Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kto okaże się najlepszym transferem w tym sezonie?

Adebayor
4
4%
Canales
2
2%
Carvalho
2
2%
Di Maria
16
18%
Khedira
0
Brak głosów
Ozil
39
43%
Pedro Leon
5
5%
Pozostanie Dudka w druzynie
23
25%

Liczba głosów : 91

Postprzez Żniwiarze Umysłów-HUNTER- Pt 23.12.2005 15:30

hehehe według gazety "Marca" Cassano zgodził sie na warunki proponowane przez Real i przyjdzie juz w styczniu.
Ponoc Roma zgodziła sie na na 3,5 mln euro (choc chiecili 6 mln).
Antonio ma podpisac kontrakt do 2010 roku

Obrazek
:lol:
Forza Milan :mrgreen:
Obrazek
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Postprzez Toudinho Pt 23.12.2005 15:59

Ja uważam ze mimo wszystko Cassano jest nam potrzebny. Mało jest tak dobrych graczy za grosze. Jesli Perez go ściągnie napewno zrobi dobry ruch,a le czy ten ruch będzie dawał owoce w postaci bramek i pieknej gry lub moze wybryki nadpobudliwego wlocha :lol: .Realowi potrzeba graczy gotowych, ktorzy z marszu moga grać a nie doskonalić się i uczyć tak jak np Diogo...

unojedrzej napisał(a):Jak je naprawić?
- kupić Kake
- sprzedać Beckhama
- zainwestować w młodzież

A za Beckhsa oczywiście Joaquin...

Teraz mamy czasami problemy z prawą stroną Beckhs bardzo czesto musi siedzieć, Robinho zagrał tam jeden mecz i odziwo dobry, ale mlody Juanfran został wyporzyczony do Espanyou , a jest to jeden z najlepiej zapowiadajacych się graczy Blancos...Ktory się zbuntowal jako jeden z niewielu...
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez Mentor Pt 23.12.2005 16:04

Wszystko ślicznie, pięknie, ale z tym zakupem Kaki to przesadzacie jawnie :lol: Równie dobrze możecie sprowadzić Ronaldinho. Podobne szanse na transfer. Kaka jest genialny i jak wielu innych genialnych zawodników jest nie do wyciągnięcia. Milan nie odda swojej gwiazdy. Zresztą Kaka na pewno nie chciałby zamienić Milanu na znajdujący się w tragicznym położeniu Real. To chyba oczywiste.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez unojedrzej Pt 23.12.2005 16:26

Niggaz napisał(a):Równie dobrze możecie sprowadzić Ronaldinho.

Ronaldinho to Barcelona , Barcelona to Ronaldinho.. ten transfer jest nierealny tak jak to że trafie kiedyś w totka "szóstke".

Niggaz napisał(a):Milan nie odda swojej gwiazdy

Wspomne Tobie te słowa niebawem.. 8)

Niggaz napisał(a):Zresztą Kaka na pewno nie chciałby zamienić Milanu na znajdujący się w tragicznym położeniu Real.

Barcelona i Real to kluby w których każdy zawodnik chciałby grać nie zależnie w jakiej dyspozycji znajdują się w danym czasie . Ja już od 19lat czekam na oferte z Realu , ale jak narazie to tylko z gazowni dzwonią.. :wink:

Toudinho napisał(a):A za Beckhsa oczywiście Joaquin...

Mi to bez różnicy może być Joaquin ,może być Quaresma oby nie Becks..

"Wszyscy chcą Beniteza , wszyscą chcą Wengera , wszyscy chcą Del Bosque , a ja chce Murinho !! " 8)
GFXWORLD - Tworzymy by cieszyć!
unojedrzej
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Toudinho Pt 23.12.2005 16:27

Niggaz napisał(a):ale z tym zakupem Kaki to przesadzacie jawnie

Zawsze mozna pomarzyć. Ale jest Ballack za malutkie pieniązki. A jak gra Ballack kazdy wie, na pewno by się przydal na kilka lat, a potem ktoś na nowo...
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez bagg Pt 23.12.2005 16:59

OMG.....kibice Realu już zaczynają bajki opowiadać. Kaka, który nie licząc Pirlo jako jedyny ciągnie Milanu do przodu ma przjeść do o wiele gorszego w tej chwili Realu? Chyba śnicie.

Co do Cassono to ryzyk-fizyk. Nic się Realowi teoretycznien ie stanie, więc stać ich na takie ryzyko.

unojedrzej napisał(a):Barcelona i Real to kluby w których każdy zawodnik chciałby grać nie zależnie w jakiej dyspozycji znajdują się w danym czasie

:rotfl2:

Już widzę jak Kaka, Zambrotta, Canna, Ibra, Terry przechodzą do Realu :lol:
bagg
Bianconero

Postprzez Toudinho Pt 23.12.2005 17:08

bagg napisał(a):Canna

Po co nam koles który się szprycuje :rotfl2: robiąć to w żartach...swoją droga byl blisko Madrytu ale Real z niego zrezygnował dziadek...

bagg napisał(a):Terry

O tym jeszcze nie słyszalem, to Milan go chce, :wink: bajko

pisarz z Ciebie...

bagg napisał(a):Już widzę jak Kaka...przechodzą do Realu

Fajny widok.
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez vakabayashi Pt 23.12.2005 17:08

Ja uważam ze mimo wszystko Cassano jest nam potrzebny. Mało jest tak dobrych graczy za grosze. Jesli Perez go ściągnie napewno zrobi dobry ruch,a le czy ten ruch będzie dawał owoce w postaci bramek i pieknej gry lub moze wybryki nadpobudliwego wlocha .Realowi potrzeba graczy gotowych, ktorzy z marszu moga grać a nie doskonalić się i uczyć tak jak np Diogo...

Zgadzam sie w 50% :) owszem Cassano moze okazac sie celnym transferem ja zreszta nie wymagam od niego pieknej gry a przede wszystkim skutecznej.W moim przekonaniu Realowi tez sa potrerzebni gracze niedoswiadczeni dopiero uczacy sie gry Diogo to moze nie najlepszy wybór ale Maschereno, Aguero, Cicinho, czy wychowankowie Balboa, De La Red Soldado
vim vi repellere licet
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez bagg Pt 23.12.2005 17:13

Po co nam koles który się szprycuje

może dlatego, że to gościu, który razem z Thuramem zatrzymał 'genialny' atak Realu :rotfl2: ...i zaraz za Puyolem jest najlepszy na świecie

Toudinho napisał(a):O tym jeszcze nie słyszalem, to Milan go chce, Wink bajko

Widać, że nie zorzumiałeś o co mi chodzi :rotfl2"

Fajny widok.

No pewnie. Ty kochasz kolesiów w obcisłych koszulkach Realu. Wrauuu :lol:
bagg
Bianconero

Postprzez Toudinho Pt 23.12.2005 17:21

bagg napisał(a):zatrzymał 'genialny' atak Realu

Hehe, pamiętasz jak go Ronaldo powiozł i trafil w slupek? Canna nie zdąrzyl zrobić ruchu jak Ronaldo był juz 5 m przed nim...

bagg napisał(a):i zaraz za Puyolem jest najlepszy na świecie

:rotfl2: :roftl3: :peace: :lol2: :smile2: dobra ślepo zapatrzony... :stop:

bagg napisał(a):Ty kochasz kolesiów w obcisłych koszulkach Realu

No raczej, w koncu to klub który mam w sercu, a nie jak strzykawke w dupie...Juve :]

Przypominam, że za prowokację też są WP. Narazie upomnienie//Tomusmc
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez bagg Pt 23.12.2005 17:25

Toudinho napisał(a):Hehe, pamiętasz jak go Ronaldo powiozł i trafil w slupek?

