Gra jednym napastnikiem...

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez RoRo Wt 15.03.2005 20:30

mathiasek12 napisał(a):
pulsar83 napisał(a):Wydaje sie mi ze lekko przesadzacie z tymi komplementami dla Valdesa, dobry jest ale na pewno nie najlepszy, czasem robi glupie bledy i gafy a to ze Barca traci najmniej bramek w hiszpanii to zasluga gry tej druzyny w tym sezonie ktora dzieki umiejetnosci utrzymywania sie przy pilce nie pozwala przeciwnikowi kontrolowac gry i wyprowadzac atakow, ale pilka nozna to gra bledow i pomocnikom Barcy sie czasem zdarzaja przez co Blaugrana traci bramki.
zgadzam sie z toba wedlug mnie o wiele lepszy jest np,.Kameni

Mathiasek, a ty przypadkiem nie zachwalasz tego Kameniego tylko z tego co widziałeś w meczu Barca-Espaniol ?? Kameni jeszzce nie ma duzych zaslug dla Espaniolu a Valdes jednak broni caly czas dobrze:D

Bedziesz mogl mowic ze Kameni jest o wiele lepszy pod koniec sezonu jak zgarnie nagrode dla najlepszego bramkarza ... Bez obrazy, ale ja tak mysle :D:D:D:D

Masz oczywiscie prawo mowiec ze jest dobry, nawet bardzo, ale ze nie o duzo lepszy :D Od keidy znasz Kameniego? Tylko tak szczerze .... :lol:
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
RoRo
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez zagi82 Wt 15.03.2005 20:33

mathiasek12 napisał(a): zgadzam sie z toba wedlug mnie o wiele lepszy jest np,.Kameni

Boże człowieku a jaki to ma związek z tematem :roll: :roll: :roll: Co ma wspólnego Kameni z grą jednym napastnikiem :?: :?: :?: :evil: Oświeć mnie jeśli możesz... Ludzie wracajcie do tematu :!: :!: :!:
zagi82
Skład B
Skład B

Postprzez mathiasek12 Wt 15.03.2005 20:35

zagi82 napisał(a):
mathiasek12 napisał(a): zgadzam sie z toba wedlug mnie o wiele lepszy jest np,.Kameni

Boże człowieku a jaki to ma związek z tematem :roll: :roll: :roll: Co ma wspólnego Kameni z grą jednym napastnikiem :?: :?: :?: :evil: Oświeć mnie jeśli możesz...
zwiazek z kilkoma postmi wczesniejszymi a kameniego panie roro to znam napewno juz dluzej od ciebie
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Postprzez RoRo Wt 15.03.2005 20:41

mathiasek12 napisał(a):
zagi82 napisał(a):

Boże człowieku a jaki to ma związek z tematem :roll: :roll: :roll: Co ma wspólnego Kameni z grą jednym napastnikiem :?: :?: :?: :evil: Oświeć mnie jeśli możesz...
zwiazek z kilkoma postmi wczesniejszymi a kameniego panie roro to znam napewno juz dluzej od ciebie

Nie wątpie ... Ja znam go od meczu Espaniol - Barcelona :D I co z tego :D Jak chcesz to ogłoś światu, że Kameni jest dużo lepszy od Valdesa i masz prawo :D Ja jednak myśle, że Valdes lepszy... Nie widziałem Kameniego zbyt wiele razy wiec nie powininem porównywać, ale Valdes ma napewno wieksze zaslugi dla PD. I Kameni nie moz grac w systemie z jednym napastnikiem bo to nie snajper :D:D:D:D
Obrazek

RoRo
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez mathiasek12 Wt 15.03.2005 21:36

no moze troche przesadzilem z tym ze kameni jest lepszy od valdesa ale to pewnie dlatego ze niezbyt lubie tego drugiego
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Postprzez mobius Pt 18.03.2005 23:53

hehe a mialo byc o grze jednym napastnikiem hehe
mobius
Skład C
Skład C

Postprzez RoRo So 19.03.2005 8:51

mobius napisał(a):hehe a mialo byc o grze jednym napastnikiem hehe

Ano widzisz, miało być, ale gadalismy o systemie gry jednym napastnikiem w Barcy i jakos tak zesmy zboczyli na różne pozycje

(Etoo czy ma grac sam :D)

(Ranaldinho czy ma sie wracac :D :D )

(Valdes czy jest lepszy od Kameniego :D )

(Czy Belletti i Gio graja dobrze w ofensywie jak i w defensywie :D :D )

Może nazwijmy ten temat ::::Gra jednym napastnikiem w F.C Barcelona:::: ??? :D:D:D:D:D
Obrazek

RoRo
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Dombroś Cz 04.08.2005 12:46

Według mnie jeśli zespół (trener) zdecyduje się na gre jednym napastmikiem to drużyna powinna mieć albo boskiego napastnika(który sam ominął by obronę 8) ) albo super pomocników (takich cterech Ronaldinho :D ).
P.S Barca gra jednym napastnikiem Etoo, a on jest jednym z najlepszych snajperów świata(szybkość gra głową itd).Dodatkowym atutem jest to iż za jego plecami stoi(i gra) Ronaldinho :D
Obrazek
"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Postprzez szewa7 Cz 04.08.2005 13:00

Tak, jeżeli trener ustawi skład w którym będzie jeden napastnik to wtedy pomocnicy muszą być świetni ( napastnik oczywiście też :!: )
Może 4 Ronaldihno to prezsada ale myśle że w pomocy i tak zagrałby Ronaldihno, byłby też Lampard, Zidane i Kaka (bądź Gerrard)
szewa7
Skład C
Skład C

Postprzez RoRo Cz 04.08.2005 13:09

Trenerem ktory swietnie potrafil ustawic zespol w grze z jedny mnapadziorem jest na pewno Javier Irureta. Kazdy sie ze mna zgodzi. El Depor gralo kiedys ta tektyka swietnie pod jego wodza ale sie potem cos popsulo :]

POZDRO
Obrazek

RoRo
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Gila11 Wt 29.08.2006 20:23

tylko gdy ma sie: Schevchenke Torresa Zurawia Eto Ville czy Henr'ego
NoI oDiAmO lA jUvE
NoI oDiAmO lA iNtEr
NoI oDiAmO lI vErOnA
FoRzA mAgIcO MiLaNo !!!
Gila11
Junior
Junior

Postprzez Mentor Wt 29.08.2006 22:09

Ogarnij się koleś. Ranga to tylko początek. Żeby nie było potem płaczu, że nie uprzedzałem.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez rafinho93 N 05.08.2007 13:32

Gra jednym napastnikiem to przydatna rzecz zwlaszcza gdy po bokach szrżują błyskotliwi skrzydłowi i dogrywają piłki na pustą bramke do napastnika, któremu zostaje tylko dołożyć noge.
rafinho93
Ja tu tylko nabijam

Re:

Postprzez Jenko Pn 06.09.2010 17:37

rafinho93 napisał(a):Gra jednym napastnikiem to przydatna rzecz zwlaszcza gdy po bokach szrżują błyskotliwi skrzydłowi i dogrywają piłki na pustą bramke do napastnika, któremu zostaje tylko dołożyć noge.

Gra jednym napsatnikiee, wchodzi w gre tylko w przypadku szybkiego zawodnika, czy tez moze byc wolny za to wysoki dobrze zbudowany?
Pierwszy doping, i owacja... Wisełka Płock ;(
Jenko
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Re: Gra jednym napastnikiem...

Postprzez daniel10_15 Cz 04.11.2010 17:22

Jeśli chodzi o mnie to uważam, że aby grać jednym napastnikiem to treba mieć zawodnika z najwyższej światowej półki lub kilku naprawdę świetnych pomocników którzy potrafili by stworzyć klarowne sytuacje do strzelenia gola przez tego jednego zawodnika... W innym wypadku zespół ten nie ma szans na wygrywanie meczy, a co za tym idzie do zdobywania kolejnych punktów... :wink:
daniel10_15
Trampkarz
Trampkarz

Poprzednia strona

Powrót do Hiszpania