Gry...

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Moofasa Wt 11.12.2007 18:29

Bwin napisał(a):ma być najbardziej realistyczną grą piłkarską w historii...

przeczytałeś to czy sam wymyśliłeś :lol2: ?

Czytałem o tej grze i zapowiada się niezwykle imponująco. Ma to być coś w stylu połączenia New Star Soccer i Netsoccer'a :wink: Czyli internetowa gra w której z innymi ludźmi będziemy mieli jedenasto osobowy zespół (10 internautów + komputer bramkarz) i będziemy dążyć do tego aby być największą gwiazdą :P Po za meczami będziemy mogli podwyższać skille na treningach czy próbować dorównać w Beckhamowi w ilości fanek mdlejących na nasz widok :P Ma się wszystko zaczynac na zespołach podwórkowych (3 osobowych) z których potem ludzie z profesjonalnych zespołów będą mogli ans zapraszać do swoich zespołów. W grze nie ma być chaosu jak w Nestsoccerze bo po w tej grze rządzić mają statystki. Czyli nie wszyscy będą musieli strzelać bramki aby być gwiazdami :D Strzelenie bramki przez napastnika ma być punktowane tak jak dobry blok obrońcy w grze defensywnej. Dobry pomysł na grę, ale czy wypali to się okaże już nie długo :] Mam tylko nadzieję że jakiś gnój z dnia na dzień nie wprowadzi jakiś opłat aby udostępnione były jakieś bajery :?

I zdziwiłem się trochę oglądając trailer tej gry :shock:
Obrazek
Mentor 'Zagra R.E.M.I.X + Dj Deco' :mike:
Moofasa
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez juninho2000 Wt 11.12.2007 20:16

Jak każdy kibic piłkarski gram w Fifę oraz PES . Nie gardzę też strategiami ani gierkami akcji . Choć mam pewien niedosyt ostatnimi czasy i chciałbym abyście mi polecili jakąś dobrą tanią ( do 50 zł ) gierkę
Wilgotny serniczek pani Reniferowej...
juninho2000
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez Loczek Pn 02.06.2008 21:37

Zabił, bo przegrał w Counter Strike’a
(02-06-2008)
Jak podała Internetowa strona „Dziennika” do tragedii doszło w Nowosybirsku.
"14-letni Sasza był z siebie bardzo zadowolony. Tej nocy rozgrywka w Counter-Strike'a szła mu rewelacyjnie. Precyzyjnymi strzałami w głowę "zdejmował" kolejnych przeciwników, wzbudzając przy tym podziw kolegi Ilji, z którym grał w kafejce internetowej w Nowosybirsku. Szło dobrze, dopóki do lokalu nie wszedł trzy lata starszy "ekspert" od "CS'a", Alexei.

Gdy Alexei dołączył do sieciowej gry, dobra passa Saszy skończyła się. 14-latek szybko stracił cierpliwość i zaczął krzyczeć na starszego kolegę. Ten nie pozostał dłużny i wirtualni żołnierze zaczęli się nawzajem wyzywać. Zapowiadało się na bójkę, ale wtedy adwersarzy rozdzielił pracownik kafejki.

O trzeciej nad ranem Sasza z Ilją opuścili lokal. Nie poszli jednak do domu. Zdecydowali, że zakończą grę "w dorosły sposób". Gdy kilkanaście minut później z kafejki wyszedł Alexei, Sasza przewrócił chłopaka na ziemię. Butem wdeptał jego głowę na trzydzieści centymetrów w błoto i zaczął uderzać w nią cegłą.

W czasie bójki Ilja stał obok i z zainteresowaniem obserwował, jak krew Alexeia rozbryzguje się na ulicy. Gdy 17-latek był juz martwy, chłopcy rozeszli się do domów. Ciało ofiary znalazła nad ranem wyprowadzająca psa kobieta."
Na podstawie: dziennik.pl
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Loczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez MaWiK Pn 02.06.2008 22:32

juninho2000 napisał(a):Jak każdy kibic piłkarski gram w Fifę oraz PES . Nie gardzę też strategiami ani gierkami akcji . Choć mam pewien niedosyt ostatnimi czasy i chciałbym abyście mi polecili jakąś dobrą tanią ( do 50 zł ) gierkę

Kup sobie Warcrafta III, chyba teraz jes za 49,99 w jakieś super-hiper-słoto-srebrno-moro kolekcji :P
United until the end...
Obrazek
MaWiK
malwinka

Postprzez Mefistofeles Pn 28.07.2008 14:41

Albo, Settlersa V Dziedzictwo Królów chyba za 19,99zł.
Jeśli wolisz droższą polecam Settlers VI Narodziny Imperium za 79zł
Mefistofeles
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Grand N 03.08.2008 11:28

Zagrajcie sobie w Sacred. Świetna gierka dla mnie lepsza od diablo a kosztuje nie wiele, wersja GOLD chyba 19,99 zł.
Obrazek
Grand
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez RóżA N 03.08.2008 11:54

Grand napisał(a):Świetna gierka dla mnie lepsza od diablo

Chyba tylko dla Ciebie :] .

BTW --> http://www.blizzard.com/diablo3/
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez Grand N 03.08.2008 12:06

RóżA napisał(a):Chyba tylko dla Ciebie Krzywy .

BTW --> http://www.blizzard.com/diablo3/

a grałes chociaz?

nie tylko dla mnie :P http://www.sacred.pl
Obrazek
Grand
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez RóżA N 03.08.2008 12:18

Sądzisz, że wypowiadałbym się o grze w którą nawet nie grałem :> ?
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez Grand N 03.08.2008 12:19

RóżA napisał(a):Sądzisz, że wypowiadałbym się o grze w którą nawet nie grałem :> ?

niektórzy tak robią wiec to by mnie nie zdziwiło ;) ale skoro grałes, to widac ze mamy inne gusta, nie mówie ze Diablo mi sie nie podobało
Obrazek
Grand
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez RóżA N 03.08.2008 12:29

Grałem w Sacred właśnie dlatego, że w wielu miejscach gra ta była porównywana do Diablo. I rzeczywiście, widać bardzo duże podobieństwo, jednak, jak dla mnie, Diablo jest grą o wiele lepszą :wink: .
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Re: Gry...

Postprzez Loczek Śr 17.09.2008 10:14

Poszukuję gier turowych, takich jak wszystkie części Heroes.
Ważne - opcja gry na dwóch, tak jak w Heroes.
bedę wdzięczny za pomoc.
Nazwy podajcie

:beer:
Loczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Fishbone Pn 24.11.2008 21:33

Rzadko się w HP udzielam, ale potrzebuję Waszej pomocy. Gram w Need For Speed Underground 2 i mam pewien problem. Przeszedłem 98% całej gry i skończyły mi się wyścigi (na mapie nie pokazuje mi nowych miejsc). W mapach pokonałem wszystkie wcześniej niezaliczone wyścigi, samochody są stuningowane w gwiazdkach 10/10, nawet Hummera zrobiłem 10/10 myśląc, że to też coś da ale nic. Aktualnie mam 5 samochodów, wszystkie wyścigi wygrałem i nie wiem co trzeba zrobić aby te 2% dograć.
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez RóżA Pn 24.11.2008 21:42

Spróbuj ścigać się z innymi kierowcami po ulicach w trybie eksplorowania. Za niektóre zwycięstwa dostajesz bonusy i to mogę być właśnie te brakujące procenty :wink: .
Obrazek
Obrazek
RóżA
Kapitan
Kapitan

Postprzez Fishbone Wt 25.11.2008 18:30

RóżA napisał(a):Spróbuj ścigać się z innymi kierowcami po ulicach w trybie eksplorowania. Za niektóre zwycięstwa dostajesz bonusy i to mogę być właśnie te brakujące procenty :wink: .

Spędziłem godzinę na tym dzisiaj i nic :? Wygrałem pod rząd kilka "solówek" na mieście ale dalej bez zmian. Męczy mnie to już ponad pół roku :evil:
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park