Malaga CF (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Malaga CF (zbiorczy)

Postprzez assurbanipal Wt 04.10.2011 19:52

Po wielkich letnich wzmocnieniach i bardzo dobrym starcie w lidze, czas już założyć zbiorczy temat o Maladze. Bez wątpienia drużyna prowadzona trenera Manuela Pellegriniego może się włączyć w walkę o 3-4 pozycję dającą prawo gry w Lidze MIstrzów lub eliminacjach, a już na pewno powalczy o miejsce dające prawo gry w Lidze Europy.
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Malaga CF (zbiorczy)

Postprzez Dr.Football1 Wt 04.10.2011 20:14

A propos Malagi to polecam zobaczyc bramki z meczu z Getafe. Gole Pedro Leona i Baptisty to prawdziwy kosmos :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=BgjSenfPgHQ

3 miejsce dla Los Boquerones oczywiscie prawdopodobne. Juz teraz graja niezla pilke,a przeciez zespol jest dopiero w trakcie zgrywania sie ze soba. Jezeli w zimie dokupia jeszcze jakichs dobrych defensorow to w ogole bedzie bajka,bo jak na razie to wlasnie defensywa jest ich najslabsza strona. W przodzie jest przebogato,no i lawka jedna z najlepszych w Hiszpanii. Ciekaw jestem jak to sie wszystko dalej rozwinie.
http://footballscout.webs.com/ - NAJLEPSI MLODZI PILKARZE NA SWIECIE. SPRAWDZ TO !!!

ObrazekObrazek
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor

Postprzez Jarzinho Wt 04.10.2011 20:29

Jak do tej pory za dużo bramek nie stracili, choć trzeba przyznać, że nie licząc Sevilli z nikim poważniejszym nie grali. Athletic dość słabo rozpoczął sezon. O ich transferach już gdzieś pisałem, nie zrobiły na mnie dużego wrażenia nie licząc Cazorli i Toulalana. Santi świetnie się wprowadził do drużyny.
Zobaczymy jak drużyna poradzi sobie z ekipami będącymi w formie, czy ogólnie z takimi z którymi trzeba się liczyć. Ja ich nie widziałem przed sezonem w 4, jak do tej pory są w niej, ale poczekam jak będzie kiedy będą już po spotkaniach z Atletico, Valencią, Realem, Barcą. Wtedy będzie można jakoś ich określić.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez janop Wt 04.10.2011 21:42

Dla mnie transfery były pozytywne. Bez zbędnego szaleństwa. Wygląda na to, że Pellegrini, którego uważam za wielki plus tego klubu buduje team z głową. A zakup świetnego Mathijsena za grosze to już mistrzostwo świata. Wygląda na to, że powinni dość spokojnie awansować do pucharów.
janop
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez assurbanipal Wt 04.10.2011 23:52

Cazorla gra fantastycznie i skutecznie. Joaquin również błyszczy. Szkoda mi tylko Rondona, bo musi ustępować miejsca drewnianemu i staremu RvN.
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez assurbanipal So 08.10.2011 16:51

Eliseu rozegrał wczoraj kapitalne spotkanie dla Portugalii, dwie asysty i gol. Brawo.
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez janop Cz 26.01.2012 19:01

Wie ktoś jak wygląda dokładnie sytuacja Malagi. Czytałem, że mają zaleglości zarówno jeśli chodzi o raty transferowe, jak i wypaty. Prawda to? Przy okazji bogaczy to po kilku miesiącach rządów jednego z nich Neuchâtel Xamax oglasza bankructwo...
janop
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez RealFan Cz 26.01.2012 19:21

Dotychczas w hiszpańskich mediach był tylko jeden news na ten temat (wczoraj), więc trudno powiedzieć coś więcej. Skoro jednak LFP dała im bana na transfery do odwołania to coś na rzeczy jest.
"Z religią czy bez, dobrzy ludzie będą postępować dobrze, a źli - źle, ale złe postępowanie dobrych ludzi to zasługa religii". - Steven Weinberg

Obrazek
RealFan
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Powrót do Hiszpania