uważajta studenciaki
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Anika napisał(a):Ja studiuje prawo,ale zastanawiam sie nad zmiana kierunku .Nie daje rady.co myslicie na temat kierunku : Europeistyka?-dosc przyszlosciowy kierunek chyba?

Tomachos napisał(a):bedziesz sie przenosić z prawa czy zaczynać kierunek od nowa
Europeistyka - studiuj to co lubisz a nie to co jest przyszłościowe

W tym problem,ze odpowiada mi to i to.A na prawie jest ciezko...jest gorzej niz myslalam.Ale to chyba 1wszy rok taki jest i dlatego.Sama nie wiem .Marzeniem moim bylo studiowac prawo.I jak jakims cudem uda mi sie zaliczyc wszystko to zostane.

Tomachos napisał(a):Ja trzymam kciuki

:* napisał(a):Trzymaj trzymaj bo sie przydadza;].Musze isc do dziekanatu,bo mam wpis na na drugi termin zaliczania angielskiego.A go juz zaliczylam.Mam nadzieje,ze to zalatwie!

Tomachos napisał(a):ogólnie w dziekanantach jest ciężki przekaz z każdą pierdołką trzeba sie nawygimnastykowac strasznie...

:* napisał(a):Zebys wiedzial,bylam raz to mi powiedziala,zebym wyslalam do kolesia maila,ze blad zrobil on :-/.Wyslalam i nic.Musze jechac po raz drugi i pewnie zajmie mi to caly dzien.znajac nasza polska studencka rzeczywistosc!Paranoja!!!

Tomachos napisał(a):Pewnie pojedziesz a dziekanat na 90 % będzie zamknięty
.chociaz z moim szczesciem 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości