Zjazd forumowiczów Pilka.pl

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Zjazd forumowiczów Pilka.pl

Postprzez piwus Pn 11.07.2011 4:35

sbQ napisał(a):Ale ten Piwus to kręci. Jak się pytałem czy będzie nocleg, to "nie, nie... u mnie nie ma miejsca, nic nie wiem ". A teraz z noclegiem. A idź się pan ... :mać:
Chlopaczek też dobry jest. W oczy ładnie pięknie, a teraz razem pokazaliscie na co was stać.
Chamstwo.

Dla mnie to jest bardzo przykre co piszesz, nie wiem czy to żart. Początkowo nie było mowy o noclegu, żadnych planów w tym kierunku. Potem, kiedy Chlopaczek to zaproponował, odpowiedziałem, że u mnie nie ma miejsca. U mnie w domu nie ma miejsca. Podtrzymuję to. Od razu kiedy pojawił się plan noclegu, zacząłem szukać hostelu dla nas, bo ja też się planuję dołożyć. Różnie można mnie nazywać, ale tego nie rozumiem. Dlaczego kłamcą? Skąd ten kwas?
Zdaję sobie sprawę, że robię to wszystko na ostatnią chwilę, na współorganizatora się raczej nie nadaję, ale też cała sprawa ze spotkaniem wyszła spontanicznie. Dopiero tydzień temu stało się jasne, że spotykamy się w większym gronie, a trzy dni przed moim postem na forum, że będziemy wynajmować pokój. Z tego co się orientuję, w dalszym ciągu nie mamy zrobionej rezerwacji. Przez kilka ostatnich lat nie udawało się urządzić zlotu, więc myślę, ze to i tak jest mały sukces. Kiedy Mentor nie organizuje, a Franza nie ma, nie było szans na normalny zlot.

Całą resztę przepraszam za miejsce, Kraków wyszedł przypadkowo. Też zawsze jestem za Śląskiem, ale normalnie takie zloty zaczynaliśmy planować już od czerwca, bo potem wszystkie ośrodki były pozajmowane. Nie wiem jak jest teraz. Do tej pory pytałem tylko osób, które mieszkają w okolicach, bo ciężko oczekiwać, by ktoś się tłukł pół Polski na jeden dzień picia. I napisałem na forum, bo może ktoś jeszcze ma stosunkowo blisko lub będzie akurat w Krakowie. Mam nadzieję, że kiedyś uda się zrobić prawdziwy zlot, wynająć gdzieś domki i prowadzić gry umysłowe przez piątek, sobotę i niedzielę. A to jest raczej spotkanie niż nasz typowy zlot.

Vianuch napisał(a):Hmm wtedy najprawdopodobniej bede w Krakowie, składać papiery na UEK. :D Także wieczorem/nocą bardzo chętnie, muszę tylko jakiś nocleg/poranek ogarnąć.

6 osób jest chętnych na nocleg, prawdopodobnie weźmiemy 5 lub 6-osobowy pokój na spanie i afterparty. Dołączasz :)? Ktoś jeszcze poza Vianuchem i Emeraldem byłby chętny?
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez sbQ Pn 11.07.2011 12:26

piwus napisał(a):Dla mnie to jest bardzo przykre co piszesz, nie wiem czy to żart. Początkowo nie było mowy o noclegu, żadnych planów w tym kierunku. Potem, kiedy Chlopaczek to zaproponował, odpowiedziałem, że u mnie nie ma miejsca. U mnie w domu nie ma miejsca. Podtrzymuję to. Od razu kiedy pojawił się plan noclegu, zacząłem szukać hostelu dla nas, bo ja też się planuję dołożyć. Różnie można mnie nazywać, ale tego nie rozumiem. Dlaczego kłamcą? Skąd ten kwas?

Wybacz, nie chciałem Cię zranić. W zasadzie to była prawda z nutką żartu. Częściowo poczułem też żal i rozpacz z powodu odległości do miejsca spotkania. Niestety nie byłem świadkiem waszej rozmowy o poszukiwaniu noclegu. Stąd też było moje wewnętrzne rozczarowanie, które troszkę przelałem tu na forum. Muszę przyznać, że od tamtego napisania chodzę trochę struty, ale to moja bolączka. Pozdrawiam i smacznego.
Obrazek
sbQ
Moderator
Moderator

Postprzez Chlopaczek Pn 11.07.2011 13:32

Jak rzucac kamieniami to we mnie. Na pewno oddam.

Sprawa wyglada tak iz kiedys wspomnialem Piwusowi ze jak bede w Kraku to sie umowimy na piwko i seks z murzynami. Jak Babel uslyszal o murzynach to od razu tez chcial przyjechac a ze trzy to juz tlok postanowilismy zrobic mini zlot. Ja przywoze Durex PinaColada i bede roztaczal wokolo aure najlepszej wloskiej druzyny. Reszta tez pewnie cos wniesie. Kto sie chce dolaczyc to niech to zrobi i bez marudzenia.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez Emerald Pn 11.07.2011 13:34

Chlopaczek napisał(a):to sie umowimy na piwko i seks z murzynami.

ekhm... to ja bym sie chcial wypisac :)
Pojawiam sie i znikam
taka rola magika

Visca el BARCA!
Forza Red Hot Chili Peppers
Emerald
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Chlopaczek Pn 11.07.2011 13:44

Emerald napisał(a):
Chlopaczek napisał(a):to sie umowimy na piwko i seks z murzynami.

ekhm... to ja bym sie chcial wypisac :)

Nie ma odwrotow ani zwrotow...
... wiec pic z umiarem :mrgreen:
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez EnJoy's Pn 11.07.2011 13:58

Szkoda, że mnie nie ma w PL bo też bym się wybrał, na pewno nie omieszkał bym poznać Chlopaczka* i MVB, ale może innym razem ;).Bawcie się dobrze.

*Bez pedalskich podtekstów.
Obrazek
EnJoy's
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez bartbuks Pn 11.07.2011 21:50

Po trzykroć [k****]!!! Chętnie zawitałbym z trzema 0,7 wyborowej i paczką ukraińskich Classiców, ale musiałem zgodzić się na organizację wyjazdu nad morze. Gdybym tego nie ogarniał, a mój samochód nie stanowił głównego środka lokomocji, to pewnie wymyśliłbym jakąś wykrętkę.

Końca świata nie ma, więc jak coś, to zorganizujemy coś alternatywnego na przełomie lata i jesieni. :P
Obrazek
bartbuks
Alfons z Cymerii
Alfons z Cymerii

Postprzez Vianuch Pn 11.07.2011 21:59

Ja jeszcze w 100% nie wiem jak będzie wyglądała moja sytuacja w weekend, więc nie daję jednoznacznej odpowiedzi.
"Bóg jest Francuzem. Bóg to Zinedine Zidane"
Vianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez piwus Pn 11.07.2011 23:15

Nocleg mamy już dograny, cena powinna wyjść w okolicach 30 złotych. Ale nie ma przymusu, jakbyś chciał wpaść tylko na piwo, to też spoko.
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez Babel N 17.07.2011 14:06

Ogłaszam wyniki wyborów: betonowa lewica 2, otwarta i postepowa prawica 1, ksiądz Boniecki 1. Pozdro Mentor.
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez Cris7 Pn 18.07.2011 0:05

ja bym głosował na Pozdro Mentor, ale wy widać dziwni jesteście
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez Marco_Van_Basten Pn 18.07.2011 0:06

Teraz chłopaki przez kolejna 2 lata będą używać zwrotów, których genezę i prawdziwe znaczenie zna 5 osób.
Marco_Van_Basten
Kapitan
Kapitan

Postprzez Cris7 Pn 18.07.2011 0:15

Jak "wracając do meritum"? :lol:
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez MaWiK Pn 18.07.2011 8:43

Cris... po prostu dla nich ["]...i jeszcze "jezioranka" kto ma wiedzieć to wie ;)

ah....tamten zjazd to było coś...
ciekawi mnie czy Akarin ma bliznę na szyi po swoim wypadku :)
pozdrawiam wszystkich z tamtego zlotu ;P
United until the end...
Obrazek
MaWiK
malwinka

Postprzez cloner Pn 18.07.2011 9:44

MaWiK napisał(a):pozdrawiam wszystkich z tamtego zlotu ;P

A ja pozdrawiam wszystkich pozostałych :beer:
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki