Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

mathiasek12 napisał(a):zeby grac jednym napastnikiem trzeba miec blyskotliwych i ofensynych pomocnikow a sam napastnik powinien byc dosc szybki niezle grac glowa i byc praktycznie tylko egzekutorem

Niggaz napisał(a):Aby grać jednym napastnikiem musi on być po prostu świetny i tyle. Nie będe wymieniał kolejno co powinien umieć bo musi umieć jak najwięcej. RvN to dobry zawodnik do takiej taktyki ale sporo jest takich graczy którzy swoją grą nie przypominają Holendra a sprawdzają się równie dobrze. Barcelona gra z jednym Eto na szpicy i jest świetnie. Eto to dla mnie wspaniały napastnik naprawdę. Zgadzam się z Wami jeśli chodzi o bardzo ważną rolę pomocników w takiej taktyce. Muszą być równie dobrzy jak sam snajper.

BUNCH napisał(a):Ja sądzę, iz lepiej się gra 2 napastnikami, wtedy moga rozgrywac podaniami więcej akcji itp..

RoRo napisał(a): może Maxi będzie mu partnerował, ale on jest dużo gorszy technicznie no i wolniejszy, za to dobry w powietrzu .. może będą się uzupełniać .... Sprawa otwarta ...

herdek napisał(a):Pomocnicy muszą dużo wydzieć i dobrze ustawiać sie na pozycję, aby piłkarz mógł od razu z pierwszej pilki odegrać do któregos z graczy z tyłu. Jak narazie najlepszym przykładem na grę jednym napastnikiem jest FC Barcelona. Nie, to że jej kibicuje tylko żaden klub z jednym napastnikiem nie jest taki skuteczny. Szkoda, że wczoraj Eto'o zagrał słabo, bo gdyby coś strzelił...jednak nie ma co gdybać trzeba skupić się na Lidze i Real nie może Nas dogonić. Visca El Barca !

qczak napisał(a):RoRo napisał(a): może Maxi będzie mu partnerował, ale on jest dużo gorszy technicznie no i wolniejszy, za to dobry w powietrzu .. może będą się uzupełniać .... Sprawa otwarta ...
mylisz się, otóż Maxi ma najlepszy czas w biegu na krótki dystans ze wszystkich wychowanków River Plate w dziejach tego klubu, wysoki piłkarz nie znaczy wolny piłkarz
co do gry napastnikami to ja preferuję 2 napastników a za nimi dobry ofensywny pomocnik

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość