Plebiscyt forumowy - komentarze

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Plebiscyt forumowy - komentarze

Postprzez Yukasz Pn 26.11.2007 3:30

Temat do głosowania

Nie wiem czy można paskudzić w tamtym temacie a nie chcę dostać bana więc piszę tu :P

Berele Lewartow w temacie 'forumowy plebiscyt' napisał(a):Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - bellus, o piłce nie pisze, ale w swojej kategorii nr 1

Nie wiem czy bellus jest nr 1 ale niezależnie od poglądów (a chyba zawsze stoimy po drugiej stronie barykady i to nie tylko jeśli chodzi o politykę :lol: ) na polityce się zna więc to duży plus. Z tym że jakby popatrzeć na to że studiuje on politologię i jesteśmy na forum piłkarskim a nie o polityce to dla mnie oczywistą oczywistością jest postawienie tego plusa.

Powyższą treścią nie neguję wcale twojego wyboru, jakżebym śmiał 'reaktywatorze TS' :wink:
Yukasz
Basket fan hooligan

Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Postprzez kaczy Pn 26.11.2007 7:26

Yukasz

hehehe a co :lol: zżera cię zazdrość :P ??
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Yukasz Pn 26.11.2007 16:19

hehe że niby za to że Berele nie wybrał mnie jako MVP hehe czy że wg niego ktoś inny lepiej zna na polityce hehe :?: Ale hehe ja nie uważam się za jakiegoś MVP hehe i hehe wiem że nie tylko jedna osoba na tym forum zna się ode mnie lepiej na polityce hehe bo to że się tam wypowiadam i przedstawiam swoje racje nie znaczy że uważam się za alfę i omegę hehe. Poza tym nigdzie nie powiedziałem że bellus nie zna się najlepiej jak i tego nie potwierdziłem :]
Yukasz
Basket fan hooligan

Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Postprzez cloner Pn 26.11.2007 17:24

Dalibyscie sobie spokoj z tym glosowaniem na mnie w kategorii agresora. Ze mnie taki agresor jak z koziej dupy trąbka.
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez kaczy Pn 26.11.2007 17:29

Yukasz napisał(a):hehe że niby za to że Berele nie wybrał mnie jako MVP hehe czy że wg niego ktoś inny lepiej zna na polityce hehe Question Ale hehe ja nie uważam się za jakiegoś MVP hehe i hehe wiem że nie tylko jedna osoba na tym forum zna się ode mnie lepiej na polityce hehe bo to że się tam wypowiadam i przedstawiam swoje racje nie znaczy że uważam się za alfę i omegę hehe. Poza tym nigdzie nie powiedziałem że bellus nie zna się najlepiej jak i tego nie potwierdziłem Krzywy

Słuszna uwaga

Obrazek

Ty to masz problemy Cloner ... zobacz jak ludzie na mnie głosują :cry:
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Danielinho90 Pn 26.11.2007 17:29

Ja zaglosowalem dzis i fajna zabawa.Jestem zaskoczony ze mam tak malo glosow w w najslabszym ogniwie, ale osobiscie nie mam nic przeciwko, choc wydawalo mi sie ze bede kolekcjonowal glosy w tej kategorii.Ciezko bylo mi wybrac niektore np, jak agresor wiec opuscilem te rubryke.
Danielinho90
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez cloner Pn 26.11.2007 17:32

zobacz jak ludzie na mnie głosują

U Ciebie nie ma zadnych watpliwosci, jestes pokemon i nic na to chyba nie poradzisz. Ale ja ? agresor ?

:rotfl:
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez maciek_88 Pn 26.11.2007 17:32

Nawet jak na twój profil, który jest jedną wielką żałosną prowokacją przegiąłeś z tym nabiciem postów...
Obrazek
maciek_88
Moderator
Moderator

Postprzez lisek_chz Pn 26.11.2007 18:10

I po co tak nerwowo? ;) Pogadajcie sobie kulturalnie*1 na gadu-gadu albo innym tlenie.

kaczy, dlaczego umieściłeś mnie w ,,największy znawca"? Prowokacja? Napinka?

*1 - z tym kóltólarnie to była nieodnaleziona, głębsza Ironia :witam:
cloner, rzeczywiście nie jesteś największym agresorem
Ostatnio edytowano Pn 26.11.2007 18:22 przez lisek_chz, łącznie edytowano 2 razy
"Kiedy mówię Polska, mam przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, które przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie..."
lisek_chz
Kapitan
Kapitan

Postprzez maciek_88 Pn 26.11.2007 18:12

lisek_chz napisał(a):I po co tak nerwowo? ;) Pogadajcie sobie kóltóralnie na gadu-gadu albo innym tlenie.

kaczy, dlaczego umieściłeś mnie w ,,największy znawca"? Prowokacja? Napinka?

Tylko, że ja się boję napisac do Danielinho90, kiedy on w swoim profilu na gg ma napisane, że nazywa się Agusia i ma 18 lat. Ten cały profil to jedna wielka prowokacja a my łykamy te jego niby głupie z natury posty jak młode pelikany...
Obrazek
maciek_88
Moderator
Moderator

Postprzez cloner Pn 26.11.2007 18:12

kóltóralnie

Polecalem Ci juz chyba raz slownik, uczynie to znowu.

napinka, napinka, napinka :twisted:

proponuje zakończyć :ot: // fieldy
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Berele Lewartow Pn 26.11.2007 18:31

Yukaszu, w swoim wyborze nie kierowałem sie znajomościa polityki, choć jak sam przyznałeś, bellus, chocby z racji kierunku studiów i swoich zainteresowań ma tu duzo wiedze,ale głownie miałem na myśli podejscie i jak i styl prowadzenia dyskusji, w tej sferze nie mozna mu chyba nic zarzucić. Pozdrawiam.
-halo
-siemasz Pop, Witek nawija. Lecimy!
-gdzie?
-jakto [k****] gdzie?! Do bojuuu!
Berele Lewartow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez kaczy Pn 26.11.2007 18:38

lisek_chz napisał(a):kaczy, dlaczego umieściłeś mnie w ,,największy znawca"? Prowokacja? Napinka?

Ponieważ moim zdaniem najlepiej znasz się na piłce nożnej w Polsce i na świecie :)

---------do rzeczy :

Napisał bym coś szczerego dotyczącego modów ale mam o jedno wp za dużo ... :wink:
póki co pozdrawiam
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez bellus Pn 26.11.2007 19:13

Berele Lewartow
Yukasz

Jestem zobligowany do zabrania głosu w tym temacie. Został pomyślany - by skomentować moją skromną osobę. Wzruszyłem się niemal. Wychodzę z założenia, że o sobie nie można mówić rozsądnie więc nie będę komentował. Tylko podziękuję za miłe słowa.

Ja głosowałem na to co potrafię ocenić. Zawsze wychodziłem z założenia, że wypowiadać się będę tam gdzie mam coś do powiedzenia, a nie na siłę.
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez mistyk Pn 26.11.2007 22:16

gratuluje Danielinho90. Wlasnie zostales wytypowany na MVP przez jednego z userow. Szacun :)
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Następna strona

Powrót do Hyde Park