[']
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Einar napisał(a):To co z nimi sie dzieje to jest jakiś fenomen. Przed sezonem widzialem ich w walce o LM, a już o Puchar UEFA na pewno. Tymczasem gdzie są? W dupie. Ja nie wiem jak można mając w składzie piłkarzy takich jak Aimar, Ayala, Oliveira, Matuzalem, Luccin, Milito czy w bramce Cesar tak słabo grać.

Jarzinho napisał(a):To bedzie cos w stylu Atletico, oni chyba gdy spadali meili 3 budzet w lidze, Saragossa moze nie ma az takiego budżetu, jednak potencjal maja ogromny.

Asteniu napisał(a):A więc z powrotem do elity Saragossa nie będzie miała żadnych problemów, nawet jak odejdą najlepsi

vakabayashi napisał(a):Asteniu napisał(a):A więc z powrotem do elity Saragossa nie będzie miała żadnych problemów, nawet jak odejdą najlepsi
a skąd taka pewnośćnie chce mi sie nawet pisać co mogłoby taki awans utrudnić
vakabayashi napisał(a):narazie udała sie jedna rzecz która każe w miare z opytmizmem podchodzić do kwesti walki o awans Zaragossa wykupiła Oliviere z Milanu

Asteniu napisał(a):Nie pisałem tego w 100 % serio, to raczej miały być słowa uznania dla zarządu że udało im się sprowadzić takiego trenera, którego chciało sporo klubów

vakabayashi napisał(a):narazie udała sie jedna rzecz która każe w miare z opytmizmem podchodzić do kwesti walki o awans Zaragossa wykupiła Oliviere z Milanu

Jarzinho napisał(a):Nikt jeszcze nie odszedł i chyba nie odejdzie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości