Ponoc Roma zgodziła sie na na 3,5 mln euro (choc chiecili 6 mln).
Antonio ma podpisac kontrakt do 2010 roku
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

unojedrzej napisał(a):Jak je naprawić?
- kupić Kake
- sprzedać Beckhama
- zainwestować w młodzież

Niggaz napisał(a):Równie dobrze możecie sprowadzić Ronaldinho.
Niggaz napisał(a):Milan nie odda swojej gwiazdy
Niggaz napisał(a):Zresztą Kaka na pewno nie chciałby zamienić Milanu na znajdujący się w tragicznym położeniu Real.
Toudinho napisał(a):A za Beckhsa oczywiście Joaquin...

Niggaz napisał(a):ale z tym zakupem Kaki to przesadzacie jawnie
unojedrzej napisał(a):Barcelona i Real to kluby w których każdy zawodnik chciałby grać nie zależnie w jakiej dyspozycji znajdują się w danym czasie
bagg napisał(a):Canna
bagg napisał(a):Terry
bagg napisał(a):Już widzę jak Kaka...przechodzą do Realu
Ja uważam ze mimo wszystko Cassano jest nam potrzebny. Mało jest tak dobrych graczy za grosze. Jesli Perez go ściągnie napewno zrobi dobry ruch,a le czy ten ruch będzie dawał owoce w postaci bramek i pieknej gry lub moze wybryki nadpobudliwego wlocha .Realowi potrzeba graczy gotowych, ktorzy z marszu moga grać a nie doskonalić się i uczyć tak jak np Diogo...

Po co nam koles który się szprycuje
Toudinho napisał(a):O tym jeszcze nie słyszalem, to Milan go chce, Wink bajko
Fajny widok.
bagg napisał(a):zatrzymał 'genialny' atak Realu
bagg napisał(a):i zaraz za Puyolem jest najlepszy na świecie
bagg napisał(a):Ty kochasz kolesiów w obcisłych koszulkach Realu
Toudinho napisał(a):Hehe, pamiętasz jak go Ronaldo powiozł i trafil w slupek?
Toudinho napisał(a):Canna nie zdąrzyl zrobić ruchu jak Ronaldo był juz 5 m przed nim...
Toudinho napisał(a):Rotfl2 Roftl3 Peace Lol Smile2 dobra ślepo zapatrzony... Stop
Toudinho napisał(a):No raczej, w koncu to klub który mam w sercu, a nie jak strzykawke w dupie Juve
bagg napisał(a):OMG.....kibice Realu już zaczynają bajki opowiadać.
bagg napisał(a):Już widzę jak Kaka, Zambrotta, Canna, Ibra, Terry przechodzą do Realu
Sorry zapomniałem o Woodgate'cie i Pavonie.

bagg napisał(a):Nie rozumieć.
Ultras-Sur napisał(a):Proste że nie rozumiesz kiedy była ta afera nie wiem czy potrafiłeś juz mówić.
Nikt tu bajek nie opowiada , gdybamy sobie a to chyba inna sprawa , poprostu uważam że najlepszym następcą Zidana był by Kaka , ale nie widze by Królewscy interesowali sie tym grajkiem. Poprostu potrzebny nam biały brazylijczyk więc jak nie Kaka to Diego z Porto

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości