sbQ napisał(a):Ale ten Piwus to kręci. Jak się pytałem czy będzie nocleg, to "nie, nie... u mnie nie ma miejsca, nic nie wiem ". A teraz z noclegiem. A idź się pan ...
Chlopaczek też dobry jest. W oczy ładnie pięknie, a teraz razem pokazaliscie na co was stać.
Chamstwo.
Dla mnie to jest bardzo przykre co piszesz, nie wiem czy to żart. Początkowo nie było mowy o noclegu, żadnych planów w tym kierunku. Potem, kiedy Chlopaczek to zaproponował, odpowiedziałem, że u mnie nie ma miejsca. U mnie w domu nie ma miejsca. Podtrzymuję to. Od razu kiedy pojawił się plan noclegu, zacząłem szukać hostelu dla nas, bo ja też się planuję dołożyć. Różnie można mnie nazywać, ale tego nie rozumiem. Dlaczego kłamcą? Skąd ten kwas?
Zdaję sobie sprawę, że robię to wszystko na ostatnią chwilę, na współorganizatora się raczej nie nadaję, ale też cała sprawa ze spotkaniem wyszła spontanicznie. Dopiero tydzień temu stało się jasne, że spotykamy się w większym gronie, a trzy dni przed moim postem na forum, że będziemy wynajmować pokój. Z tego co się orientuję, w dalszym ciągu nie mamy zrobionej rezerwacji. Przez kilka ostatnich lat nie udawało się urządzić zlotu, więc myślę, ze to i tak jest mały sukces. Kiedy Mentor nie organizuje, a Franza nie ma, nie było szans na normalny zlot.
Całą resztę przepraszam za miejsce, Kraków wyszedł przypadkowo. Też zawsze jestem za Śląskiem, ale normalnie takie zloty zaczynaliśmy planować już od czerwca, bo potem wszystkie ośrodki były pozajmowane. Nie wiem jak jest teraz. Do tej pory pytałem tylko osób, które mieszkają w okolicach, bo ciężko oczekiwać, by ktoś się tłukł pół Polski na jeden dzień picia. I napisałem na forum, bo może ktoś jeszcze ma stosunkowo blisko lub będzie akurat w Krakowie. Mam nadzieję, że kiedyś uda się zrobić prawdziwy zlot, wynająć gdzieś domki i prowadzić gry umysłowe przez piątek, sobotę i niedzielę. A to jest raczej spotkanie niż nasz typowy zlot.
Vianuch napisał(a):Hmm wtedy najprawdopodobniej bede w Krakowie, składać papiery na UEK.Także wieczorem/nocą bardzo chętnie, muszę tylko jakiś nocleg/poranek ogarnąć.
6 osób jest chętnych na nocleg, prawdopodobnie weźmiemy 5 lub 6-osobowy pokój na spanie i afterparty. Dołączasz