Plebiscyt forumowy 2011

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Postprzez MGiggs So 31.12.2011 17:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Doktorek -wielka wiedza,zakręcony na punkcie pilki,niesamoiwicie pozytywny uzytkownik :beer:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Ozdobny-Bardzo przyjemnie sie czyta jego posty.
3. Najsłabsze ogniwo forum - oczywiscie Petr i chyba nie trzeba argumentować.Oczywiscie Kamil, ktory szuka powodow do konfiktow.Nie kwestionuje jego wiedzy i bardzo chwale jego ostatni pomysl ale sobie nie wyobrazam miec 2-3 podobnych uzytkownikow na forum.Poszanowanie pogladow innego czlowiek na poziomie na poziomie zerowym,niespotykany wrecz narcyzm.Potrafi w jednym zdaniu sam sobie zaprzeczyc,kocha wmawiac innych ze zle czytaja,juz slyny Jonasz pokazal strategie kiedy Kamil zle przeczytal i na swoje przetlumaczyl.Mnie uznaje za pesymiste coz..niech nawet dzisiejszy wynik odpowie :wink:

4. Najwiekszy piłkarski znawca - Morrow Doktorek Loczek Swietna wiedza,bardzo pokojowo nastawienie potrafiacy rozmawiac na argumenty przy czym sa prawdziwymi pasjonatami.Tak trzymac Panowie.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -Naprawde sporo oczywiscie wszystkich piszacych o MU :wink: jednak napisze taka 3-Kamil Doktorek Fieldy

6. Największy dowcipniś -Wilmore z lewa noga....albo facet sobie jaja robil albo ma fukcje odbicia lustrzanego w telewizorze :smile2:

7. Najwiekszy agresor-....hmmm wiadomych fanow Barcy coraz mnie a Ci ktorzy zostali zaczeli pisac z sensem wiec opuszczam ta rubryke.

8. Największy dziwak - szkoda ze na sibie nie mozna glosowac :wink:

9. Najlepszy mod -Piwus ktory jak na moda przystalo daje kary wg preferencjo swiatopogladowych.

10. Najciekawszy temat - MU i tematy Kamila z najlepszymi graczami

11. Najlepszy typer - nie wiem

12. Najlepszy avatar-Ozdobny

13.13. Wydarzenie roku na forum - Lewa noga.Haxball.
If I had to choose between dribbling past 5 players and scoring from 40 yards at Anfield or shagging Miss World,it’d be a hard choice. Thankfully, I’ve done both.
MGiggs
Kapitan
Kapitan

Postprzez mzatlanta So 31.12.2011 18:34

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)- Na to wyroznienie zasluguje zdecydowanie więcej uzytkownikow niż trzech. Jest kilku Panow, bez których tego forum by po prostu nie było: Marco van Basten, Doktor, Emdzej, Bartbuks, Morrow i można by tak wymieniac :wink:

2. Debiut roku- jako ze maja być 3 typy, Realista- fajne posty (nie tylko o RM) i bez spinania się :wink:
i poza tym piszacy w temacie ligi angielskiej Sergek i Matt.

3. Najslabsze ogniwo forum- /

4. Najwiekszy pilkarski znawca- oczywiscie Doktor, który nigdy chyba nie przestanie mnie zaskakiwac swoja pilkarska wiedza. Poza tym znowu ciezko jest wymienic zaledwie 3 userow, mój głos powedruje jeszcze na konto Emdzeja, którego posty czytam chetnie glownie jeśli chodzi o pilke polska, o której wiem niewiele, i Pawla 875, za naprawdę spora wiedzę w tak mlodym wieku Pasowaloby tu także kilka osob piszacych w tematach ligi wloskiej.

5. Forumowicz, którego chcialbys poznac: Chyba nie wypada mi się wypowiadac w tej kategorii z racji plci :lol:

Jednak pisze tu wiele naprawdę pozytywnych osob, z ktorymi fajnie by było podyskutowac o futbolu :D

6. Najwiekszy dowcipnis- Nie będę wskazywala konkretnej osoby, ale ogolnie wymienilabym osoby piszace stale w domku nr 10
(a troche ich jest :wink: )- humor rodem z Domku nie raz poprawil mi humor :P

7. Najwiekszy agresor- /

8. Najwiekszy dziwak- również nie wiem

9. Najlepszy moderator- Trudno mi oceniac- mysle, ze wszyscy forumowi moderatorzy dobrze wykonuja swoje zadanie.

10. Najciekawszy temat- Oj, tu ciezko wybrac...Atletico Madryt zbiorczy- gdzie indziej można porozmawiac o druzynie Rojiblancos o 3 nad ranem :mrgreen:
Watek polityczny- tam to dopiero się dzieje i ciezko mi wybrac trzeci typ, bardzo wiele watkow z roznych lig pilkarskich czytam z przyjemnoscia, więc może niech będzie nowo powstaly temat O futbolu na luzie, ten watek to był bardzo dobry pomysl, super się czyta :brawo:

11. Najlepszy typer- rzadko zagladam do tego tematu, więc trudno mi stwierdzic, kto ma najwieksze sukcesy na tym polu.

12. Najlepszy avatar- Obecny avatar Emdzeja, choc nie potrafie do konca odgadnac jego znaczenia 8)

13. Najciekawsze wydarzenie na forum- Jako dosyć swiezemu uzytkownikowi nic takiego nie przychodzi mi do glowy poza powstaniem druzyny IFQ
Obrazek
mzatlanta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez fieldy N 01.01.2012 12:56

Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)

1. Doktor 27 głosów :brawo:

2. fieldy 16
3. MVB 10
4. Morrow 8
5. emdzej, bartbuks po 7
6. Mentor 5
7. (L)oczkerson, Chłopaczek po 3
8. Duch 2
9. red85, arek_ahig, Magnum po 1

Debiut roku (Rookie Challenge )

1. mzatlanta 16 głosów :brawo:

2. Matt 11
3. Ozdobny 9
4. Sergek 8
5. Realista 3
6. Obserwator 2
7. petrdcm 1

Najsłabsze ogniwo forum

1. petrdcm 20 głosów :ban:

2. Obserwator 15
3. Wilmore, Marq po 5
4. Kamil232 3
5. Chłopaczek, pasza, rkoeman, Doktor, cloner, ryba_82 po 1

Najwiekszy piłkarski znawca

1. Doktor 31 głosów :brawo:

2. Paweł875 15
3. (L)oczkerson 12
4. emdżej 9
5. Kamil232 5
6. Mentor 4
7. Morrow, fieldy po 3
8. RealFan 2
9. Mete, Sammyy, arek_ahig, 10, Unista, red85, Ebi po 1

Forumowicz, którego chciałbyś poznać

1. Doktor 13 głosów :pijemy:

2. MVB 8
3. bartbuks 7
4. sbQ, Chłopaczek, Mentor, Morrow po 4
5. piotrcies, emdżej, Magnum, franz, fieldy po 3
6. Kamil232, bellus, piwus po 2
7. cloner, Salas11, kulekfcb, maciej88, Sergek, Aker, Unista, NoName1989, red85, czeher, ekipa Juve z haxa, ekipa Nie Kleję z haxa, Duch, kaczy, Arwin, Paweł875 po 1

Największy dowcipniś

1. Chłopaczek 23 głosy :brawo:

2. MVB 7
3. Morrow 5
4. piwus, sbQ po 4
5. Babel, Obserwator 3
6. bartbuks, Wilmore po 2
7. cloner, fieldy, Sergek, petrdcm, Piotrekk, franz, Berele Lewartow

Najwiekszy agresor

1. cloner 13 głosów :twisted:

2. petrdcm 12
3. Arwin 5
4. Kamil232 3
5. MarcinW, miguel indurain, rkoeman, piotrcies, MVB, Marq, Obserwator, pasza, Chłopaczek, Wilmore, Babel

Największy dziwak

1. Wilmore 19 głosów :zwała:

2. Obserwator 6
3. petrdcm 5
4. kaczy 3
5. MVB 2
6. marCHELSinio, KajoFC, ryba_82, kibie Barcelony, Kamil232, MarcinW po 1

Najlepszy mod

1. fieldy 29 głosów :oops:

2. piwus 14
3. Babel 5
4. Mentor 4
5. maestro 2
6. Pisakk 1

Najciekawszy temat

1. Domek nr 10 16 głosów :roll:

2. Manchester United 6
3. Ogólna dyskusja o polityce 5
4. O futbolu na luzie..., Polscy kibice, Gran Derby po 4
5. Juventus Turyn, Barcelona, Arsenal po 3
6. Atletico Madryt, Liverpool, AC Milan, IFQ, Kto to jest?, FM, Polacy w Europie, Wasze prywatne typy, Czego obecnie słuchacie?, Pewniak dnia, Złote Usta po 2
7. Bayern Monachium, Notes z młodymi gwiazdami, Amica Wronki, Górnik Zabrze, F1, CM 01/02, Liga Mistrzów, BPU, Euro 2012, polskie kluby w pucharach, Squadra Azzurra, Siatkówka, NBA, Jakie filmy polecacie?, Legia Warszawa, moderatorzy: pytania/sugesie/propozycje, parada homoseksualistów, Best of the best 2011 po 1

Najlepszy typer

1. czeher 14 głosów :idzze:

2. Aker 13
3. Inferno 5
4. MarcinW, PjtR, fieldy po 2
5. Cris7, Hyypia, emdżej, Kamil232 po 1

Najlepszy avatar
1. RealFan 8 głosów :brawo:

2. Doktor 7
3. Mentor, fieldy po 6
4. cru, Salas11 3
5. emdżej, czeher, Kamil232 po 2
6. JestemHardcorem, MazurXIII, Sergek, maciek88, Morrow, sbQ, Arwin, MGiggs, Ozdobny po 1

Wydarzenie roku na forum
1. lewa noga Montolivo 20 głosów :lol:

2. Haxball 15
3. powstanie drużyny IFQ 13
4. pijany Magnum 8
5. akcja Amica 7
6. Dyskusje o polityce, powrót Zazy 2
7. cloner znalazł pracę, stagnacja forum, tapatalk dla pilka.pl, tepienie lewactwa, Best of the Best 2011 z Kamilem232 w roli głównej jako botem po 1

gratuluje zwycięzcom i tradycyjnie dziękuje za głosy oddane na moją skromną osobę :)
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Poprzednia strona

Powrót do Hyde Park