o to chodzi ze on kompletnie nie powala a robote robi genialna. Mam chyba najlepszych trenerow jakich mozna zdobyc i rokuja mu 4 gwiazdki. do tego jest obsesyjnym perfekcjonista
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Mirek15 napisał(a):Możecie polecić jakiegoś napastnika do Bundesligi. Planuje kupić Cisse, lecz potrzebuje jeszcze kogoś. Sprzedaż Vossena(drewno większe niż obecnie Carroll w LFC) pokryje mi około 30% Cisse, więc będę miał kasę na kogoś jeszcze.

Sergek napisał(a):Vaclav Kadlec, mój faworyt.
Arwin napisał(a):Alberto Paloschi z Chievo Werony, niszczyciel systemu totalny. Po 40 bramek w sezonie potrafi ukłuć.

Mirek, trenuj do haxa a nie w fmy się baw. napisał(a):Alberto Paloschi z Chievo Werony, niszczyciel systemu totalny. Po 40 bramek w sezonie potrafi ukłuć
Strzelił całe 4 bramki u Mnie, a już jest końcówka sezonu. Formę jedynie ma w łapaniu kontuzji. Dam mu jeszcze jeden sezon szansy.

Mirek15 napisał(a):Arwin napisał(a): zatrudnij lepszych fizjoterapeutów.
Chciałem, klub nie pozwolił. A poprzez zmniejszenie obciążenia treningu nie spadną mu staty

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości