F.C. Barcelona (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Postprzez Corinthians N 22.05.2005 20:34

już 0-2
Barca mogłaby przegrać żeby Villareal był w LM. Należy im się a Blaugranie nic się nie stanie.
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez qczak N 22.05.2005 20:53

po pierwszej polowie 2:2 (Ronnie, Giuly- 2xForlan); szkoda pudla E2 z karnego
>>To jest miejsce na Twoją reklamę<<
Madrid, cabrón saluda al campeón!
qczak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Toudinho N 22.05.2005 21:00

W końcu Diego sie obudził...teraz to on goni eto'o 8) :lol:
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez Handsome Boy N 22.05.2005 21:13

Podpis to krótki tekst, który może być dodawany na dole Twoich Postów. Jest on ograniczony do 255 znaków oraz 5 linii i może zawierać tyle obrazków ile chcesz ale nie mogą być większe niż 120x500 pikseli, oraz zajmować więcej niż 30Kb. W Twoim tekście nie może być więcej znaków bez spacji niż 255.

nie umiecie czytac?
Handsome Boy

Postprzez Toudinho N 22.05.2005 21:36

zawdi napisał(a):
Podpis to krótki tekst, który może być dodawany na dole Twoich Postów. Jest on ograniczony do 255 znaków oraz 5 linii i może zawierać tyle obrazków ile chcesz ale nie mogą być większe niż 120x500 pikseli, oraz zajmować więcej niż 30Kb. W Twoim tekście nie może być więcej znaków bez spacji niż 255.

nie umiecie czytac?

a umiesz liczyć :!: :?:
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez qczak N 22.05.2005 22:02

Figo11 napisał(a):W końcu Diego sie obudził...teraz to on goni eto'o 8) :lol:

no bo Ronaldo to juz nie pogania z racji jego niemalego brzuszka :lol: ; szkoda tego karnego E2; oby za tydzien przynajmniej jednego gola strzelil, niestety z RSSS zagramy bez Ronaldinho(kartki)
qczak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Handsome Boy N 22.05.2005 22:05

Figo11 napisał(a):
zawdi napisał(a):

nie umiecie czytac?

a umiesz liczyć :!: :?:

ja umiem, w koncu jestem diabolicznie inteligentny i jezdzilo sie na olimpiady matematyczne, ale po twoim poscie mam powazne watpliwosci czy ty potrafisz. pewnie nie wiesz co to jest znak. juz tlumacze, otoz nie jest to wyraz, znak jest pojedyncza litera lub pojkedynczy znak tablicy ascii, lub tez w standardzie iso.
wyraz nie, znak tak. ty pamietac. znak, nie wyraz. 5 linii, ty zapamietac, nie 6, 5 linii. lol
Handsome Boy

Postprzez Tomusmc N 22.05.2005 22:14

Jeszcze jest szansa, że Forlan przegoni Eto'o :) Brakuje mu tylko jednej bramki! W końcu się przebudził i zaliczył klasyczneo hat-tricka.
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez qczak N 22.05.2005 22:25

Tomusmc napisał(a):Jeszcze jest szansa, że Forlan przegoni Eto'o :) Brakuje mu tylko jednej bramki! W końcu się przebudził i zaliczył klasyczneo hat-tricka.

klasyczny jest chyba jak 3 gole strzeli sie w jednej polowie lub z rzedu, a tu tak nie bylo; no chyba ze sie myle :wink:
Ostatnio edytowano N 22.05.2005 22:25 przez qczak, łącznie edytowano 1 raz
qczak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Baqu N 22.05.2005 22:25

89 -Żółta kartka dla Ronaldinho za rozpoczęcie gry przed gwizdkiem sędziego. Brazylijczyk nie zagra w ostatnim meczu ligowym w tym sezonie. To jego piąta kartka.

czy mi się wydaje czy on to zrobił specjalnie :)

a co do E2 to jak sie nie strzela karnego to niech sie pozniej nie dziwi, że nie zdobywa złotego buta... sam zaprzepaścił szansę.
Visca el Barça y Viva la Catalunya

Obrazek
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Postprzez Tomusmc N 22.05.2005 22:26

qczak napisał(a):
Tomusmc napisał(a):Jeszcze jest szansa, że Forlan przegoni Eto'o :) Brakuje mu tylko jednej bramki! W końcu się przebudził i zaliczył klasyczneo hat-tricka.

klasyczny jest chyba jak 3 gole strzeli sie w jednej polowie lub z rzedu, a tu tak nie bylo; no chyba ze sie myle :wink:

Faktycznie mój błąd :oops: bynajmniej musicie się martwić o Eto'o bo ja byłem pewien, że już nikt mu nie zagraża :)
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez Bienias N 22.05.2005 22:59

Szkoda kartki dla Dinho- za wczesnie wykonal rzut wolny.
Mecz byl ewidentnie grany na eto i szkoda ze nie strzelil zadnego gola. Za tydzien tez jest mecz .....
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez Janio Pn 23.05.2005 8:01

Znowu "błysnął" faworyt Cruyffa - Oleguer. Miał jeden udany mecz z Valencią, a teraz znowu wraca do swojej "zwykłej" dyspozycji :? Najpierw faul na Jose Mari w polu karnym, zupełnie niepotrzebny bo kąt był już bardzo ostry i niewielkie były szanse na zdobycie gola, a potem żenujący błąd przy próbie wybicia piłki w obronie... Bez wzmocnienia środka obrony na następny sezon się nie obędzie...
Eto'o jest sam sobie winien - strzał pod poprzeczkę nie jest najlepszym pomysłem na wykonanie karnego. Ale zostaje jeszcze jeden mecz no i cały czas bramka przewagi w klasyfikacji pichichi. Szkoda że możliwość samodzielnego zdobycia Złotego Buta się trochę oddaliła...
Barca zagrała dobry mecz, gole dla Villareal padły z niczego i to w momentach kiedy wydawało się, że mają problemy z wyjścia nawet z własnej połowy. Szkoda
Obrazek
Obrazek
Janio
Boondock Saint

Postprzez krzychu212 Pn 23.05.2005 15:07

No podobno ładny mecz był, wielka szkoda że E2 nic nie strzelił a miał okazje. Mam nadzieje że pokaże klase i w ostatniej kolejce zdobędzie pichichi i Złotego Buta.
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez RoRo Pn 23.05.2005 15:09

krzychu212 napisał(a):No podobno ładny mecz był, wielka szkoda że E2 nic nie strzelił a miał okazje. Mam nadzieje że pokaże klase i w ostatniej kolejce zdobędzie pichichi i Złotego Buta.

Samuel czuje jednak oddech Deigo Forlana i mam nadzieje ze Urugwajczyk pokaze klase i zrowna sie w tej klasyfikacji z Eto'o. A co wgole bedzie jak obaj beda miesc tyle samo ?? Losowanie ?? :lol:

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
RoRo
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania