Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

mete napisał(a):kto nie chce przegrac z Barca musi postawic autobus pod bramka..

- niby najlepszy DMF na świecie?Gdzie mu do Gattuso,Essiena,Cambiasso...

MazurXIII napisał(a):to za ile Ferguson puścił Pique?

BTW - to za ile Ferguson puścił Pique?Czyżby na starość zatracił umiejętność oceny potencjału zawodników?Dziś Katalończyk był najlepszym środkowym obrońcą na boisku,z Chlesea też zagrał bardzo dobrze (niemal nakrył Drogbę czapką - ale to s sumie wynikało z taktyki Hiddinka)...

żeby to czasem Barca nie musiała sobie stawiać czegoś w Londynie
No to zrobił interes życia (biorąc pod uwagę starzejącego się Rio)...

red85 napisał(a):Nie wiem jak można mówić, że Pique zagrał jak profesor jak przy bramce Ramosa dał po prostu ciała...

Miał do wyboru - świetnie radzącego sobie w PL wychowanka, czy notującego dosyć często babole Pique. Wybrał tego pierwszego i nikt nie powie, że źle zrobił. Evans w tym sezonie jest fantastyczny.
Nie wiem jak można mówić, że Pique zagrał jak profesor jak przy bramce Ramosa dał po prostu ciała...
Poza tym Katalończyk w tym sezonie nie notował takich baboli jak np. Vidic,więc przyganiał kocioł garnkowi...Założę się,że w perspektywie 3-4 lat poczujecie się jak kibice Juve kiedy myślą o Henrym albo Milanu kiedy wspominają Vieirę (wiem o czym piszę)...

MazurXIII napisał(a):Co do SFG i Pique - zdarza się...a jak zagrał dziś najlepszy obrońca świata (przynajmniej za Capello) niejaki S.Ramos?Poza tym Katalończyk w tym sezonie nie notował takich baboli jak np. Vidic,więc przyganiał kocioł garnkowi...

jeszcze 8 [czy 9, już nie pamiętam]

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość