Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Obserwator napisał(a):Bo Ty tak powiedziałeś? Masz w podpisiei ,,Alfons z Cymerii" , a avatarze jakąs ofiarę pedofila z wytatuowanynmi więziennymi sznytami-współczuje temu dziecku, a chcesz uchodzić za poważnego człowieka.
Obserwator napisał(a):Bawcie się na waszym poziomie, gdy przychodzi ktoś z większą wiedzą i miłością do piłki to już chcecie mnie banować i wyrzucać moje tematy
mama Cie okłamała, wybacz, ale ktoś musi Ci powiedzieć prawdę... mam nadzieje, że Twój światopogląd nie padnie przez to, ale koleś co wrzuca na yt filmiki z jakimiś bzdurnymi przemyśleniami powinien przejść badania psychiatryczne, czy wszystko z nim okObserwator napisał(a):Po co poszerzać swoją wiedzę o piłce, gdy można się kisić we własnym słoiku, marynowanych ogórków(ironia).
Obserwator napisał(a):Pozdrawiam

Obserwator napisał(a):Tak-bo zgłaszanie uwag do moderatorów, w temacie o uwagach to moderatorów to bałagan...
Sorry ale tu nie ma z kim dyksutuwać-jeden ma w avatarze dziecko ze sznytami i podpis, że jest alfonsem; drugi Jacka Nicholsona z lnkg gdzie grał pacjenta szpitala psychiatrycznego-a zgłaszanie uwag w uwagach do mderatorów to bałagan.
Poważni ludzie-przepraszam, nie dorastam szanownym panom do pięt.
Pozdrawiam.

fieldy napisał(a):Odmawiam.
Pozdrawiam.

Rezus napisał(a):Jest demokracja a lud też ciebie nie chce.
Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość