2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Ozdobny-Bardzo przyjemnie sie czyta jego posty.
3. Najsłabsze ogniwo forum - oczywiscie Petr i chyba nie trzeba argumentować.Oczywiscie Kamil, ktory szuka powodow do konfiktow.Nie kwestionuje jego wiedzy i bardzo chwale jego ostatni pomysl ale sobie nie wyobrazam miec 2-3 podobnych uzytkownikow na forum.Poszanowanie pogladow innego czlowiek na poziomie na poziomie zerowym,niespotykany wrecz narcyzm.Potrafi w jednym zdaniu sam sobie zaprzeczyc,kocha wmawiac innych ze zle czytaja,juz slyny Jonasz pokazal strategie kiedy Kamil zle przeczytal i na swoje przetlumaczyl.Mnie uznaje za pesymiste coz..niech nawet dzisiejszy wynik odpowie
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Morrow Doktorek Loczek Swietna wiedza,bardzo pokojowo nastawienie potrafiacy rozmawiac na argumenty przy czym sa prawdziwymi pasjonatami.Tak trzymac Panowie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -Naprawde sporo oczywiscie wszystkich piszacych o MU
6. Największy dowcipniś -Wilmore z lewa noga....albo facet sobie jaja robil albo ma fukcje odbicia lustrzanego w telewizorze
7. Najwiekszy agresor-....hmmm wiadomych fanow Barcy coraz mnie a Ci ktorzy zostali zaczeli pisac z sensem wiec opuszczam ta rubryke.
8. Największy dziwak - szkoda ze na sibie nie mozna glosowac
9. Najlepszy mod -Piwus ktory jak na moda przystalo daje kary wg preferencjo swiatopogladowych.
10. Najciekawszy temat - MU i tematy Kamila z najlepszymi graczami
11. Najlepszy typer - nie wiem
12. Najlepszy avatar-Ozdobny
13.13. Wydarzenie roku na forum - Lewa noga.Haxball.