlopaki zagrali dobry mecz, marzy mi sie jakies 4:0

choc nie trace nadziei, ze choc na 2 polowe zdaze.
Ps. Cholo jakos enigmatycznie wypowiadal sie na temat ewentualnych wzmocnien, ale zostalo malo czasu do zamkniecia okienka, wiec watpie, zeby ktos mial dolaczyc do obecnego skladu.