Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje

Postprzez Obserwator Wt 07.02.2012 21:28

Czemu tu taka cenzura panuje? Powiesz coś złego na Arsenal i temat w śmietniku...
Nie ma w Polsce żadnej platformy na której możnaby fachowo i obiekytywnie prowadzić dyskurs o piłce.
pilknaonzna.pl padła, pf.com ledwo zipie, tu cenzura jak za Gomułki.
Z kim i gdzie mam prowadzić dyskurs? Rozmowy z ciocią mnie juz znudziły bo ja lubię futbol a ona tylko o szydełkowaniu....
Pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator
Niereformowalny :/

Postprzez bartbuks Wt 07.02.2012 21:45

Obserwator wybacz, ale swoim tematem o londyńskim futbolu udowodniłeś, że dyskusja z Tobą jest tak nam potrzebna, jak Lato polskiej piłce...
Obrazek
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez Obserwator Wt 07.02.2012 21:52

Bo Ty tak powiedziałeś? Masz w podpisiei ,,Alfons z Cymerii" , a avatarze jakąs ofiarę pedofila z wytatuowanynmi więziennymi sznytami-współczuje temu dziecku, a chcesz uchodzić za poważnego człowieka.
Nie to nie. Bawcie się na waszym poziomie, gdy przychodzi ktoś z większą wiedzą i miłością do piłki to już chcecie mnie banować i wyrzucać moje tematy. Już tu chyba z 5 razy miałem bana.
Po co poszerzać swoją wiedzę o piłce, gdy można się kisić we własnym słoiku, marynowanych ogórków(ironia).
Pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator

Postprzez Sammyy Wt 07.02.2012 21:56

Jakbym chciał poszerzyć swoją wiedzę o piłce to kupiłbym np. biografię jakiegoś piłkarza, a nie czytał wypociny wioskowego głupka.
Jak chcesz poważnie rozmawiać to zacznij poważnie pisać.
Sammyy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez fieldy Wt 07.02.2012 21:58

nie róbcie tu bałaganu
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Obserwator Wt 07.02.2012 22:04

Tak-bo zgłaszanie uwag do moderatorów, w temacie o uwagach to moderatorów to bałagan...
Sorry ale tu nie ma z kim dyksutuwać-jeden ma w avatarze dziecko ze sznytami i podpis, że jest alfonsem; drugi Jacka Nicholsona z lnkg gdzie grał pacjenta szpitala psychiatrycznego-a zgłaszanie uwag w uwagach do mderatorów to bałagan.
Poważni ludzie-przepraszam, nie dorastam szanownym panom do pięt.
Pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator

Postprzez bartbuks Wt 07.02.2012 22:05

Obserwator napisał(a):Bo Ty tak powiedziałeś? Masz w podpisiei ,,Alfons z Cymerii" , a avatarze jakąs ofiarę pedofila z wytatuowanynmi więziennymi sznytami-współczuje temu dziecku, a chcesz uchodzić za poważnego człowieka.

wiesz jestem tylko zakompleksionym grubaskiem, co siedzi od rana do wieczora przed kompem i leczy swoje kompleksy niszcząc takie intelektualne ewenementy jak Ty... jak tego nie zrobię to nie zasnę, a wtedy mocno się pocę i muszę codziennie zmieniać pościel. Wtedy też obżeram się w nocy serem, pizzą i sosem czosnkowym, dlatego ważę już 160kg...

Obserwator napisał(a):Bawcie się na waszym poziomie, gdy przychodzi ktoś z większą wiedzą i miłością do piłki to już chcecie mnie banować i wyrzucać moje tematy

:rotfl: :haha: mama Cie okłamała, wybacz, ale ktoś musi Ci powiedzieć prawdę... mam nadzieje, że Twój światopogląd nie padnie przez to, ale koleś co wrzuca na yt filmiki z jakimiś bzdurnymi przemyśleniami powinien przejść badania psychiatryczne, czy wszystko z nim ok
Obserwator napisał(a):Po co poszerzać swoją wiedzę o piłce, gdy można się kisić we własnym słoiku, marynowanych ogórków(ironia).

a ja radzę zastanowić sie nad sobą, bo z takim podejściem do życia to niedługo wylądujesz u Drzyzgi i będziesz opowiadał swoje dyrdymały i próbował zainteresować tym innych, nie zdając sobie sprawy z tego, że zaproszono Ciebie tam dla jaj, a nie dlatego, że masz coś ciekawego do powiedzenia (troskliwa rada)
Obserwator napisał(a):Pozdrawiam

Wzorem VADERA powinieneś jeszcze napisać "zapraszam na swojego bloga"

PS, załóż sobie konto, chętnie oddam 1% mojego podatku na Twoje leczenie
Obrazek
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez Arwin Wt 07.02.2012 22:06

Obserwator napisał(a):Tak-bo zgłaszanie uwag do moderatorów, w temacie o uwagach to moderatorów to bałagan...
Sorry ale tu nie ma z kim dyksutuwać-jeden ma w avatarze dziecko ze sznytami i podpis, że jest alfonsem; drugi Jacka Nicholsona z lnkg gdzie grał pacjenta szpitala psychiatrycznego-a zgłaszanie uwag w uwagach do mderatorów to bałagan.
Poważni ludzie-przepraszam, nie dorastam szanownym panom do pięt.
Pozdrawiam.

Nicholson grał pacjenta szpitala psychiatrycznego w Lśnieniu ? :rotfl4:

Obserwator, po co ty dyskutujesz i tak długo tutaj nie zagrzejesz i prędzej czy później dostaniesz bana, mam nadzieję permanentnego a teraz idź nagrywaj kolejny filmik z serii : jak mam żyć. :lol:
Arwin
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez fieldy Wt 07.02.2012 22:09

cała trójka po wp za robienie balaganu.
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Obserwator Cz 09.02.2012 11:56

Proszę o zmianę mojego nicka na Bragiel. Dziwnie się czuje jako Obserwator. Z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator

Postprzez fieldy Cz 09.02.2012 12:07

Odmawiam.

Pozdrawiam.
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Obserwator Cz 09.02.2012 14:48

fieldy napisał(a):Odmawiam.

Pozdrawiam.

To jest forum dla moderatorów czy dla użytkowników?
My jesteśmy dla Ciebie czy Ty dla nas.
Dlaczego odmawiasz osobie, ktora dobrowolnie poświeca swój czas by pisać akurat na tym forum?
Skontaktuje się z włascicielem tej stony i porozmawiam o linii polityczznej moderatorów tego forum-rozumiem, że gdybym Cię prosił o pożyczenie 100zł-to mógłbyś powiedzieć-chyba Cię pogięło.
Ale proszę o zmiane nicka na moje nazwisko, które jest już wyrobioną marką i gwarancją ciekawej, kontrowersyjenej ale zawsze rzeczowej dyskusji.
Serdecznie pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator

Postprzez Rezus Cz 09.02.2012 14:54

Jest demokracja a lud też ciebie nie chce.
Obrazek
"Wstąp do piekła, stamtąd nie ma powrotu, wstąp do piekła, na zawsze zostań tam"
Rezus
Kapitan
Kapitan

Postprzez Obserwator Cz 09.02.2012 15:00

Rezus napisał(a):Jest demokracja a lud też ciebie nie chce.

To nie jest kwestia tego czy lud mnie chce czy nie chcę.
To jest kwestia wolności słowa, gwarantowanej konstytutycyjnie.

Artykuł 54 KONSTUTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ
Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej.

Także, panowie, to nie jest już zabawa tylko działalnoć na pograniczu prawa.
Pozdrawiam.
Bragiel.
Obserwator

Postprzez Boromir Cz 09.02.2012 15:03

Poglądy wyrażać możesz...

... ale nikt nie musi ich respektować.
Obrazek
Boromir
Kapitan
Kapitan