Oglądałem pierwszą serię i końcówkę drugiej czyli najważniejsze widziałem

Panowie nie bądźmy jak media(TVP) którzy oczekują nowego Małysza,trąbią o tym 3 miejscu bo po pierwsze Małysz jest tylko jeden!! a nawet jeśli Kamil nie będzie na podium w Planicy na wręczeniu PŚ to i tak nic się nie stanie

Przypominam że sam Kamil wyznaczył sobie cel przed sezonem o czołowej 6 i ustabilizowanie formy....O tyle jeśli wiadomo że jest na najlepszej drodze do osiągniecia minimum o tyle o ustabilizowaniu formy nie ma co mówić...
Nie to żebym się pastwił ale Stoch oddaje strasznie nie równe skoki o ile w konkursach to jeszcze mimo wszystko aż tak wielkiej różnicy niema ale już w treningach widać że nadal popełnia błędy które czasami przenosi na konkurs

przez co odległości są od 3-9 metrów krótsze

Powtórze jeszcze raz dajmy chłopakowi spokojnie skakać bo ciężar jaki dźwiga w tym roku jest duży a jeszcze do tego oczekujemy od niego podium...Owszem jest one do osiągniecia ale pod warunkiem że chłopak nie będzie miał takiego ciśnienia...Kofler nigdy nie był wybitnym skoczkiem,zawsze był zawodnikiem który trafia z formą przez jakiś okres i potem puchnie - Schlieriego może zgubić pewność siebie która u niego ostatnio coraz bardziej się uwidocznia

staje się taką typową gwiazdką cóż widocznie tak każe Red Bull(Vettel)

i w całej tą sytuację może właśnie wykorzystać Bardal pytanie tylko czy udźwignie to czy nie przerośnie go tak jak Jacobsena

Myślę że jest na tyle doświadczony że powinnien dać radę ale zobaczymy..Szykuje się pasjonująca walka o końcowe zwycięstwo a my możemy jedynie mocno kibicować za Stocha który musi się udźwignąć ciężar Stochomanii