może wreszczie Florentino Perez zmądrzeje i kupi zamiast Henrego czy Van Nistelrooya jakiś dwóch klasowych obrońców.
Ostatnio głośno było o Samuelu z Romy....myśle, że byłoby to dobre posunięcie
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
kostek napisał(a):Ostatnio głośno było o Samuelu z Romy....myśle, że byłoby to dobre posunięcie

Pasztet napisał(a):Też tak uważam. Chociaż nie jestem wielkim kibicem Realu tylko Arsenalu mam nadzieję że powalczą w przyszłym sezonie o LM i zapewnią nam emocje z nowym Galakticos. Może kupią też Tottiego. Ostatnio były takie wieści ze chcą go kupić

kostek napisał(a):Pasztet napisał(a):Też tak uważam. Chociaż nie jestem wielkim kibicem Realu tylko Arsenalu mam nadzieję że powalczą w przyszłym sezonie o LM i zapewnią nam emocje z nowym Galakticos. Może kupią też Tottiego. Ostatnio były takie wieści ze chcą go kupić
gdyby Totti odszedł z Romy to byłoby coś w stylu Raul odchodzi z Realu![]()
Myslę, że Roma mimi kłopotów finansowych nie pozbędzie się swojego symbolu, i sam Totti będzie chcaił zostać

Baqu napisał(a):Emerson nie chce opuszczac serie A gdyz chce podązyc za "swoim" Trenerem , ktorym jest oczywiscie Fabio Capello , takwiec transwer Emersona do Juventusu jest chyba kwestia czasu.... a Real moze obejsc sie smatkiem tak samo jak Barca...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość