Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Killerbean napisał(a):ja bym tylko zamienił 1i2 miejsce w napastnikach . Ale tak to się z twoją kolejnością absolutnie zgadzam .

Asteniu napisał(a):Resztą nie jestem pewny, ale chyba żaden zawodnik nie może wygrać w dwóch konkurencjach, ale to by trzeba było sprawdzić na 100%.

Dla mnie Busquets. Diarra dobrze się spisywał w Realu, ale Busi to zdecydowanie większa niespodzianka. Chłopak, który dopiero opuścił czwartą (czy trzecią 

RealFan napisał(a):Mentor pamiętasz reakcję większości kibiców po transferze Lassa?
Nazwisko też zrobiło swoje bo Carlesa nie wspominamy dobrze 
Ja z samego oglądania meczów wiem, że była bardzo wysoka. Zarówno z oceny wzrokowej, jak i pojawiających się czasem statystyk, gdzie na 25 podań miał 1 stratę, czy też na 60 podań 2 lub 3 niedokładne. Zobaczymy w nowym sezonie jak będzie ginął pod pressingiem, podczas gdy z rywalem na plecach radzi sobie co najmniej dobrze i jedynym jego błędem w takiej sytuacji była bramka Xaviego. Jednak wiem, że jesteś osobą trudno zmieniającą zdanie. Też pamiętam twoje wypowiedzi o "nikim" na bo zaraz po transferze. Nie musisz błyszczeć. Już nie raz twoje poglądy zostały zweryfikowane przez rzeczywistość i będzie jeszcze wiele takich sytuacji, choćby dlatego, że na transfery Realu zawsze jesteś uprzedzony
a ja mimo argumentów zostanę przy swoim.

Mentor napisał(a):[ Wiesz może kiedy wyniki?
Mentor napisał(a):Zapomniałeś również o odkryciu sezonu .
RealFan napisał(a):Jednak, gdyby on nie dał rady, to dublerem Toure spokojnie mógłby być Keita. Sam Sergio B. nie był też żadną niewiadomą dla Guardioli, bo znał go doskonale.

Rozdanie nagród LFP - triumf piłkarzy Barçy
Dziś w Madrycie odbyło się wręczenie nagród LFP, czyli Liga de Fútbol Profesional. Piłkarze Barcelony triumfowali aż w pięciu kategoriach.
Najlepszym obrońcą minionego sezonu został wybrany Dani Alves. Nagrodę dla najlepszego środkowego pomocnika otrzymał Xavi Hernández. Wyróżnienie dla najlepszego ofensywnego środkowego pomocnika zdobył Andrés Iniesta. Najlepszym debiutantem sezonu został okrzyknięty Sergio Busquets. Nagrodę dla najlepszego napastnika otrzymał oczywiście Leo Messi.
Niestety, po raz kolejny wysiłki Víctora Valdésa nie zostały ocenione - nagrodę dla najlepszego bramkarza ubiegłego sezonu zdobył nie kto inny, jak Iker Casillas. To wyróżnienie może dziwić - golkiper "Królewskich" w poprzednim sezonie nie zdobył żadnego trofeum i często zdarzały mu się co najmniej niefortunne wpadki.
Byłem na to przygotowany, ale i tak śmieszy. Można więc rzec - bez niespodzianek.

JestemHardcorem napisał(a):Ty chyba Niggazie żyjesz w swym urojonym Barcelonowym świecie gdzie każdy zawodnik tej drużyny musi być najleszpy na świecie na swej pozycji..

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość