kaczy napisał(a):potem może poszukam jakiś przepisów i może spróbuje coś ugotować
Zależy jaki masz budżet na obiad, i co lubisz, bo mogę Ci kilka fajnych rzeczy podrzucić. Coś włoskiego, bądź hiszpańskiego
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
kaczy napisał(a):potem może poszukam jakiś przepisów i może spróbuje coś ugotować

bartbuks napisał(a):Zależy jaki masz budżet na obiad, i co lubisz, bo mogę Ci kilka fajnych rzeczy podrzucić. Coś włoskiego, bądź hiszpańskiego
cloner napisał(a):A ja konsumuję truskawki, za parę chwil zaczynam codzienną dawkę transmisji z Daegu

kaczy napisał(a):Zapodawaj, tylko żeby było krok po kroku i nie za bardzo skomplikowane... budżet do 50 pln

THEMANIEK napisał(a):panowie Curry kroluje, w Polsce dosc trudno znalezc wszystko do przyrzadzenia, ale jak juz to zrobicie idealnie to nie ma bataoczywiscie wersje bardzo pikantne to moje gusta, nawet moja dziewczyna sie dziwi czy urodzilem sie w prawidlowym kraju.

jak przesolisz to mam taki sposob ze wrzucasz surowego ziemniaka do srodka i on zabierze cala sol potem sie go wyrzuca na koniec. jak juz to wszystko zesmazyles to wrzuc owoce morza do tego, podsmaz je zeby nie byly surowe, potem daj ten bulion czy co tam masz i przykryj zeby sie gotowalo( to dobre 30 minut musi trwac) i ciagle staraj sie probowac. jak w smaku i czy zjadliwe i nie jest surowe( nie ma nic gorszego jak zatrucie pokarmowe).
naprawde abstrakcyjnie gotujesz z tym ananasem, musze sie dziewczyny zapytac i powiem zeby kiedys zrobila.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości