Deportivo La Coruna (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Deportivo La Coruna (zbiorczy)

Postprzez Mimek_DLC So 28.10.2006 23:53

Zakładam ten temat bo jestem kibicem Deportivo, a na tym forum nie ma ich działu. Sukcesy Deportivo:

Mistrz Hiszpanii: 2000
Puchar Hiszpanii: 1995, 2002
Superpuchar Hiszpanii: 1995, 2000, 2002

mam nadzieje, że w tym sezonie w końcu zmieszczą się w czołowej szóstce! :)
Mimek_DLC
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Mimek_DLC Śr 24.01.2007 20:21

No cóż...0:0 z Espanyolem, nieuznane dwa absolutnie poprawne gole Deportivo zdobyte przez Javiera Arizmendiego. Chce ktoś looknąć? Zapraszam:
http://lads.myspace.com/videos/vplayer. ... type=video
Forza Deportivo La Coruna 1906-2006!
Mimek_DLC
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez kamiljozefkowo Wt 22.07.2008 15:14

Jak myślicie, jak zaprezentuje się w tym sezonie Deportivo? Ja uważam, że tak jak w poprzednim sezonie kibice tej drużyny moga przeżyć huśtawkę nastrojów. Myślę jednak, że bliżej będzie im do europejskich pucharów, niż do strefy spadkowej. Włodarze klubu zadbali o wzmocnienia. W bramce rywalizację zwiększy Daniel Aranzubia z Athleticu. W obronie dużym wzmocnieniem jest Portugalczyk Ze Castro. W ofensywie bardzo przyda się doświadczenie Misty, a także młodzieńcza fantazja Adriana Lopeza Alvareza. Omar Bravo sprawi natomiast, że raźniej będzie jego koledze z reprezentacji Andresowi Guardado, a także zapewne zwiększy rywalizację wśród ofensywnych graczy. Mam wielką nadzieję, że Depo w nadchodzącym sezonie włączy się do rywalizacj z Atletico, Sevillą, Valencią i Villarealem o grę w Lidze Mistrzów.
kamiljozefkowo
Junior
Junior

Postprzez kamiljozefkowo So 26.07.2008 22:13

Jest Puchar UEFA! Depo prowadzi po bramce Valerona z izraelskim Bnei Sachnin i najprawdopodobniej zagra w drugiej rundzie kwalifikacyjnej Pucharu UEFA. Miejmy nadzieję, że będzie to pierwszy krok do wielkiego powrotu tej drużyny na europejskie areny. Puchar UEFA bedzie nasz!
kamiljozefkowo
Junior
Junior

Powrót do Hiszpania