F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez rkoeman Wt 28.11.2006 19:10

ryjek zostawi druzyne przed ktora jeszcze wszystko i rzuci sie ratowac tonacy milan...

taa... to jak belletti, puyol, marquez i ronaldinho ktorzy pragna isc do klubu ze stolicy mody

przestancie juz dumac nad takimi plotkami - teraz z barcelony nikomu nie oplaca sie odchodzic. nawet zambro ktorego tak pewni byli kibice milanu wolal isc do barcelony
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Łukasz_ Wt 28.11.2006 19:16

Rkoeman chyba nie znasz prawdy. To Zambrotta wolał iść do Barcelony czy Juventus nie chciał rozmawiać z Milanem :?:
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Postprzez Mentor Wt 28.11.2006 19:18

Jasne. Zambro poszedł do Barcelony bo go nie chcieli włodarze puścić do Milanu. Biedaczek. Gdyby nie Ci źli panowie w pasiakach to na pewno wybrałby Mediolan.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez rkoeman Wt 28.11.2006 19:37

Ja tylko napisalem co pisali kibice Milanu - dowodzili mi ze Zambro bedzie gral w Milanie bo chce tam grac.

Poza tym jakby sie uparl to bym tam trafil. Widac nie chcial walczyc o utrzymanie.
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Basina Wt 28.11.2006 19:42

Z tego co ja wiem to sytuacja była taka: Zambro był po słowie z Milanem chciał grać w LM, a po pierwszym wyroku calciopoli Milan byl poza pucharami. Wtedy zgłosił się Real, który podpadł już Milanowi podchodami pod Kake i działacze zalecili Włochowi Barcelone, a mu pomysł sie spodobał. Na szczęście...:)
Obrazek
Basina
Skład C
Skład C

Postprzez astonvilla Wt 28.11.2006 20:06

FcBarcelona.com napisał(a):Co ciekawe, średnia bramek w spotkaniu, podczas absencji Eto’o, wzrosła i wynosi 2,4 na mecz.

Podaje dość zaskakujący fakt :twisted: Bez Samuela Eto'o Barcelona więcej strzela niż gdy on jeszcze grał.To jest dość zastanawiające.Widać tercet ofensywny spisuje się bardzo dobrze :)
astonvilla
Junior
Junior

Postprzez rkoeman Śr 29.11.2006 12:22

dzisiaj nasz klub skonczyl 107 lat :)
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Valencianista Śr 29.11.2006 12:28

W takim razie życzę kolejnych 107 lat.Mój najlepszy przyjaciel jest kibicem Katalończyków i przez wzgląd na to i ja darzę pewną sympatią Blaugranę.Cóż,nasze szanse na tryumf w La Liga są mocno zredukowane.Ale jeśli nie my to niech Barca wygra.
...Cała rzecz polega jedynie na tym,że kiedy chcesz zarąbać na śmierć swego wroga-masz ciąć tak,by ten zginął,bynajmniej nie biorąc sobie za cel tego,jaki ma być cios czy mocny,czy słaby...

Musashi Miyamoto
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Meczetinio Śr 29.11.2006 13:48

niedługo Barca zagra z Levante to będzie rzeźnia ; niestety Sevilla gra z równie wymagającym przeciwnikiem w postaci Espanyol'u wiąc Katalończycy nie zdołają "odskoczyć" punktami

przyłączam sie do życzeń Valencianista :D
Glory Glory Man United
Meczetinio
Skład B
Skład B

Postprzez fieldy Śr 29.11.2006 14:14

Meczetinio napisał(a):Barca zagra z Levante to będzie rzeźnia

Chyba nie myślisz, że Barca rozniesie w pył Levante na ich stadionie ?
Duma Katalonii ma teraz w głowie 100* ważniejszy pojedynek w LM.
Muszą pokonać Werder i na tym zapewne się teraz będa skupiać,
Z Levante ma zagrać kilku rezerwowych, nie jest powiedziane, że oni nie wygrają - bo przecież będą chcieć się pokazać z jak najlepszej strony i nawet rezerwy Barcy mogą sobie poradzić ze słabszym rywalem. Niemniej jednak pogromu bym nie oczekiwał. Ten mecz schodzi niejako na drugi plan.
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Meczetinio Śr 29.11.2006 14:25

nie zmienia to faktu ze Levante jest załamujące i nawet rezerwowi Barcy z nimi wygrają jesli zagra Ronaldihno to wystarczy jeden błysk geniuszu i Katalończycu już prowadzą :D a wracajać do Brazylijczyka to mysle ze zagra ponieważ chce "wyrobic" forme bo z meczu na mecz gra coraz lepiej
i powoli wraca do "stanu" z przed MŚ
Glory Glory Man United
Meczetinio
Skład B
Skład B

Postprzez Lakier Śr 29.11.2006 14:48

Niggaz napisał(a):Jasne. Zambro poszedł do Barcelony bo go nie chcieli włodarze puścić do Milanu. Biedaczek. Gdyby nie Ci źli panowie w pasiakach to na pewno wybrałby Mediolan.

No :) Gianluca powiedzial, ze wolalby odejsc do Milanu, ale ten transer nie wchodzil w gre.
:)
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Zaza Śr 29.11.2006 15:41

Rkoeman rozwaliłeś mnie :P Może Ryjek ma też marzenia, inne plany, ambicje - może chce prowadzić klub z którym przez 5 lat wygrał tyle w europie co Barca w 107 lat :P Wrócisz w szereg, zmienisz zdanie :P Oby tylko zdanie :roll: Jak by tylko to miał znacznie, to taki Guus Hiddink teraz prowadził liczący sie klub. A nie szukał kolejnych wyzwań. A taki Figo czy Ronaldo byli by nadal Bogami na Camp Nou, i nikt nie powie że wypieli sie bo nie było z kim grać :?

Z Levante Frank ma dać odpocząć mi. Deco czy nawet Dinho. Ale najwazniejsze by w głowach nie mieli Werderu.

Co do Włocha to chyba Basina napisałe wszystko. Ale to i tak szczegół i "po obiedzie"

A co do rocznicy - to oby te następne 107 lat było jeszcze lepsze ! Powodzenia ! i Pozdro :]

[EDIT]Messi E2 Ronaldinho nie o to mi akurat chodziło. To był szczegół jak " :P " - Bardzie o to że co napisałe Koeman. Zreszta jak by sie tylko kierowac kariera piłkarska to wśród Rossonerich jest kilku takich którzy maja mojej poparcie :P Nawet Carletto

Pozdro :!:
Ostatnio edytowano Śr 29.11.2006 18:46 przez Zaza, łącznie edytowano 1 raz
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Łukasz_ Śr 29.11.2006 17:29

Niggaz napisał(a):Jasne. Zambro poszedł do Barcelony bo go nie chcieli włodarze puścić do Milanu. Biedaczek. Gdyby nie Ci źli panowie w pasiakach to na pewno wybrałby Mediolan.

Oczywiście szeryfie, do Barcelony idą wszyscy piłkarze z świata i jeszcze chętnie za to zapłacą.
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Postprzez Jarzinho Śr 29.11.2006 17:31

Jakie rezerwy, kilku rezerwowych... No nie wiem, moze rezerwowym jest Santi, i Jorquera, ale nie reszta. Jesli nie zagra Deco, to wystapi Xavi i to jest rezerwowy. Moze zagra Edmil moze Thiago w obronie takze moze zagrac kazdy, bo wszyscy prezentuja zblizony poziom. Rezerwy to beda jak zagra Jeffren, Crosas, GdS, Valiente i kilku innych, a to napeno nie bedzie miało miejsca. Nikt nikogo nie bedzie oszczedzał, bo to jeszcze nie czas.
Zaza napisał(a):Może Ryjek ma też marzenia, inne plany, ambicje - może chce prowadzić klub z którym przez 5 lat wygrał tyle w europie co Barca w 107 lat

:P :P W Europie :P :P
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania