cru napisał(a):Ale bez wydawania 1000zl raczej ciezko o cos lepszego z nowek.
Dostałem za złotówkę w abonamencie, więc pytam. Na razie ciężko mi go ogarnąć

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
cru napisał(a):Ale bez wydawania 1000zl raczej ciezko o cos lepszego z nowek.

cloner napisał(a):cru napisał(a):Ale bez wydawania 1000zl raczej ciezko o cos lepszego z nowek.
Dostałem za złotówkę w abonamencie, więc pytam. Na razie ciężko mi go ogarnąć

bartbuks napisał(a):Dopiero co dostał pracę, a już szasta kasą...

cloner napisał(a):Na razie próbuję ogarnąć ten telefon, ale ciężko mi to idzie

cloner napisał(a):Taaa, android 2.2. Pierwszy raz mam styczność z czymś takim.
Czy ktoś wie jak w tym samsungu korzystać z wifi? podłączyłem, wykrył, wpisalem odpowiednie hasło (zabezpieczenie) i... jak wchodze w neta to i tak ściąga mi kasę z konta, a nie łączy się za darmo ;/

Ozdobny napisał(a):Wyłacz transmisje danych w sieci.

Vianuch napisał(a):Ozdobny albo cru, pytanie do Was, bo widzę że siedzicie w branży.
Mam Samsunga Omnie Gt 18000, jak zrobić żeby mi odtwarzało napisy w filmach? Da się to w ogóle?

ddemon napisał(a):Najlepszy telefon to Nokia 3310Klasyka...Telefon służy do dzwonienia,pisania sms-ów ew. budzika a nie jakieś bajery

Aker napisał(a):ddemon napisał(a):Najlepszy telefon to Nokia 3310Klasyka...Telefon służy do dzwonienia,pisania sms-ów ew. budzika a nie jakieś bajery
a wg mnie obecnie telefon to centrum rozrywki i informacji (gry, internetowe strony informacyjne) i przede wszystkim narzędzie komunikacji ze znajomymi i nie tylko czy to za pomocą połączeń, smsów, ale też fejsa, gg czy też poczty e-mail.

Vianuch napisał(a):Ozdobny albo cru, pytanie do Was, bo widzę że siedzicie w branży.
Mam Samsunga Omnie Gt 18000, jak zrobić żeby mi odtwarzało napisy w filmach? Da się to w ogóle?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości