Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.
Miałeś ostatnio jakiegoś wirusa ?
Jeśli tak to mógł ci niektóre biblioteki pousuwać. Spróbuj ściągnąć i zainstalować ponownie i na wszelki wypadek przed instalacją przeskanuj sobie system antivirem.
Za co będę się was "czepiał": głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
Za co będę się was "czepiał": głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
Otóż tak: Mam Celerona 1100, GeForca 4 4200 Titanium 128, 256 MB Ram, 80 GB, i DVD. Gdy próbuje włączyć jakąkolwiek grę, pokazuje się niebieski ekran, że coś tam wystąpiło jakiś bład czy coś tam. Gdy 2 razy kliknąłem przycisk(byle jaki) to pokazuje mi się czarny ekran z myszką i nic wiecej i wtedy musze restartnąć kompa. Co mam zrobić żeby mi to działało? Aha mam Windowsa 98se. Błagam o pomoc!!!![/i]
sirtomaszo napisał(a):A tek poza: jak sie zdobywa stopnie wojskowe na portalu pilka.pl?
jęsli masz określoną liczbe postow wtedy zmienia ci sie ranga
ale radze ci nie pisać postow tylko po to aby ranga się zmienila... po prostu jesli będziesz pisał bez sensu zostaniesz powszechnie uznany za nabijacza
Jak piszesz ze juz 2 razy sformatowales dysk i nic.
To moze masz cos zwalonego na plycie Windowsa(blad w jakims pliku).
A jesli to nie pomorze to w ostatecznosci mozna pujsc do serwisu zaplacisz wtedy kase (chyba ze serwisant jest twoim znajomym)
ale za to bedziesz mial pewnosc ze jest wszyskow dobrze.
Valencia the best of.
I wszystko w tym temacie!!!!!!