Heh to był Thuram. Heh każdemu, nawet najlepszemu się może zdarzyć, heh. Heh.
Toudinho napisał(a):Canna nie zdąrzyl zrobić ruchu jak Ronaldo był juz 5 m przed nim...

Po prostu chciał dać jakiekolwiek szanse Realowi. :roll:

Toudinho napisał(a):Rotfl2 Roftl3 Peace Lol Smile2 dobra ślepo zapatrzony... Stop

Sorry zapomniałem o Woodgate'cie i Pavonie.

Toudinho napisał(a):No raczej, w koncu to klub który mam w sercu, a nie jak strzykawke w dupie Juve

Nie rozumieć.
bagg
Bianconero

Postprzez unojedrzej Pt 23.12.2005 17:28

bagg napisał(a):OMG.....kibice Realu już zaczynają bajki opowiadać.

Nikt tu bajek nie opowiada , gdybamy sobie a to chyba inna sprawa , poprostu uważam że najlepszym następcą Zidana był by Kaka , ale nie widze by Królewscy interesowali sie tym grajkiem. Poprostu potrzebny nam biały brazylijczyk więc jak nie Kaka to Diego z Porto 8)

bagg napisał(a):Już widzę jak Kaka, Zambrotta, Canna, Ibra, Terry przechodzą do Realu

Ja też widziałem.. Vieire w Juventusie 8)

Sorry zapomniałem o Woodgate'cie i Pavonie.

Bez przesady .. poczekamy zobaczymy co z niego będzie , narazie to kontuzja goni kotuzje , ale widziałem w tym sezonie na co tego człowieka stać , to będzie napewno jeden z lepszych obrońców w Eruopie

Jeśli chodzi o Pavona : Najlepszy obrońca w Historii Realu , fenomen , wyczucie piłki perefekcyjne.. zwrotność kosmiczna , ustawianie sie znakomite , Makelele uczył sie od niego jak przerywać akcje.. jednym zdaniem Pavinho. 8) Bez obrazy dla zwolenników talentu naszego podstawowego stopera..
Ostatnio edytowano Pt 23.12.2005 17:40 przez unojedrzej, łącznie edytowano 2 razy
GFXWORLD - Tworzymy by cieszyć!
unojedrzej
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Ultras Pt 23.12.2005 17:30

bagg napisał(a):Nie rozumieć.

Proste że nie rozumiesz kiedy była ta afera nie wiem czy potrafiłeś juz mówić.Chłopaki skończcie to.

Co do Antonio mam nadziej że to tylko kolejna plotka Marcy bo jakos nie jestem do niego przekonany choć na pewno nie można mówić że jest zły -dobrze wyszkolony technicznie obdarzony silnym uderzeniem. Zobaczymy jak to sie potoczy
Ultras
Madridismo

Postprzez bagg Pt 23.12.2005 17:32

Ultras-Sur napisał(a):Proste że nie rozumiesz kiedy była ta afera nie wiem czy potrafiłeś juz mówić.

W 96 już umiałem mówić. Z resztą Juve jest uniewinione, więc o co Wam chodzi? Chodziło to o to, że Toudinho napisał to w tak idiotycznym języku, że ciężko wyłapać o co mu chodzi, ale z resztą....już mnie do tego przyzwyczaił.
bagg
Bianconero

Postprzez vakabayashi Pt 23.12.2005 17:34

Nikt tu bajek nie opowiada , gdybamy sobie a to chyba inna sprawa , poprostu uważam że najlepszym następcą Zidana był by Kaka , ale nie widze by Królewscy interesowali sie tym grajkiem. Poprostu potrzebny nam biały brazylijczyk więc jak nie Kaka to Diego z Porto

Zgadzam sie w zupelnosci z Toba.Kaka to geniusz.Wniosl by wiele do gry Realu.Niestety to tylko gdybanie. :cry:
vim vi repellere licet
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania