Wyrażam swoje ubolewanie i nawet czuje sie troche winny temu co tu sie dzieje. Chciałbym poruszyć kwestie tego ze cały serwis zaczą funkcjonować jak portal mający na celu "gadki szmatki" Zatracił "Sól tej ziemi" czyli piłke nożną....
Ostatnio szeczy sie mania po raz kolejny niedzielnych fanow Juve którzy mają na celu tylko zaczą "zabawa" oczywiście to nie tyczy sie tylko fanów Starej Damy ale przede wszystkim. Bo nikt tak jak oni nie mają pojecie o swoim klubie a piszą. To jest jeden z tych czynikiów które powoduja że www.pilka.pl obniżyła loty w oczach prawdziwych kibiców. Ja zauwazyłem że Tacy ludzie nie rozmawiają o dwóch rzeczach doping i czystko piłkarskich tematach mających na celu podniecienie wartoście tego forum. A czemu nie rozmawiaja ? bo w obu kewstiach nie maja nic to powiedzenia.
Dla tego chciałbym się dowiedzieć pewnych rzecz na temat przyszlość portalu zarazem wyjśc z pewna propozycja. I czy jest przyszłośc
Po pierwsze jaki sens ma forum i strona w obecnej postaci gdy o pilce w pisze sie bardzo mało. Ja jak sie pisze to tylko "ewenementy" bo tak trzeba teraz znawać tych kibiców który mają swoje zdanie i one jest w miare w temacie. Teraz piłka tu zeszła na drugi plan. Co pokazują dobitnie post fanów Juventusu. Ale nie tylko ..
Każdy mój kometarz o spotkaniu ligowy które mogło być nudne i bez barwne ale widzieł je jest wyrazem szacunku dla Waszej pracy. Mam nadzieje że innych kolegów/koleżanek takze. Bo mecz mogł być bez histori ale informacja o nim jest na stronie i ktoś się natrudził piszą ją. Może pozostawić ja bez komentarza ale jaki ma sens wywczas jej pisanie ???
Kolejna sprawa to płatny serwis piłkarski ale ta kwestie poruszyłem już w oddzielnych posta do członków redakcji i założycieli tego portalu. Z góry dziekuje za odpowiedz.
Dalej idzmy - Moderatorzy. Czy Państwo czasem nie zapomnie jakiemu tematowi przyświecony ten portal ?? może poprostu warto zmienić nazwe i wtedy nie trzeba będzie zmieniać postepowania. Jeśli praca Państwa ma polegać tylko na "wp". i zamykaniu tematów czystko piłkarskich to gratuluje...
Tematy forum
Wojna i nienawiśc do Juve ? Jak to ują jeden z ich fanów. Nienawiść ? bardzie współczucie że macie problem z ogładaniem własnego klubu, że wiekszośc z Was ma zaledwie 13 lat i porusza tematy o który wasi rodzice powinni rozmawać, nie macie kibiców na stadionie. Dla który każdy klub świata gra biega po murawie. Współczuje tylko to nic wiecej ... macie scudetto zaraz sie odezwa co nie który ale w tym wypadku to nie wszystko ... Bo co to za kibic który czeka na to co napisza inny by wiedział co sie działo.
Podsumowując
Nie dawo został pobity rekord odwiedzi serwisu ale zastanowaił sie ktoś że jednoczesnie spadła liczba prawdziwych kibiców mających na celu wymiane swoich wrażeń, wiedzy i czystko piłkarskich tematów ?
Jaki jest Panstwa stosunek to tego że praca która od tat dawny wykonujecie zatracił sen przez to że mało kto reaguje na pewne rzeczy.
Każdy z Was ma cos zawsze do napisania. Ale jak nie wiesz to nie pisz. Bo potem właśnie wiecej ludzi wie wypowiada w temacie "Rowery " niż "bramka kolejki"
Nie którzy z Was [mowa o redakcji] pracuje, nie którzy sie uczą ale czy to jest powód to tego by tak obnizyć loty ?? Czy poprostu to jest jasny znak że bedzie coraz gożej ??
P.S Jednoczesnie wyrażam swoje udolawanie bo jest też w tym moją jak napisałem na początku wina dla tego teraz zaczniemy akcje [wraz z kolegami] o nazwie Nie wiesz ? nie pisz ! Jak wiadomo kiedys koalicja antyjuve zdala egzamin teraz nie chodzi o anty-nastawnieia a jedynie nie pisanie i robienia "bagna" w tematach czysto piłkarskich. Tym bardzie jak Grupa Trzymacace władze nie wiedzi pewnych rzeczy ... Dla tego ufiarujemy państwu naszą pomoc. Bo zależy na ma dobrym imieniu tego portalu tym bardzie ze prawdziwi kibice sa to od podan roku...
Chciałbym bardzo by wypowiedzieli się tu członkowie i założyciele tego serwius. A także użytkownicy który już przyczynili sie do tego ze w tym najlepszym okresie portalu było tu jak w piłkarskiej bibli. A wiec wszystko i zawsze o piłce...
Odrazu chciałbym zastrzeć że jeden z moderatów wydał mi pozwolanie na założenie tego tematu. Przeszłośc piłka.pl Dziwne sprawa ze nawet do tego doszło ale coż ....
DZIEKUJE - POZDRAWIAM SZANOWNA REDAKCJE I UŻYTKOWNIKÓW FORUM