Na pewno będzie to znów sezon w którym będzie się mówiło dużo o dopingu ale nadal będzie ciekawy
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

ddemon napisał(a): Pewnie teraz szampan i świętowanie za zwycięstwo TdF2010 przy stoliku
Nie czuję radości z faktu, że zostałem ogłoszony zwycięzcą Touru 2010. Walczyłem tam z Contadorem i mu uległem. Moim celem jest zwycięstwo w Tourze w sportowej walce, a nie decyzją sądu. Jeżeli wygram w tym roku, będzie to mój pierwszy sukces w Wielkiej Pętli.

EnJoy's napisał(a):Sylwek Szmyd zajął dziś drugie miejsce w morderczym etapie podczas Giro del Trento.Nachylenie dochodziło dziś do 15 %, a Polak przegrał dziś tylko z Pozzovivo z ekipy Colnago.Dzięki temu sukcesowi walczy o zwycięstwo w generalce bo na razie jest trzeci.Sylwek w tym roku imponuje, dwa razy już był trzeci podczas wyścigu w Katalonii, a dziś druga pozycja - brakuje tylko tej wisienki na torcie.
EnJoy's napisał(a):Rafałem Majką [ miał być liderem na Giro w Saxo, ale ma problemy z kolanem ;/

.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość