Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

jordan20 napisał(a):villa,pedro ? raczysz zartowac

bartbuks napisał(a):Emerald tak przeczytałem Twojego posta i czy Krkić nie jest na wypozyczeniu? Tzn że jeśli wróci, to tłok się zwiększy!

bartbuks napisał(a):Emerald tak przeczytałem Twojego posta i czy Krkić nie jest na wypozyczeniu? Tzn że jeśli wróci, to tłok się zwiększy!

FCB keres napisał(a):Oj tyler, strasznie się spiąłeś. Wiadomo, że Barca nie chciała tego meczu u siebie, stąd to tłumaczenie jakże ładnie wymyślone [ładnie to wygląda, i prawie nikt nie może się przyczepić do FCB]. Przecież to normalne, że władze Realu nie godzą się teraz na taki mecz na SB mając w wizji tryumfującą Barcę. Czy mają remont, czy nie to nie muszą się godzić na udostępnienie stadionu. Ja nigdy bym się nie zgodził na coś takiego [gdybym miał wybór oczywiście
]. Relax.

Owszem bodajże kontrakt do 2013? Więc ostatnia szansa na zarobienie jakikolwiek pieniędzy ale chętnych z pewnością będzie więcej i te 50-65 mln euro będzie trzeba liczyć 

ddemon napisał(a):Owszem przyjście RVP wydaje się że byłby to dobry zakup tyle tylko że wątpie aby Wenger go puścił Owszem bodajże kontrakt do 2013? Więc ostatnia szansa na zarobienie jakikolwiek pieniędzy ale chętnych z pewnością będzie więcej i te 50-65 mln euro będzie trzeba liczyć Kandydatura Torresa ? Nie oszukujmy może szanse na zakup byłyby po tym co prezentuje w Chelsea ale czy jest w stanie nam pomóc? Wydając przy tym 30-40 mln euro bo tyle pewnie będzie chciała Chelsea jest sens chociaż wybrać się do Londynu w sprawie negocjacji? Jestem na nie tak samo jak w przypadku Neymara gdzie wątpie aby nam z miejsca pomógł
ddemon napisał(a):To tyle jeśli chodzi chodzi o kandydatury w ataku - jest Villa,Afellay,Cuenca,Pedro,Messi,Alexis i od biedy Tello gdzie tu miejsce na kolejnego napastnika
ddemon napisał(a):Jeśli mówimy o transferze środkowego obrońcy to moim zdaniem kandydatem nr 1 powinnien być Hummels a nie Thiago Silva Ta opcja byłaby trochę tańsza niż wyciągnięcie piłkarza z Milanu choć również trudna...Skoro przesunięty do pierwszego zespołu został Muniesa to moim zdaniem zamyka szanse na zakupienie kogoś na środek...Prędzej zakupimy lewego obrońcę i wtedy Abidal w razie konieczności będzie grał znów na środku...Więc jedynym transferem priorytetem Guardioli powinnien być zakup lewego obrońcy pytanie tylko kto Alba,Bale?

Professor Chaos napisał(a):Nie wiem czy Pep nie przesadził. Wystawiamy bardzo mizerną pomoc. Mascherano, który na DMF grał zaledwie kilka razy

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość