F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Postprzez ddemon So 04.09.2010 11:27

Ja oglądałem większość bo momentami patrzyłem na Anglików ale komentator po raz kolejny dał tam ciała na tym Sportklubie..Gdy mówił o wątku Milnera i rezygnacji z braku wzmocnień pomylił Keagena z O'Neilem :lol:

Wracając do spotkania zgadzam się Iniesta świetnie się rozumie z Villą i raczej to on będzie grywał na lewej stronie a Pedro będzie zmiennikiem przynajmniej na tych mocniejszych rywali...Pozatym to był tylko Liechtenstein spokojnie 2-3 bramki na konto bramkarza..Napewno Villi w środek bramki i 2 przy krótkim słupku(Silvy i druga Torresa)...Pierwsza żaś piękne podanie bodajże Xavi'ego i wykończenie jeszcze ładniejsze...
TORCIDA Górnik ! VeB!
ddemon
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mentor So 04.09.2010 11:32

Przy pierwszym golu przechwyt i asystę zaliczył Iniesta z tego co pamiętam.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Maciek (interista) So 04.09.2010 12:07

To prawda, ze Barcelona jeszcze przez 4 lata musi placic Raioli 10% pensji Zlatana?
Obrazek Obrazek Obrazek
Maciek (interista)
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mentor So 04.09.2010 12:09

Tak :lol:
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez ddemon So 04.09.2010 12:26

Mentor prawda...pomyliłem się stawiam :beer: :P jak ktoś chce zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=nR76jJ_RRdE
TORCIDA Górnik ! VeB!
ddemon
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mentor So 04.09.2010 16:33

http://www.blaugrana.pl/news/5798/wysok ... adzie.html

Polecam przeczytać i zapamiętać albo zapisać sobie link, aby w grudniu i styczniu nie podcinać sobie żył, że gra wygląda słabo i w ogóle biada nam :wink:
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Jarzinho So 04.09.2010 16:53

Wszystko fajnie przedstawione i oby to miało przełożenie w sezonie i naprawdę najwyższa forma przypadała na spotkania z najlepszymi w La Liga i na okres kiedy będzie ważyły się losy i w lidze i wierzę, że w LM.
Najważniejsze żeby zawodników omijały kontuzję. O resztę można być spokojnym.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez stary rupieć So 04.09.2010 19:00

Mentor napisał(a):Zdaje się, że może grywać również jako DM.

Oglądali wczoraj Hiszpanów? Iniesta ładnie sobie poczynał :mike: Jego współpraca z Villą jest perfekcyjna. David z kolei o krok od pobicia rekordu Raula, ale wczoraj strasznie nieskuteczny był.

Pique dryblujący na skrzydle też dawał radę :lol:

Przysypiałem już lekko, więc może ktoś inny mi to potwierdzi. Komentator bredził coś, że Busquetsowi brakuje ogrania na wysokim poziomie czy coś takiego... Padło coś takiego czy śniło mi się?
stary rupieć
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Mentor So 04.09.2010 20:12

A nie wiem bo oglądałem w szerszym gronie i na dodatek przy alkoholu tak więc na komentarz w zasadzie nie zwracałem uwagi.
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Mentor N 05.09.2010 16:45

http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=33446

Byłem pewien, że zarabia niewiele bo obecnie wciąż obowiązuje go jego pierwszy profesjonalny kontrakt, ale i tak kwota 1 mln euro robi wrażenie :lol: Teraz pewnie dostanie 5x tyle. W pełni zasłużenie oczywiście.

http://www.youtube.com/watch?v=x8nrPn71MVw
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Magnum Pn 06.09.2010 21:18

Kilka lat temu Arsenal Londyn skusił młodego Ceska Fàbregasa na opuszczenie Katalonii i przeprowadzkę do Północnego Londynu. Jak donosi Sport, Arsene Wenger rozważa wykonanie podobnego ruchu w przypadku obiecującego defensywnego pomocnika Barcelony, Oriola Romeu.

W ubiegłym sezonie 18-latek zaliczył świetne występy w drużynie rezerw i sądzono, że w tym roku może stać się częścią ekipy Pepa Guardioli. Transfer Javiera Mascherano oddalił jednak szanse Romeu na szybkie dołączenie do pierwszej drużyny.

Młody gracz wciąż czeka na przedłużenie i ulepszenie kontraktu wiążącego go z Barceloną. Poprzedni zarząd nie rozwiązał tej sprawy. W najbliższych tygodniach rozmowy na temat nowej umowy powinny zostać wznowione. Angielska prasa zapewnia, że na wynik negocjacji czeka Arsene Wenger.

wg fcbarca.com znowu wam chcemy kogos podprowadzic.. :jupi: :lol:
Obrazek
Magnum
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Mentor Pn 06.09.2010 21:32

Według kogo?
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Magnum Pn 06.09.2010 21:34

http://fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=33459 tu jest :P

Tak napisalem sobie bo inwigilowalem wasze portale :lol: Prawdą jest jednak, że nie potrzebny nam kolejny młody DM. Przynajmniej tak mi się wydaje :lol:
Obrazek
Magnum
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Mentor Pn 06.09.2010 21:45

Nie to miałem na myśli [']

Proszę Cię o odrobinę pomyślunku Magnum. Serwis fcbarca.com tłumaczy newsy a nie tworzy je. Podali źródło tej informacji więc nie pisz z łaski swojej, że to kibice Barcelony za pośrednictwem swojej strony coś tam insynuują.

W Sporcie chyba też coś o tym pisali, ale to bez znaczenia generalnie. Plotka jakich było wiele i wiele będzie. Rozumiem, że po 1 września posucha na forum, ale nie popadajmy w przesadę z zajmowaniem się takimi doniesieniami no chyba, że na poważnie.

Pozytywem jest to, że teraz mogę przynajmniej coś napisać w temacie nie waląc kolejnego posta pod postem :lol: :roll:

Na pierwszy ogień polecam wywiad z Tito ---> http://www.blaugrana.pl/news/5804/wywia ... anova.html

Następnie ---> http://www.blaugrana.pl/news/5806/zmian ... owego.html

Pozytywnie. Jeśli chodzi o działania Sandro to wolałbym, aby skupił się na czymś innym niż opyerdalanie Laporty, ale z drugiej strony lepsze to niż zamiatanie spraw pod dywan a jest co zamiatać chyba :lol: :roll:
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez carekk Śr 08.09.2010 13:50

na BO ukazał się bardzo fajny wywiad z Abidalem o to link http://www.blaugrana.pl/news/5812/abida ... bolem.html

Barça albo... nic?

Barça albo kończę z futbolem.

i to się ceni Eric \o/ nie to co wielka gwiazda Zlatan
MES QUE UN CLUB
carekk
Rezerwowy
Rezerwowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania