F.C. Barcelona (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Postprzez Tomusmc Cz 02.06.2005 12:07

janiofcb napisał(a):http://www.paulusza.za.pl/index.php?function=show_all&no=9

stąd można ściągnąć bramkę Eto'o z meczu z Mallorcą

Moim zdaniem zdecydowanie gol dla Deco. Jeśli nawet Eto'o dotknął (bo tego nie widać na filmiku) to był to zwykły rikoszet. Nie przyznaje się goli samobójczych gdy obrońca zmieni kierunek piłki gdy ta wleci do jego bramki tak więc Eto'o powinien mieć 24 bramki, ale to tylko moje zdanie.
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez Janio Cz 02.06.2005 13:38

Jeśli Eto'o pokłócił się z Puyolem za "ułatwienie" Forlanowi zdobycia pichichi to ciekawe co zrobił Oleguerowi :wink: :twisted: Ten to się dopiero popisał :D Nie widziałem żeby 'Tarzan' w tym meczu zawinił przy którymś golu. Jeśli już to przy pierwszym, ale strzał był zza pola karnego i z gatunku "nie-do-obrony". Pretensje można mieć co najwyżej o dopuszczenie do strzału, ale to tak na siłę. Za to zupełnie serio można mieć pretensję o zmarnowanie karnego - tym Eto'o powinien się zająć, a nie kłótniami z trenerem i kolegami. :(
Co do Rijkaarda to chyba rzeczywiście mógł wystawić trochę lepszy skład wiedząc, że jeden z jego graczy walczy o indywidualną nagrodę. Absencja Ronaldinho była wystarczającym osłabieniem i Eto'o do wejścia Larssona sam musiał sobie wypracowywać sytuacje.
PS. Aniu skąd ta informacja o kłótniach Sammiego, może to jakaś dziennikarska kaczka?? Marca?? :? :P
Obrazek
Obrazek
Janio
Boondock Saint

Postprzez hubertd Cz 02.06.2005 14:52

jak dla mnie to sa to plotki, nie sadze zeby eto'o sie tak zachowal
BYLA BEDZIE JEST! KORONA MKS !!!!!!!!!!
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Anka Cz 02.06.2005 18:08

Sandro Rosell oraz jeden z członków zarządu opuścili FC Barcelonę... :? :(

Więcej na http://www.barcaserwis.com/index.php?show=101&szczegoly=1640
Anka
One I Love

Postprzez hubertd Cz 02.06.2005 18:18

zle sie dzieje w barcelonie, czemu?? jeszcze niedawno wszyscy mowili ze jest taka za***ista atmosfera,
BYLA BEDZIE JEST! KORONA MKS !!!!!!!!!!
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Anka Cz 02.06.2005 19:06

Od dawna mówiło się o konflikcie na linii Rosell - Laporta. Nigdy nie widywano ich razem w dobrych nastrojach - zawsze mieli do siebie jakieś 'ale'. Dlaczego? Bo zazwyczaj sprawy transferowe musiał załatwiać Rosell, a Laporta byl tylko przy podpisywaniu kontraktów i przy końcowych negocjacjach. :? Szkoda Rosella, bo dzięki niemu do Barcy przywędrował Ronaldinho.

Ciekawa jestem, kto go zastąpi... Oby nie jakiś nażelowany i farbowany laluś, który na konferencjach tylko będzie się pojawiał. :)
Anka
One I Love

Postprzez Toudinho Cz 02.06.2005 19:40

Tomusmc napisał(a):
janiofcb napisał(a):http://www.paulusza.za.pl/index.php?function=show_all&no=9

stąd można ściągnąć bramkę Eto'o z meczu z Mallorcą

Moim zdaniem zdecydowanie gol dla Deco. Jeśli nawet Eto'o dotknął (bo tego nie widać na filmiku) to był to zwykły rikoszet. Nie przyznaje się goli samobójczych gdy obrońca zmieni kierunek piłki gdy ta wleci do jego bramki tak więc Eto'o powinien mieć 24 bramki, ale to tylko moje zdanie.

Dla mnie tez gol dal Deco...gdyby naliczali rykoszety obronca Deco pozostał by z 2 golami a nie z 9 :lol:
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez Janio Cz 02.06.2005 20:38

Odejście Rosella to fatalna sprawa dla Blaugrany!!! Już bym wolał żeby to Laporta odszedł!!! Joan jest od siedzenia na trybunie dla gości na meczach Barcy a najważniejsze sprawy załatwiał właśnie Rosell... :cry: Oj nie chcę źle wróżyć, ale ta decyzja może się bardzo szybko i tragicznie zemścić. Konsekwentnie postępując należałoby teraz zatrudnić Cruyffa, bo to zdaje się głównie o jego nieformalne wpływy poszło.
Obrazek
Obrazek
Janio
Boondock Saint

Postprzez Bienias Cz 02.06.2005 21:41

janiofcb- Rosel oprocz transferow brazylijczykow i dobrych kontaktach z nike co takiego zrobil dla FCB?
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez Janio Pt 03.06.2005 8:40

A główny udział w sprowadzeniu Ronniego i Deco to mało?? Poza tym chodzi mi raczej o przyszłość. Rosell ma świetne znajomości w różnych środowiskach piłkarskich ze względu na swoją pracę dla Nike - takiego człowieka raczej trudno zastąpić tak z dnia na dzień... Ale zobaczymy - okno transferowe zweryfikuje czy Barca bez Sandro dokona dobrych transferów, a najlepszym miernikiem sytuacji w klubie będą wyniki w przyszłym sezonie. Pozostaje tylko czekać...

VISCA EL BARCA !!!
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE !!!
Obrazek
Obrazek
Janio
Boondock Saint

Postprzez FiL Pt 03.06.2005 10:25

Barca forever! :D:D:D:D:D:D:D:D:D 8)
http://www.nufc.ir.pl <<zapraszam! :)
FiL
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez Janio Pt 03.06.2005 15:15

Patrick Kluivert w Valencii :shock: :!: :!: :!:
Drużyna z Mestalla może w przyszłym sezonie włączyć się do walki o wicemistrzostwo :twisted: :wink: Walka z Realem będzie bardzo zacięta :twisted: Ciekawe jak Kluivert zagra w meczach przeciwko Barcelonie... W końcu spędził trochę czasu w Dumie Katalonii - a takie powroty zawsze mają dodatkowy smaczek. Co prawda ostatni sezon miał słaby, ale kto wie... Jak usłyszałem, że chce wrócić do Hiszpanii to nie zdziwiłem się zbytnio, ale nie spodziewałem się, że sprawa tak szybko zostanie załatwiona. Powodzenia Patrick! (Oczywiście życzenia nie dotyczą meczów przeciwko Blaugranie :wink: )
Obrazek
Obrazek
Janio
Boondock Saint

Postprzez Handsome Boy Pt 03.06.2005 15:17

janiofcb napisał(a):Patrick Kluivert w Valencii :shock: :!: :!: :!:
Drużyna z Mestalla może w przyszłym sezonie włączyć się do walki o wicemistrzostwo :twisted: :wink: Walka z Realem będzie bardzo zacięta :twisted: Ciekawe jak Kluivert zagra w meczach przeciwko Barcelonie... W końcu spędził trochę czasu w Dumie Katalonii - a takie powroty zawsze mają dodatkowy smaczek. Co prawda ostatni sezon miał słaby, ale kto wie... Jak usłyszałem, że chce wrócić do Hiszpanii to nie zdziwiłem się zbytnio, ale nie spodziewałem się, że sprawa tak szybko zostanie załatwiona. Powodzenia Patrick! (Oczywiście życzenia nie dotyczą meczów przeciwko Blaugranie :wink: )

dolanczam sie do zyczen wszystkiego dobrego i duzo goli. zycze wicemistrzostwa za barcelona!
Handsome Boy

Postprzez qczak Pt 03.06.2005 15:37

szkoda ze Valencia nie zagra w PUefa, bo Pat moglby sie pokazac na arenie miedzybarodowej, ale pichichi zawsze moze zdobyc :twisted:
>>To jest miejsce na Twoją reklamę<<
Madrid, cabrón saluda al campeón!
qczak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez _Jacol_ Pt 03.06.2005 16:14

qczak napisał(a):szkoda ze Valencia nie zagra w PUefa, bo Pat moglby sie pokazac na arenie miedzybarodowej, ale pichichi zawsze moze zdobyc :twisted:

I pokazac pewnym panom ze nie slusznie go z klubu wywalili :twisted:
I nastał czas Bestii...
Obrazek
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania