Legalizacia marihuany

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Czy jesteś za legalizacja narkotyków miekkich ?

Jestem przeciwny legalizacji narkotyków mi?kkich
63
37%
Jest mi to oboj?tne
25
15%
Jestem za legalizacją narkotyków mi?kkich
82
48%

Liczba głosów : 170

Re: Legalizacia marihuany

Postprzez Marco_Van_Basten N 22.01.2012 19:13

Jak media w Polsce tak to kreują to się nie dziw

Dyskusja o legalizacji trawy to tak naprawdę odwracanie waszej uwagi od ważniejszych spraw. Niedawno w życie weszła ustawa ograniczająca dostęp do informacji publicznej, rząd Tuska niedługo podpisze ACTA, a polskie służby stosują inwigilacje obywateli na niespotykaną w całej Europie skale. Nasza wolność nie jest ograniczana poprzez brak legalizacji trawy tylko przez szereg różnych inicjatyw, które dokonują się za waszymi plecami. Palcie to gówno dalej i myślcie, że to prawdziwa walka o wolność :rotfl:
Marco_Van_Basten
Kapitan
Kapitan

Postprzez Berele Lewartow N 22.01.2012 19:18

W związku z ACTA - http://makelifeasier.pl/ :)
-halo
-siemasz Pop, Witek nawija. Lecimy!
-gdzie?
-jakto [k****] gdzie?! Do bojuuu!
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez lukinis131 N 22.01.2012 19:20

KajoFC napisał(a):
lukinis131 napisał(a):Stwarzamy nowe miejsca pracy ,jakaś tam ilość ćpunów umiera , przez co zmniejsza się bezrobocie .

Musze Cię zmartwić bo niestety tak groźny "narkotyk" jak marihunana nie zabił jeszcze nikogo na świecie :(

Przeczytaj cały post od początku . Akurat chodziło mi o wszystkie narkotyki .
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez lukinis131 N 22.01.2012 19:28

Marco_Van_Basten napisał(a):
Jak media w Polsce tak to kreują to się nie dziw

Dyskusja o legalizacji trawy to tak naprawdę odwracanie waszej uwagi od ważniejszych spraw. Niedawno w życie weszła ustawa ograniczająca dostęp do informacji publicznej, rząd Tuska niedługo podpisze ACTA, a polskie służby stosują inwigilacje obywateli na niespotykaną w całej Europie skale. Nasza wolność nie jest ograniczana poprzez brak legalizacji trawy tylko przez szereg różnych inicjatyw, które dokonują się za waszymi plecami. Palcie to gówno dalej i myślcie, że to prawdziwa walka o wolność :rotfl:

"W przyszłym tygodniu Radosław Sikorski, minister spraw zagranicznych, podpisze międzynarodowe porozumienie w sprawie zwalczania podrabianych towarów i piractwa" źródło : http://media2.pl/internet/87997-Polsce- ... rnetu.html.
Mniejmy nadzieje że ten pajac , zwany przez niektórych ministrem , nie podpisze tego . Jasne , że są istotniejsze kwestie niż legalizacja trawy , co nie przeszkadza mówić/pisać również o tym . Nakaz zapinania pasów w samochodzie też ogranicza naszą wolność , do tego jesteśmy za nie przestrzeganie tego surowo karani , a po za jednym politykiem nie słyszałem żeby ktoś inny o tym mówił . To , że o tych sprawach o których wspomniałeś nikt nie mówi , to wina mediów które zamiast zając się realnymi problemami wyolbrzymia pierdoły i skupia uwagę na opozycji .
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Cris7 N 22.01.2012 19:58

Berele Lewartow napisał(a):W związku z ACTA - http://makelifeasier.pl/ :)

Niestety to fake. Strona córki premiera to makelifeeasier.pl
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez Berele Lewartow N 22.01.2012 20:28

Juz to zauwazyłem, ale dałbym sobie reke uciac, ze ktoś naprawil swoja blad i podobny obrazek pojawil sie na stronie Kasi, tyle tylko, ze juz temu zaradzono.
-halo
-siemasz Pop, Witek nawija. Lecimy!
-gdzie?
-jakto [k****] gdzie?! Do bojuuu!
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia strona

Powrót do Hyde Park