Wszystko o Pro Evolution Soccer

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Postprzez bartbuks Pt 18.11.2011 1:22

cru masz w nim coś takiego jak switcher :)

Tam wybierasz, albo masz normalną grę, albo classic game. W pierwszej masz aktualne składy, normalne drużyny (z PL chyba Legia, Lech, Wisła, Jaga i Śląsk), a w drugiej same classic. Nie masz tam czegoś takiego, że każdy tam ma po max, ale większość zawodników w classic jest na swiatowym poziomie.

Jutro mogę kilka screenów zrobić :)
Obrazek
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez cru Pt 18.11.2011 2:17

Jakby Ci sie chcialo machnac kilka to byloby git, instalowalbym od razu u siebie, ale mam zaawansowany tryb kariery Getafe FC rok 2015 bodajze, i patch moglby mi go popsuc :) Ale do nastepnej rozgrywki, czemu nie.

Przez chwile uznalem Fife 12 za najlepsza kopana, ale jednak PES6 nie do pobicia - fizyka strzalu + grywalnosc, koniec.
cru
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Pawel875 Pt 18.11.2011 19:47

Już kiedyś o tym pisałem gdzieś, ale dla fanów PES6 naprawdę polecam założyć konto na http://www.evo-web.co.uk/forums/, dobra strona, patchów też kilka jest. :wink:

Bartbuks - jak działa ten switcher? Tego się używa przed włączeniem gry, czy może można jakimś cudem już wymienić składy we włączonej grze?
Obrazek
Pawel875
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez bartbuks Pt 18.11.2011 20:10

Pawel875 napisał(a):Bartbuks - jak działa ten switcher? Tego się używa przed włączeniem gry, czy może można jakimś cudem już wymienić składy we włączonej grze?

Powiem Ci tak - sądziłem, że to będzie działac na zasadzie jakiegoś programiku, który będzie przełączać, a widzę, że to działa tak trochę z dupy... po prostu masz 3 foldery z 3 różnymi bazami - jak chcesz grać w Classic to kopiujesz pliki z tą bazą i podmieniasz w folderze głównym. Jak w inny, to kopiujesz ten co chcesz i zamieniasz. U mnie tak to działa. Niby nic szczególnego, ale przyjemność z gry jest fajna :)
Obrazek
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez Mirek15 Pn 09.01.2012 0:18

Ma ktoś może jakiś link do patcha do PES 2011. Dobrze byłoby gdyby patch zawierał ligę angielską(stroje) i transfery na 1 września 2011 roku :?: Dobrze byłoby gdyby była Bundesliga, ale nie koniecznie musi być.
FORZA ABATE!!
Mirek15
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia strona

Powrót do Hyde Park