Imie: Imienia nie cierpie, więc pomine
Wymiary: 162/ 45 kilo
Zajecie: Obecnie nie pracuje/ od czasu do czasu jakies pojedyncze godziny lapie. E: Obecnie pracuje, choc nie wiem, jak dlugo to potrwa
Komu kibicujesz:
Atletico Madryt 
, potem dlugo nic... Athletic Bilbao, Real Sociedad, Betis Sevilla, generalnie liga hiszpanska. Poza tym lubie tez ligi wloska, niemiecka i belgijska, z ligi francuskiej ineresuje mnie Olympique Lyon i Ol. Marsylia, choc wole Marsylie

a z portugalskiej Benfika Lizbona. Z kazdej ligi cos sie znajdzie
Stosunek do polityki: zasadniczo prawicowy
Stosunek do religii: wierzaca
Ulubiony gatunek muzyki- nie mam ulubionej, lubie rozne, r and b, soul, w ogole
czarna muzyka, lzejszy rock etc.
Ulubiony gatunek filmowy aktor/aktorka: ulubionego nie mam, a filmy lubie rozne, najbardziej chyba historyczne i kostiumowe i kryminaly. Lubie tez kino rosyjskie, szczegolnie komedie, ze wzgledu na specyficzny humor
Ulubiona potrawa: makarony, pizza, salatki, ravioli, lazania...generalnie cala kuchnia wloska, choc lubie tez grecka i arabska, uwielbiam tortille, buritos etc. poza tym wszelkie kluski i pierogi. No i slodycze rzecz jasna, szczegolnie czekolade.
Sposob spedzania wolnego czasu: ogladanie sportu szczegolnie pilki noznej w kazdej mozliwej postaci

poza tym takze tenisa, siatkowki, sportow zimowych. Czytanie ksiazek (uwielbiam starozytny Egipt Rzym i Grecje, lubie tez kryminaly- szczegolnie Agathe Christie, Borisa Akunina, Joanne Chmielewska, nie pogardze tez klasyka), siedzenie w internecie glownie w nocy...dopiero potem spedzanie czasu poza domem
Ulubiony napoj kawa i herbata na rowni a z zimnych cola, sok z mango, z piwa smakuja mi te z tequila typu deperados etc.