Oszustwo!

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Loczek napisał(a):To mamy tworzyć listę tych zmian ? To po co robicie zmiany skoro nie wiecie co zmienić ?

RealFan napisał(a):opcji szybkiej odpowiedzi tez nie widze. zgoda mentor, ze jakies plusy takiego sposobu odpisywania sa, jednak dla mnie szybka odpowiedz byla czyms o wiele lepszym.
jak wroca te rzeczy to o wiele latwiej bedzie sie przyzwyczaic.

Mentor napisał(a):Konstruktywna krytyka jest dobra i tego oczekujemy. Tyle tylko, że konstruktywna krytyka w tym wypadku to raczej wskazanie co jest dobre a co złe i czego bardzo brakuje a czego mniej etc. Stonowane wypowiedzi na ten temat są w porządku, ale niektórzy wypowiadają się zbyt agresywnie i zdają się w ogólnie czytać tego co piszą inni. Apeluję tylko o spokój.
Nikt nie powiedział że to jest wersja próbna czy coś tam innego i mamy mówić co nam się nie podoba (choć i tak wszyscy mówią) a po prostu zostaliśmy zarzuceni taką a nie inną wersją, może przez to wypowiedzi są jakie są. Uwierz ale inny byłby odbiór gdybyście (czy ktoś inny odpowiedzialny za te przemiany) przebąknęli że razem będziemy się starali udoskonalić pilka.pl aby była przyjazna dla wszystkich. Choć pewnie i tak wszystkie zachcianki nie zostaną spełnione 

Po wejściu na forum i zorientowaniu się że także tutaj coś nie gra (mój Lenin po prawej stronie! zgroza, dobrze że tego nie widzi! ) już miałem rzucić alkoholowy nałóg, gdy dotarłem do tego posta 

Kaczormistrz napisał(a):Typowa Polska... Caly czas narzekac, chcieliscie zmian to sa zmiany, jak sa zmiany to chcecie starej strony

j1mmy napisał(a):I tu moja propozycja jest taka , zakładkę felietony skrócić wyrzucić , tak by pojawiało się więcej newsów (feleitonów zawsze tu było mało wiec nie potrzebują tyle miejsca)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości