Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
czeher napisał(a):chodzi mi o rocznik

Na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich tych do których coś miałem tj. Mentor, RealFan, MVB, Bask, Róża, Sero, Franz (choć i tak cie nie lubie), Jakubbb, Kaczy oraz wszystkich tych których nie wymieniłem, a przez własną głupotę napisałem kilka obraźliwych rzeczy. Mam nadzieję, że nie wzieliście tych pogróżek do siebie jako, że jestem jeszcze młody i niedoświadcony w bojach na pięści. Chciałbym was osobiście przeprośić, ale niestety narazie nie będzie ku temu okazji. W przyszłości chcę wrócić na forum jednak już pod innym nickiem, pod takim pod którym nikt nie będzie mnie znał i nic nie zostanie zapamiętane z nicku 'herdka'. Chciałbym także prosić szanowne grono modeatorów o ułaskawienie mojego brata ciotecznego blanta, który dostał tzw. bana dożywotniego [*]. On także chce spowrotem wkupić sie w łaski szanownego forum, także pod innym nickiem jakoby nikt go nie poznał. Mam nadzieję, że moje przeprosiny zostały przyjęte i nikt się nie gniewa. Z wyrazami szacunku herdek

RealFan napisał(a):Patrzcie co dostałem po dłuższej rozmowie z herdkiem:Na wstępie chciałbym przeprosić wszystkich tych do których coś miałem tj. Mentor, RealFan, MVB, Bask, Róża, Sero, Franz (choć i tak cie nie lubie), Jakubbb, Kaczy oraz wszystkich tych których nie wymieniłem, a przez własną głupotę napisałem kilka obraźliwych rzeczy. Mam nadzieję, że nie wzieliście tych pogróżek do siebie jako, że jestem jeszcze młody i niedoświadcony w bojach na pięści. Chciałbym was osobiście przeprośić, ale niestety narazie nie będzie ku temu okazji. W przyszłości chcę wrócić na forum jednak już pod innym nickiem, pod takim pod którym nikt nie będzie mnie znał i nic nie zostanie zapamiętane z nicku 'herdka'. Chciałbym także prosić szanowne grono modeatorów o ułaskawienie mojego brata ciotecznego blanta, który dostał tzw. bana dożywotniego [*]. On także chce spowrotem wkupić sie w łaski szanownego forum, także pod innym nickiem jakoby nikt go nie poznał. Mam nadzieję, że moje przeprosiny zostały przyjęte i nikt się nie gniewa. Z wyrazami szacunku herdek
![]()
![]()

kaczy napisał(a):Takiego czegoś to chyba nigdy nie było na tym forum

Akarin napisał(a):I serio nie wiesz kto to blant?

Użytkownicy przeglądający to forum: Emerald i 2 gości