Jarzinho napisał(a):Rózga Czy naprawdę chcesz żebym już tu więcej nie pisał? Najbliżej mam do kompa Confused
aaaaa boli tylko nie po oczach bo tam gipsu nie klada
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Jarzinho napisał(a):Rózga Czy naprawdę chcesz żebym już tu więcej nie pisał? Najbliżej mam do kompa Confused

Jarzinho napisał(a):Kartki wszystkie zasłuzone brakuje oczywiscie dla Diarry, ale zawsze musi byc jeden syn arbitra, kiedys był Emerson teraz Malijczyk
Jarzinho napisał(a):sedzia był bardzo konsekwentny
Jarzinho napisał(a):PS. Czy Diarra jest podobny do Mallenco, tylko ojciec tak chroni własne dzieci.

Jarzinho napisał(a):Choc sedzia nei wypatrzył wyniku

....... gdzieś tak ok 10 min 2 pol. Gago wyprowadza kontre, a fauluje go Xavi (ma już żółtko)o jest cos pieknego... Konsekwencja sedziego jakby co polegała na tym, ze za faul taktyczny przy wyprowadzaniu kontry, obiecujacej kontry Diarra dostał upomnienie, 20 sekund pozniej Xavi faulował taktycznie przy rozgrywaniu powolnej akci kogos z Realu za co dostał żołtko...
skoro myslisz, że nie dopatrzymy się w tym aluzji .....to faktycznie poszukaj kogoś na poziomie OlegueraDiarra ewid3entnie mial dzisaij kilka fauli, ktore mozna było karac zółtkami, a nawet trzeba było. Tyle od siebie. Teraz jest jakas podstawa. Choc sedzia nei wypatrzył wyniku i nigdzie na niego winy nie zwalilem(czy czego, bo kolega sie nie pisał dosłownie).
Jednak ja nadal poczekam moze znajdziecie cos na wyzszym poziomie.

Jarzinho napisał(a):Troche szkoda dziecinnych błedow obrony w pierwszych minutach.
Jarzinho napisał(a):Zobzczymy narazie sama Barca sobie strzela
Jarzinho napisał(a): Zmiana Eto'o na Sylvka to niewypał
Jarzinho napisał(a):Ryjek mnie zawodzi bo taktyka 1-3-4-3 to morderstwo w obecnych czasach dla ofensywnego stylu

Poczekam na ten przyklad choc jeden gdzie jasno dałem do zrozumenia, ze sedzia jest winny straty punktów.

Jarzinho napisał(a):Napewno macie problemy z czytnaiem ze zrozumieniem

assurbanipal napisał(a):a ty dalej pisz sobie do siebie i doszukuj się powiązań rodzinnych pomiędzy Diarra, a sędzią.
Rossi napisał(a):Pierdol się z tym ...czytaniem ze zrozumieniem... bo piszesz to ciągle...ciągle...ciągle zygac mi sie na te twoje hasło chce

Rossi napisał(a):Pierdol się z tym ...czytaniem ze zrozumieniem... bo piszesz to ciągle...ciągle...ciągle zygac mi sie na te twoje hasło chce Confused
Dobre nie powiem. Fakt towarzysz J. przegina i to bardzo
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość